Dobrý deň, zaujíma ma váš názor na moju svokru, aký postoj by ste k nej zaujali Vy. Mňa osobne nebaví nejako sa hádať asi tak, preto sa jej vyhýbam😅😅😅 Situácia môj muž išiel pracovať na sezónu do Rakúska, lebo sa tak rozhodol a lebo ja som ho v tom podporila s tým, že prídem pár razy za ním a nejako to odlúčenie zvládneme v pohode. Na Vianoce prišla za ním jeho mama /moja svokra a začala mu rozprávať, že ja sa ho chcem zbaviť, preto ho podporujem v tom, aby išiel do zahraničia a, že pokým on bude v zahraničí ja ho súdnou cestou zbavím práva na starostlivosť o naše dieťa, a že ho podvediem a iné bludy, no je to top aj vy by ste si isto želali takú svokru 😅😅😅ona má základné vzdelanie, no čo už, ja poznám aj ľudí so základným vzdelaním, ale iným chovanim. Čo by ste povedali je iba tak falošná alebo proste nie je zdravotne v poriadku??? Som rada, že keď už tieto bludy trepala pred našou dcérou má malá iba rok, no vravím si a čo bude keď malá bude väčšia a rozumieť tým nezmyslom a svokra bude pred ňou rozprávať podobné bludy založené na vlastnej fantázii a chúďa dieťa bude z toho celé zmätene čo tá babka predsa rozpráva, nebude chápať. Myslím, že keďže sa to nestalo prvýkrát a ak v tom bude pokračovať aj pred našou dcérou, nie je veľmi vhodná osoba do jej života pre časté návštevy. Iba som to sem musela napísať, pretože takýto svokra zahul som ešte nezažila, sama som nechápala a neviem či sa mám smiať alebo plakať z toho 😅😅😅😅😅zatiaľ sa smejem
Ťažko súdiť, čo má svokra za problém. Proste ste si nesadli. Ako na tie reči reaguje manžel? Aj sa ťa zastane či? Je to jeho matka, mal by si s ňou narobiť poriadky. Týmto by sa mohol vyriešiť aj ten problém s dcérou. Ale tak aj keby nie, sú rôzne popletení ľudia. Deti sa zvyknú od nich držať bokom. Prípadne treba dcérku vhodným spôsobom poučiť, nech babku nepočúva.
@sellycka13
@lintu ako povedala Lintu, skvele rady. Neboj, dcerka odfiltruje pomatenu obstaroznu podpichovatelku. S manzelom ny ste mali byt zajedno, nech tieto bludy dalej nepocuva a tym padom ich nezivi. Na odlahcenie, uz sa tesim na komentare typu, ze si zla zla zla nevesta, chudinka Tvoja svokricka, ktora to hovori v podstate v dobrom, len Ty si ju nepochopila, a ze karmicky sa Ti Tvoja zloba vrati. Krd Ti yo niekto napise, odignoruj to ako jedovate reci Tvojej svokry ;)
Požiadala by som ju aby ma takto neurazala.
Ak by to mlela aj nadalej taj budem sarkasticka- viete toho malo už som podviedla 7x
Deti su od pilota co nad nami lieta.na súde som bola uz 15x a majetok vasho syna som prepila v bare...
Velmi zalezi aky postoj zaujal tvoj muž.
Možno vsak ma nejaky zdravotny problem - psychiatricky
Mozno ma naozaj nejaky zdravotny mentalny problem. Navstevy snou treba len ked budete s mužom spolu a neprimerane reci a bludy z jej strany utne on -jej syn. Extrem je to dost.
@sellycka13 môj muž po tomto čo rozprávala povedal, že jeho rodicia sú divni, on je z nich aj z reči jeho mamy, niekedy aj z rečí jeho otca veľmi frustrovaný, smutný a trápi ho to. Jeho rodicia už jemu za celý jeho život naublizovali až až ich super prepnutymi rečami. On skôr akoby ani nemal silu nato robiť nejaké poriadky so svojou mamou, možno vie, že to nemá zmysel. Vždy keď príde od rodičov, tak totálne deprimovany z tých kalerabov čo mu zase tlačili do hlavy.
EX kolegovi spravila mama pri štedrovečernej večery to, že vyhlásila, že jeho prvý syn nie je určite jeho (samozrejme za účasti jeho ženy a dvoch malých deti + ostatná rodina) a jeho žena ho podviedla a vychováva kukučku a teda ona ako babka uznáva iba druhého vnuka a teda iba jemu kúpila darčeky pod stromček...
@sellycka13 myslím, že to robíš dobre, celkom sa zabávaš na kydoch svokry, možno by bolo fajn si to zapisovať🤒
obmedzila by som na minimu náštevy, dcéru len s doprovodom aby nehuckali ešte aj ju na teba
požiadala by som ju že si neželám tieto reči tohto typu ,
a nechceš sa prestahovat k nemu do rakuska a je klud
@milanm_ mariabrehy 🙈🙈🙈🙈, no by som jej zrušila zubnú kartu asi 🤔🤔😱
@milanm_ tak a nepije pravidelne táto pani? 😅😅🥂Nejako jej to viac škodí ako prospieva 😅😅
@sara07 teraz je tam na prvú sezónu, čo som mu teda viac menej vybavila ja, lebo som tam predtým žila 2 roky. Plánujeme sa presťahovať ako celá rodina, keď bude môcť ísť dcéra už do škôlky.
@sellycka13 nieže by bola rada že viac záraba , máte sa lepšie , môžete sa mat lepšie, 😖
Dopadlo to tak (oni boli u rodičov), že chlap zavelil okamžitý odchod od stola, obliekli sa a išli preč. Alkohol v tom nehrá rolu, podla popisu skôr schizofrénia a bipolárna porucha. Samozrejme stará pani je zdravá podla svojho úsudku. (celá rodina jej to toleruje, lebo jej prvý manžel bol alkáč a bil ju, a že si zlé prežila tak ma nárok byť trochu šiši).
No mas tu taku skupinu “ach ta svokra, svokor, svagor.. “ tam si mozes precitat moj prispevok. Ja mam svokru tiez so zakladnym vzdelanim, tiez na mna kyda kade chodi, tiez mm pise “dobre ti radim, nechodivaj na sluzobky.. atd. ) u nas to vyustilo uz do mega hadky. Ale celkovo v tej skupine velmi zaujimave citanie...
@sellycka13 situácia skôr vyzerá tak, že pomoc bude potrebovať tvoj muž. Očividne je v neľahkej situácii, takže ak ho máš naozaj rada, veľmi na smiech to nie je. Je to smutné a bude potrebovať tvoju oporu možno aj v ozdravení vzťahov. Polož si otázku, teší ťa, ak má s rodičmi zlý vzťah? ...A podľa toho aj konaj. Rodičov máme v tomto našom živote raz. Opakovať sa to nedá. A ak je to zlé poznačí to celý náš život aj ľudí ktorí s nami žijú 🤷♀️
@sellycka13 zaujímavé, že na výchovu tvojho muža, to bola vhodná osoba
@sasa1310 a kto iný ho mal ako vychovávať... No nepochopila som poznámku nevadí....
@sellycka13 Nevsimaj si take poznamky. Na vychove dospeleho participuje aj skolka, skola, partia kamaratov, neskor ne/uspechy v praci, vztahoch. Existuje cela skala pripadov udeptanych chlapcov blizkou rodinou, ktori si v puberte neveria, su preto napr. obetou sikany v skole a ak Boh da, vzchopia sa az v praci, ked zacinaju zat (konecne) prve uspechy a pochvaly. Vtedy, v najlepsom pripade, sa obracaju na psychoterapiu a po dlhom procese sa z nicj stavaju vyrovnane osobnosti. Rodicovske chyby vykonane na detoch sa odstranuju najtazsie, a najdlhsie, lebo k nim prichadza uz vo velmi ranom detstve. Preto by som bola upatrna v tvrdeni v predposlednom priepevlu o vhodnosti vychovavatela Tvojho muza. Nevidime do toho, nemozme ju velebit z toho, co citame, mozme len usudit, ze opat raz mal despoticku vychovu, kde je oponentura deti nepripustna...
@sellycka13 mozno zacinajuca diagnoza..tak ci tak, mas sa na co tesit, prajem pevne nervy