Akoby ste reagovali vy. Proste náš vzťah je taký že všetko sa pýta syna, inak o vnúčatá nezáujem. . Iba keď sme u nich ma diriguje ako čo mám robiť..Mňa sa neopýta na deti absolútne nič. Ani nenapíše správu keď sme chorý. Čaka na syna keď príde jeho sa pýta.
Ďalšia vec je že ma nevie pochopiť ako žena ženu ..alebo nechce" že e ja sa starám doma o domácnosť atď..že proste ozaj som starostlivá.
Naročky to vždy predomnou sa pýta syna . Už nemám na tie intrigy nervy. Občas vidim ako sa na tom aj baví. Ma také chvíle akoby ma chcela zosmiešnit alebo ukázať že som neni dobrá v ničom..ja som skôr povaha tichšia ,nepijem nemám rada konflikty a možno aj to dráždi.
Sa na ňu vyser. Pozdrav a tvár sa,že tam není
Tak načo sa s ňou stretávas keď sa nezaujíma ani o vaše deti? Bolo by mi jedno ze sa nechce baviť so mnou, ale ked nemá záujem ani o deti, nevidím zmysel ďalej s nimi niečo riešiť.. Nech si za ňou chodí len tvoj muž
ked sa pred tebou bude pytat syna na teba-zacni sa ty pytat manzela na nu a pred nou
A ty sa jej pýtaš ako sa má, čo nového... Ako sa tvári, či normálne odpovedá.
Inak ja nechápem čo máte s tými svokrami,však v živote keď vám je niekto proti srsti ho odstrihnete , prečo nie aj svokru.Mama keď niečo povie proti srsti,tej každý povie od pľúc,ale svokre nie, PREČO?
Zabavaj sa aj ty na nej. Urcite mas dobry vztah so svojou matkou, tuto tetu nepotrebujes, ked sa nevie spravat.
Svokra nie je povinna sa zaujmat o vnucata, su to Vase deti. Ked nema zaujem sa bavit na normalnej urovni, tak sa s nou nebav a nenavstevuj ju. Ona ma svoju domacnost a ty svoju, nemusis sa s nou pretekat kto ma krajsie muskaty a cistejsiu podlahu… nie je ani hygiena, ani socialka ani ina posudkova komisia, aby ta musel trapit jej nazor na tvoje vykony v domacnosti. Manzelovi povedz na rovinu, ze nemas zaujem o blizsi Kontakt aj SMS k narodeninam staci
Mozno ju to bavi preto, lebo vidi, ze ta to bavi. Tak si s nou zahraj aj ty tu hru. Ked ta poúča jej s usmevom alebo normalne so smiechom povedz Ano babka mate pravdu ale toto sa robilo pred 30-timi rokmi, uz sa to robi samozrejme lepsie. Alebo babka, podla mna vy neviete co hovoríte. Alebo babka, tak podla mna to robite zle a ja to robim lepsie. Ano babka ale aj tak si to spravim podla seba, lebo podla mna je to tak lepsie. Ale vsetko s usmevom, v klude. A rob si podla seba dalej. Vies ako ju to vytočí 😉. Ked sa pyta syna, ved nech sa pyta, tukaj si do telefonu, chod za detmi, chod sa prejst….. Osobne poznam par ludi, ktorych podla mna bavi robit vyslovene po rodine zle. Ale treba obmedzit kontakt alebo potom si najst take hlásky, ktore tych ludi “daju dole” ako moje deti hovoria.
Keď sa bude pýtať syna na teba a ty tam budeš,tak by som syna otočila od nej a povedala,že ak chce niečo vedieť,stačí sa opýtať mňa,nemusí zneužívať detskú naivitu.
A tvoj manžel jej povedal ,že nech sa spýta teba ako sa máš ty a deti
Môjho manžela by to veľmi hnevalo keby sa takto chovala jeho mama
Ved ked sa pred Tebou pyta manzela na deti, tak sa jej spytaj, ze ci sa Ta boji, alebo si mysli, ze nevies, co napr. deti vedia, alebo co jedli (dosad si tam to, na co sa ona pyta). To, ze nema pre Teba pochopenie ako zena, neries, nemusite byt kamosky, Ty mas svoje kamosky, ona asi tiez svoje.
Nie, naozaj nemusíš chodiť nikde kde sa necítiš dobre aj keď sa jedná o rodinu.
Teraz mi tak napadlo, že mám 3 svokry a ani jedna mi nikdy nenapísala, keď bolo dieťa choré. 🤔 Vlastne mi ani vôbec nepíšu. Keď dačo treba, kontaktujú manžela.
@deninka233 tiež rozmýšľam, že čo je na tom zlé. Veď otec je rovnaký rodič ako matka.
Nabuduce ked sa bude svokra pytat syna ako sa maju deti, tak pred nou rovno povedz muzovi: povedz svojej mame, ze deti su uz zdrave.
Prečo to nerieši tvoj muž ?
Mama , prečo sa pýtaš mňa, veď je tu Hanka tak sa rozprávaj s ňou. Nie je to socha, ale živy človek ,moja manželka...
Svokra s nevestou su dve cudzie osoby. Ak si sadnu, to je zazrak, nie pravidlo. Ja poznam sikulku nevestu, ktora si svokru namotala debatami o telenovelach. Prva nevesta pohrdala takymi talafatkami a raz zistila, ze rodny dom jej muza ma na LV tato sikovnica, darovacou zmluvou😅
@13uzivatelka11 presne tak , volakedy som sa divila, co tie zeny staaale nadavaju na svokry, odkedy mam 2 deti , nadavam uz na nu aj ja. Ked sa nezaujima , netreba tam chodit ani sa s nou nejako vybavovat
Naschvál si dostala takú svokru, aby si sa naučila brániť, oponovať😉čo čakáš, že Ti povie xy si starostlivá nie, vidí, že si utiahnuta, tak vystrkuje pazuriky.Raz sa tak pekne nahnevaj a povedz jej svoje
To akože pred synom Ta ohovára či ako si to myslela?
Však asi si len užíva ,že sa nevieš ozvať,sú taký ľudia