Svokra sa pýta len muža

10. nov 2023

Riešili by ste to alebo ? Ja som to už mužovi vravela že sa pýta na všetko len jeho. Myslím tým že som na materskej a všetko sa pýta muža na dieťa ..a pritom 😆on nevie koľkokrát odpovedať a povie takú kravinu čo ani pravda není a pýta sa ho to aj keď sme u nich . Ja som ako vzduch . Je pravda nemáme zrovna taký dobrý vzťah. Boli tam zo začiatku ohovaracky poza chrbát čo som ja počula a aj súboj akýsi som cítila medzi mnou a ňou 🤦😆
Raz mám chuť to riešiť aké je mi to už aj ukradnuté , len trochu blbé prečo to robí . Pýta sa čo jedol na obed predomnou ,nieže by sa opýtala mňa čo som varila

viestta
10. nov 2023

A nie je jedno koho sa spyta co ste mali na obed? Nemusite sa, tak s tebou nechce komunikovat. Akceptuj to, neries, vsak ani ty nemusis ju.

tenerifka
10. nov 2023

ved mozno varil muz, preto sa asi pyta....ci?
neries.....nech si to riesi synacik
Nabuduce sa priplet do rozhovoru...drahy, mamicka sa ta pyta, ze co si varil?

beata_k
10. nov 2023

A komu ma volat? Tebe? Ved je hadam logicke, ze vola svojmu synovi. A este ako ju tu ohovaras v takej banalite, tak sa ani necudujem, ze ti nevola.

kris_tin_
10. nov 2023

Ja mam presne to iste 🙈🙏 už nemám nato nervy, ešte sa manžela pýta čo kúpiť deťom na Vianoce(lebo už chlap len vie) ja to už neriešim, tiež to mam úplne rovnako, pritom 1000× som jej povedala že keď niečo má sa mňa opýtať.
Keď sa máme stretnúť tak sa mi až niečo robi keď svokru vidím🙉...
Ja som pre nich ako cudzia už dlhšiu dobu preto sa nenavštevujeme, iba vtedy keď je manžel doma(raz za čas) aj to z mojej strany na silu. Kebyže mam písať všetky problémy medzi sebou tak píšem do rána 🙈

maminkadeticiek
10. nov 2023

Uprimne?Vyser sa na nu.Niektore svokry su skratka take.

kikuska872
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
10. nov 2023

@kris_tin_ Ty vazne ocakavas, ze niekto koho nenavsevujes iba ak tak silene, ti bude volat?
Ty jej volas ako sa ma?

kris_tin_
10. nov 2023

@beata_k nie neočakavam, ide o to že keď tam raz za čas prídeme aspoň sa môže niečo opýtať aj mňa, ale už som si zvykla😉

pribinak
10. nov 2023

Buď rada že ti nevolá 100x za týždeň a nevypytuje sa blbosti
Nechápem čo vlastne rieisis

babababka
10. nov 2023

Nebojím sa povedať,že mám so zaťom dobrý vzťah.Do výchovy sa nekafrem,opatrujem,starám sa o vnučky keď sú choré ,cez prázdniny,cez týždeň,škola,krúžky ,výlety apod.Zať,keď treba pomôže v záhrade,sem-tam nakúpi,niečo opraví.Ale ke´d sú všetci doma aj ja sa pýtam väčšinou dcéry,čo bude variť cez víkend,idú niekam preč,či berú aj psa apod.Pritom za´t varí výborne.Žemlovka,žĺtkové rezy pečená kačka len tak spieva.

cervenaruza123
10. nov 2023

Neriesim to. Niezeby ma svokra ignorovala ani nemame zase zly vztah. Ale manzel je jej syn a jeho sa pyta na jeho dceru. Pripada mi to normalne. Moja mamka sa tiez pyta vacsinu veci mna a nie jeho. A jeho mamka sa pyta na vacsinu veci jeho, svojho syna. Casto nejde ani tak priamo o odpoved ako o udrziavanie konverzacie a vztahu medzi matkou a jej dietatom. A na odpovediach az tak nezalezi, hlavne, ze komunikuju a je to pre nich doverne, ked sa mozu rozpravat spolu o svojich potomkoch.

katica06
10. nov 2023

Autorka tá tvoja je slabý odvar tej mojej, raz napríklad sedela v kuchyni s kávičku, ja som varila, muž na záhrade pílil drevo, ona vyšla na dvor hoci sa bála nášho psa a šla do záhrady aby sa môjho muža spýtala čo varím. Nakoniec nezjedla čo som uvarila. Inokedy zas keď som dostala bedničku ovocia od susedov a začala som ich šúpať, že uvarím výživu, deťom som aj hovorila čo idem robiť, ona vyšla na dvor a čakala pokým sa muž vráti domov aby sa opýtala či mi môže pomôcť, beztak odišla domov bez toho aby mi bola pomohla.

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2023

Ked sa svokra pyta, zle je, ked sa nepyta, tiez je zle😝 A muz je nejaky mimon, ze nevie spravne odpovedat, ked pises, ze odpoveda hovadiny? A ked si Ty pritomna a on da blbu odpoved, Ty cusis, ci sa vyjadris? Ty sa svokre prihovoris? Zrejme mate na figu vztahy, tak sa s Tebou nebavi. Co tak na tych vztahoch popracovat?

konvalinka41
10. nov 2023

Toto robia svokry podla mna casto.Co keby si si situaciu pretocila a zacala v nej vidiet vyhody? Teda napr ked sa muza spyta na dieta tak on sa mozno bude citit trapne ked nebude vediet odpovedat a mozno sa bude viac o dieta zaujmat :D co sa tyka toho co jedol tak lepsie ked sa na to spyta ona ako keby si sa to pytala ty a zabilo by to vo vas vasen. Moze tou otazkou posilnit svoje postavenie jeho matky a ty teda vypadas ako jeho partnerka ;)

autor
10. nov 2023

@babababka vzťah zať a svokra je vždy lepši ako nevesta a svokra

autor
10. nov 2023

@tenerifka to isto nevaril😂

autor
10. nov 2023

@viestta len mi je to také od veci

lonely66
10. nov 2023

autorka, je to od veci. ja by som k takej na návštevu ani nešla. nech si muž berie dieťa, nech ide na pár hodín, ja by som zatiaľ hodila vaňu a pohár vína 😀 len čo sa rozčuľuješ a ju vyslovene vnútorne uspokojuje, že ti toto robí.

hortenziaj
10. nov 2023

Moja svokra tiež rieši s mužom, minule tiež čosi vravela mužovi o mne a vravela ze tá na mňa. Úprimne, neriešim to, načo, v podstate je to pre mňa cudzia osoba, ja nepotrebujem aby sa so mnou rozprávala a aspoň mam pokoj

tamta
10. nov 2023

Moja svokra tiež bola zo začiatku taka.. Prišli sme tam po Vianociach a všetko sa pýtala muza, ze co varil, co piekol.. Pritom všetko som to robila ja a ona to musela vedieť, kedze muz nevie variť a v živote nepiekol... 😃
Tiež mi to bolo nepríjemné a mrzelo ma to, ze ma ignoruje.. Najmä ked to robila v situáciách, ked ja som sedela vedla neho a nebolo nič jednoduchšie, nez sa to spýtať priamo mna.... 🙂 Uz sa to snazim nebrať tak osobne, pomaly sa to myslím zlepšuje, hold, nie som jej vysnivana nevesta pre jej syna.. 🙂

domkakvet
10. nov 2023

Sama pises,ze ste pred tym nemali dobry vztah, tak mozno to chce len cas, teraz to nijako neries, ubidis casom, ak sa to nezmeni, tak sa na to vykasli.

didaa
10. nov 2023

Autorka nie je pravda, co píšeš ze "vzťah zať a svokra je vždy lepši ako nevesta a svokra."
Taký vzťah aký si spolocne vybudujeTE, taký ho aj máte. Nie sú vždy na vine svokry, ste v tom obe.

aurinia
11. nov 2023

Niekedy sa to casom zmení a niekedy nie. Prijmi to tak ako je. Nech sa pýta len jeho. Ja by som bola na tvojom mieste rada. Ja svokru nemám, ale kým zila to bolo peklo. Fakt si povedz ze môže byť horsie, aj keď tebe to nie je vlastne a ten vzťah by si rada utužila. Bola by som usmievavá, rada ze tam vôbec je. Ze má záujem a cez to všetko az tak nekazí vzduch. My máme svokra ze 2x za rok si spomenie. Držim ti palce. Prajem veľa trpezlivosti.