Nechápem to. Keď sa teším z niečoho a že sa mi darí ,tak svokra z toho radosť nemá..musím si dosť dávať pozor na to čo poviem . Je to normálne ?
@pribinak raz za čas trávim lebo sa patrí . Ale inak ,niesom po chuti to viem .ale jedno nenávidím ..má Facebooku píše že nás ľúbi dobre že nie srdiečka všade ale osobne 😅haha
keď si s ňou raz za čas, tak to hoď za hlavu a vôbec by som si nedávala pozor, na to, čo poviem.
neni to normalne, resp ona ma nejake komplexy
Ak si s ňou raz za čas, tak kašli na to
ty sa tešíš zo všetkého čo ti povie že sa jej podarilo? predpokladám že tiež je ti minimálne polovica z toho jedno....
Ja robím veci aby som potešila seba samu,deti sú samozrejme na prvom mieste,manžela a je mi ukradnuté čo si o tom mysli svokra
Neriešila by som to a čo, že nemá z toho radosť? Hádam je podstatnejšie, že ty sa z toho tešíš, nie?
Neries co ma svokra na FB, neries ci sa tesi s Tebou. Tes sa zo svojho zivota, zo svojho manzela a deti a uvidis, ze sa Ti bude lepsie zit.
Neprispôsobuj sa druhým máj svoju hrdosť prejav radosť ak máš never ohľad na osobu čo ti nepraje vždy úsmev a takého človeka si do svojho života ani nepúšťaj samozrejme slušnosť to je na prvom mieste ale je to tvoj život tak si ho nenechaj znepríjemniť
no tak ťa nemá rada, zjavne ani ty ju, ste 1:1. Hneď ako sa za ňou/za tebou zavrú dvere, hoď všetko za hlavu a svet je znova krásny. A hlavne nesleduj jej FB
Rob to, co tesi teba, nie ostatnych. A mozno je svokra ten typ, ktory nevie davat emocie najavo rovno pred tebou, no tesi sa vnutorne, mozno je jej sposob vyjadrovania radosti prave reakcia na FB, ludia sme rozni.
Tak s ňou netráv čas a tes sa z čoho chceš