Je podla Vas normalne, ze svokra natarala detom vraj mam frajera. Ide o to, ze Manzel ostal doma z detmi pocas KORONA KRIZY. Vraj Co som to za Matku ze som opustila deti. Podotykam mam dvojnasobnu vyplatu ako manzel a zijeme v zahranici cize nemal by kto byt z detmi. Strasne ma to urazilo hlavne Komentar, ze Co cakam ved ked telefonoval nikdy som nebola doma.
@mamicka300 no nie, nie je to normalne a je na tebe a manzelovi, ako to vysvetlit detom. a na manzelovi, ako to vysvetlit mamicke. a na tebe ako nastavis komunikaciu so svokrou.
@mamicka300 v prvom tade by som si to vydiskutovala s muzom.
Je hlupak, alebo bolestinsky chudacik, ak je spokojny, ze matka z neho robi hlupeho parohaca.
Takze by si mal matku trochu skorigovat.
A uz vobec nedopustit, ze to budu od nej pocut o nom deti.
A svokre by som povedala, ze sice milenca nemam, ale co nebolo moze byt, ak ju to urobi stastnou. Ved co caka, ked jej drahy syn zaraba 2x menej ako manzelka. 🙂 Ina by mu uz davno zahla so sikovnejsim a bohatsim. Iba ty ho stale lubis aj takeho, aky je. Takze moze byt rada.
(Ju popravde asi stve prave toto. Ze rodinu zivi zena a jej syn je za pestunku. Mozno jej to z jej okolia asi ktosi vyhadzuje, ze jej syna zivi zena a ona sa hneva.)
@mamicka300 ako na to zareagoval tvoj manžel? Trvala by som na tom, že svokru spucuje za tvojej prítomnosti a svokra následne deťom vysvetlí, prečo im trepala nezmysly. Keby svokra hovorila mojím deťom takéto niečo, tak by som s ňou prerušila všetky kontakty. Manžel s deťmi nech ju navštívi, ale ja by som nemala záujem o osobu, ktorá ma takýmto spôsobom očierňuje pred mojími deťmi. Toto je už hodne cez čiaru
Jezisi to je co za pizdu?Niektori ludia su tak sprosti,ze to az nie je normalne. Mal by s nou narobit poriadky manzel,co si to dovoluje? Mna by tiez velmi sklamala. Nemam rada celkovo nazory,kde sa odsudzuju zeny.
@mamicka300 kriste pane- to tym svokrami už riadne prepína v tých bedniach
@mamicka300 keby si aj mala, to čo je za babku, že to rozpráva vnúčatám?! S takou kravou by som skončila...
Bohuzial su taketo babky... katastrofa. Ako toto moze jedna dospela zena vypustit z ust. Naša zase učí dcéru, že chlap doma nemusí nič robiť a mama musi všetko vydržať :D
Svokra je krava. Toto keby sa stane mne tak by som asi každú návštevu ukončila s tým ze no poďme deti milenec už čaká!
Trochu mi to pripomína našu babku keď sme boli deti tak tiež stále reči ako sa matka o nás nestará, ako je stále v robote a chudák jej synacik nemá teplú večeru. Až som sa v puberte nastvala a povedala som jej ze rodinu niekto živiť musí pretože keby je to na otcovi tak mame prázdnu ladnicku a na dovolenky by sme chodili akurát tak na pieskovisko pred panelákom, nie k moru. Odvtedy babka kydala na mamu len pred malou sestrou, lebo ta jej nevedela povedať nič.
Myslím si ze vela ľudi nevie stráviť ked žena zarába viac než muž (v tomto bud rada ze tvoj chlap je s tým ok ), hlavne ta staršia generácia. Pritom je to taka blbosť podľa mňa, ved sú manželia aj tak sú peniaze spoločne. A výška výplaty predsa neznamená ze je niekto horší ci lepší človek alebo jeho práca je nejaká podradna len preto lebo nezaraba majland.
@lujza123 tiez som mala taku babku :D az na to, ze jej synacik (moj otec) uz s nami ani nezil, ani sa nestaral nijak inak ako sumou vyzivneho a nedelnym vyletom raz za cas... ale mama sa o nas nestara, je taka hentaka onaka :DD
@katarinka89 dobre si to napísala. Tiež mám takú manipulatorku vydieračskú, ktorá týmto spôsobom išla rozbiť naše manželstvo,keď jej to nevyšlo predtým 1000 inými spôsobmi.
Problém je ten, že im to synáčikovia žerú aj s navijákmi. Keby im to povedal niekto iný, dajú mu cez hubu. Ale mater si môže dovoliť všetko, aj keď je to dávno za hranicou slušného správania a tie mrchy si to moc dobre uvedomujú. Lenže keď sú tam choré vzťahy odmalička, tí chlapi, aj keď dobráci, radšej ustúpia matke ako by si mali pred ňou brániť manželku, ktorá je v práve 🤦♀️
@simca06022011 ja by som učila dcéru vysmiať sa babke do očí, že nie je 19. storočie
@daganov ved ja tiež, ale také dieťa je z toho celé rozhodné... My sa doma zasmejeme potom na tom a povieme aká blbosť.. Ved aj ona vidí, že babka nemá pravdu, ale lepšie sa žije lenivo, keď nemusí ani ona nič robiť.. A ešte jej to schváli polka rodiny🤦♀️
@lentilkaxxx a co ešte nastane, keď si ta partnerka otvorí ústa... Lebo ja si nedám skakat po hlave a ani blbosti nebudem počúvať. Ja už som na blackliste 😂
@simca06022011 u nás to bolo veľmi divoké, vyvrcholilo to mojim odchodom. (Nepomáhal slušný rozhovor, prosby, razne rozhodnutie, ona si išla svoje.) Chvíľu ma ohovarala,kade chodila (kurXa, zlatokopka, pričom ani jedno nie je pravda), ale urobila si riadnu hanbu sama sebe. Keď odišiel aj synacik, tak nás ako pár ignorovala a dávala mu najavo, že ju zaujíma len on. Teraz zmenila rétoriku (plán) a tvári sa ako matka Tereza, lebo vie, že to na neho zaberá. Na mňa však nie 😉. Všetci už ju poznajú, manipulatorku zdieračskú. Niektoré ženské sú proste zmije, nech by mali akúkoľvek nevestu. (Zaťko už bol na jej pokyn vymenený, tohto si našla sama, tak sú obidve spokojné 🤣)
@lentilkaxxx ale tu je potom problém aj s manželom, nie len so svokrou. Dá sa aj vlastná matka stopnúť a to slušne hneď v začiatkoch
@daganov áno, len sa jej musí postaviť. A to ešte nikto okrem mňa nikdy neurobil, lebo s ňou si nevedia dať rady v dedine a ani v práci.... Takže až tak jednoduché to nie je. Navyše s inteligentným človekom sa dá normálne baviť. Ale s primitivnym magorom, ktorému vždy všetci radšej ustúpila, inak by mali zle, je to horšie
@lentilkaxxx ja som myslela, že ju musí stopnúť manžel, jej syn, odsťahovať sa a keď sa nedá inak, tak prerušiť s ňou akýkolvek styk, nikto sa nebude mať zle, neviem, akým spôsobom by mi mohla ublížiť, ak by som ju aj s manželom ignorovala a nenavštevovala. Len musí syn ukázať, že je už v tíme s manželkou a nie s ňou. Že si ju síce váži, ale do života si od nej kecať nedá.
@daganov no veď toto.... ja viem, o čom to je, resp.by malo byť. Lenže realita je aká je. Toto je beh na dlhé trate a ak to nepochopí, zle skončí. Stále mu hovorím, že pri nich skončí ošklbaný o posledné trenky. Už len odsťahovanie bolo pre neho riadny krok mimo nalinkovanu cestu. 🙂
@lentilkaxxx podstatné je, že stojí pri tebe a že sa odsťahoval. To, čo si zarobíte vy dvaja, o to vás neošklbú a s ostatné, nech si nechajú
Tak toto je snad medzi tebou a manzelom a nie svokrou. Detom to treba otvorene vysvetlit, ze je to hlupost a preco si ty chodila do prace a nie otec.