Svokra nás stále kontroluje

30. apr 2020

Prave som bola zobrat susiak vonku lebo ma prsat v noci, upratala som este nejake hracky na dvore (aj ked je pol noc, chodim spavat neskoro, tak robim taketo veci o pol noci) zrazu zvoni muzovi mobil, jasne hulaka to na cely dom, nevypol si zvonenie, dobre ze sa deti nepobudili. A to vola svokra muzovi (sme susedia s nou) ze co teraz behame po dvore a ci sme si auto zamkli 🤦🤷 rano sa chystam s nou uz razne porozpravat. Je toto mozne baby?? Normalne som velmi nahnevana. Sorry za vylev ale sedim tu teraz jak obarena a nechapem kde je chyba ze nas musi kontrolovat o pol noci preco beham po dvore a ci mam auto zamknute 🤦🤦

aylinn
30. apr 2020

Tak ked je len TOTO problem.. 😂
Ved možno sa bala či to niesu zlodeji nejakí, tak sa chcela uistiť že je všetko v poriadku.
Keby ste spali a beha vam niekto po dvore a neda vam vedieť tak tiež by bolo zle.

michu_
30. apr 2020

vo vseobecnosti nemam rada "svokry" 😀 ale tak mozno sa jej len zdalo zvlastne,co sa tak neskoro deje, ci je vsetko ok a pod./
polnocne veci je zbytocne vobec riesit
.. chodte spat vsetci ;)😘

cammille
30. apr 2020

Nerieš😊 ved nijak ti neublizila.. mykni plecom a kasli na to. Keby ti volala tvoja mama, asi by ta to tak nerozhodilo, ci ? A toto je muzova mama...netreba sa hnevat pre taketo banality😊

autor
30. apr 2020

Ale kdeee baby, ved som si svietila, ktory zlodej by vysvietil vsetko, aj ked som do dveri dnu isla videla som ze cumi na mna cez okno, vosla som dnu, potom zas von, dom vysvieteny 😅 a telefonat zdvihol moj muz a ona hned citujem "co zas behas teraz po dvore" myslela si ze to on 🙏 A auto mate zamknute?? 😅

michu_
30. apr 2020

no a mate to auto teda zamknute? 😀

autor
30. apr 2020

Graduje to, toto neni prvy krat..zajtra mi bude volat ci som bola sr*ť a po zajtra sa ma bude pytat kedy sme mali s muzom sex naposledy 🤦 vytocena som ja vyvrtka

autor
30. apr 2020

@michu_ jasne ze mame 😅🙏

aylinn
30. apr 2020

Neviem ja som velmi hystericka ked ide o svokru neskutocne ma dokaze vsetko vytocit do nepricetna ale toto by ma asi nevytocilo. Moja dnes volala svojmu synovi aby som sa najedla lebo ze neni normalne aby moj syn važil v 36tt 2670g 😂 to je tiez take na zamyslenie. Ale kaslem nato.

aylinn
30. apr 2020

Hahah to aj moja ma presviedca ze som otehotnela skor a ze urcite porodim skor ako mam termin tak uz sa jej priatel opytal drzo bez servitky ci ona somnou sulozila alebo ci stala za zavesom ked sme to robili😂😂

autor
30. apr 2020

No bolo toho uz vela za tie roky, ale uz to graduje tak daleko ze na dvor nemozem ist bez toho aby sem hned nevolala 🤦 taketo nocne prepady telefonne alebo aj osobne su cim dalej castejsie

autor
30. apr 2020

@aylinn ked najradsej niektore svokry by prisam bohu aj pri tom sexe pindali a radili ako to mame robit 😅😅😅

whatever1
30. apr 2020

Tak mu volala, vedela ze je hore. Nič hrozné sa nestalo. To by malo vadiť jemu a nie tebe. Jedine co by som mužovi povedala nech si dá na noc stisene zvonenie aby nebudil deti.

autor
30. apr 2020

@whatever1 ked on ani nebol hore, zobudila ho vyskocil z postele a isiel zvihnut 😅

whatever1
30. apr 2020

Hej, ale tak myslela ze ho videla... Nerieš, nie je to také zlé, chod spat😃. Mne je naopak smiešne keď svokra vola mužovi a keď vidím ako sa mu s nou nechce telefonovať. Tak mu treba. Keď ma ešte mala rada tak vydržal snou volat max 2minuty a dal ma k telefónu a ja som ju musela hodinu počúvať jej monológy😳

ivanna901
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
1. máj 2020

Tak vies kazdy mà tu normalnost inde. Mne zas bez uražky nepride normalne o pol noci upratovat hracky na dvore. Ale je to uz kazdeho vec kedy co robi .. ( nepride mi to nenormalne ale svojskè) A zas ze ona volala a starala sa mi nepride az take hrozne. Zazila som horšie.😅a tiez mame svokrovcou blizko križom cez cestu ale zas nie uplne blizko zeby nam videli okolo domu.. Raz tak isla sanitka a hukala v noci a prestala v blizkosti ich domu tak som volala svokra ci su ok. Tak proste svokra si myslela že jej syn pobehuje o pol noci po dvore alebo je to zlodej ..Neviem asi by som Nebola vytočenà. Treba zasadit vysoke tuje pre viac sukromia.

sense
1. máj 2020

Viac by ma "zralo" to hlasne zvonenie mobilu....ako to ze svokra vola ci je auto zamknute...a okrem toho volala synovi,nie tebe...

h2
1. máj 2020

Tak ja si myslím, že Ťa v prvom rade vytočilo to hlasné zvonenie. Ale za to ten volajúci nemôže. A keď videla Teba a myslela si, že je to Tvoj muž, tak to určite nevidela dobre a mohol to byť ktokoľvek. Chcela sa uistiť, že ste v poriadku. Nerieš.

ivankamirka
1. máj 2020

Možno si myslela, že si s milencom, tak musela varovať synčeka 😂😂😂😂

raszuz
1. máj 2020

@aylinn toto aj moja skúšala, malý je o mesiac skôr narodený a ona ma išla presviedčať, že on je určite na čas, že to sa museli lekári pomýliť. Takže pred 8 rokmi som sa mýlila ja, muž, lekár, sono, ale osoba, ktorú som prvýkrat videla, keď mal malý 3 mesiace má pravdu ....

lindusss2016
1. máj 2020

No tak mne naopak pride ten telefonat uplne mimo, mna by tiez nasrdilo, keby mala svokra potrebu robit co a kedy robime. Ze vobec snori za oknom. Preco ona o polnoci nespala? Chcela pockat, kym sa u vas zhasne? No ja by som s nou veru na druhy den prehovorila...

erickatt
1. máj 2020

Nabudúce jej to urob ty. Bez srandy. Čo esţe svietite?? Večerali ste? Zamkli ste bránu?? Vedľa po dedine chodili falošný opravari nie že otvoríte, bude búrka, zavrite si okna. SKUS KAZDY DEN NIECO TAKETO ...

erickatt
1. máj 2020

A muž nech si vypína zvuky!!!

mariamagdalena212
1. máj 2020

Ahoj ja sa zo svojou svokrou nerozprávam vobec, je to falošnica. Mužovi povie do telefónu niečo a potom tu info, čo mu povedala, obvola ďalším členom a premení celú verziu. To podotýkam keď vola s mužom, takze si kyda na vlastného syna. Keď sa vydavala mužova sestra dostala od nej vencove 500e. Samozrejme my by sme to nemali ako vedieť ale ona to volala mužovi, že aj jemu dá aby mali deti rovnako. Keď dovolala túto novinku s mužom vzápätí už volala jeho sestre, že nám musí dať rovnako lebo my sme jej to v telefóne vykrikovali. Takže som s nou prerušila kontakt, najskôr som jej vyčistila žalúdok, samozrejme ona to poprela ako to robí stále a pre mňa svokra neexistuje. Toto není prvý krát, čo takto navymyslala. Striga. A k téme, keď tvoja svorka robí len taketo veci, nemyslím, že je to hneď na upalenie. Teba isto nekontrolovala ale skôr vzniknutú situáciu chcela overiť, ved co ak by sa ozaj niečo stalo. Tak by som isto aj ja reagovala, či sa niečo nedeje. Netrap sa ♥️

hettinka
1. máj 2020

zavolaj jej o 4:00 ráno, či už spí a nech si schová ten ďalekohľad, čo má k vám nesmerovaný a nech si príde odmontovať tie ploštice ...
A tvoj muž jej čo na to povedal???

asia83
1. máj 2020

Keby ste behali po dvore o desiatej ráno, tak vás pochopím. No behať o polnoci po dvore aj mne príde čudné.

tykat
1. máj 2020

Tak nech si na mobile nastavi od 22 do 7 rano klufovy rezim a nemusi skakat z postele...este mohlo aj horsie byt...on mohol behat po dvore a tebe svokra volat a zobudit ta....to by ma viac nastvalo 😂😂😂

oli18
1. máj 2020

Ze niekto ma potrebu o polnoci zakladat temu o svokre ......😬😬😬

eliska13
1. máj 2020

@asia83 čo je na tom čudné, keď sa zdvihol vietor a mal prísť dazd?tiež som bola o polnoci dávať preč veci z terasy.

deti95060810
1. máj 2020

a potom že prečo vznikajú v rodinách hádky...no predsa pre hlúposti....
inak si myslím že porozprávať by sa mal mm so svokrou je to jeho matka - lepšie to zoberie...