S manželom sme boli na oslave 60ky jeho rodiny a svokra nás od vtedy rieši a lamentuje že sme netancovali. Ona bola na parkete prvá no my tieto tipy niesme. Normálne sme boli pri stole a bavili sme sa, rozprávali atd, len sme netancovali a to jej leží v žalúdku už týždeň. Normálne aj keď je nejaká takáto udalosť tiež netancujeme, proste niesme extroverti a radšej sme v úzadí… je to podľa vás problém?
problém j epočúvať ju,
a čo tak : 1. varianta )počuj mama, nie je ti trápne furt len to naše netancovanie pindať ? ved ty sa zvŕtaj koľko chceš a už buď ticho.
2. varianta ) počuj mama nieje ti už cocotno len ten tanec obrblávať ?!
3) a dosť ! ideme preč
To aj moja svokra a pritom väčšina rodiny sa radšej baví pri debate. Samú seba vychváli, aký je ona živel a my nie sme, my pritakáme. Nie je to niečo, kvôli čomu by som sa mala potrebu obhajovať pred druhými.
Ano, je to obrovsky problem 🙂
My to zas máme opačne že my sa vieme zabaviť a oni sedia nepohne sa prvá domov.. bohvie čo hovorí o nás je mi to jedno. Oni sú celkovo taký nikde ísť, všetkých ohovárať, nestretávat sa v rodine. A ja som zas úplný opak.. je mi to jedno hlavne sa snažím priateľa preonačit na moju povahu😀
Týždeň toto rieši? Nie je normálna!
No na druhej strane sme už takto "zachraňovali" minimálne dve svadby, plno pozvaných ľudí, najmä mladých, všetci povytrácaní a roztrúsení vonku s pivami a pri debate, veľký parket, živá hudba a nevesta so ženíchom zúfalo sami na parkete, tak sme sa išli pridať, a to teda nie sme nejakí veľkí zabávači a tanečníci, skôr naopak :D
Ha ja tancovanie z duše nenávidím lebo to ani neviem tak vás úplne chápem 🙂 a ona nemá nič lepšie na robote nudí sa tak nech si vyprava, asi ju to uspokojuje 🤣
@ptvw detto. Neviem tancovať, som totálne poleno. Môj ma drie za každú cenu. Neznášam keď niekto nerešpektuje ako sa cítime, bavíme..
Keby mam ist niekde s tim ze musim tancovat tak by som radsej ostala doma :D
vôbec to nerieš. ja by som povedala napr: no čo už s nami keď sme takí, hádam nás budeš mať rada aj tak 🙂 alebo niečo podobné čo jej vezme vietor z plachiet ...
A čo ju do toho?
Wtf 🙂
nie ja som na oslavách podobná.Tiež nerada hopsám na parkete.To ma ozaj musí dakto donútiť a vytiahnuť.Ale mamča mi spomínala, že za decka som takáto nebola..že som tancovala až kým som skoro neodpadla aj na svadbách😀 nie každý sa v tom vyžíva
Vážne na toto potrebujes odobrenie zien na konovi a neviete si s muzom zastať sami seba?
Ved to nebola ani svadba, my sme teda asi suchari ale ešte som nevidela oslavu narodenín, kde by sa tancovalo.. 😃
@h2 asi nemá žiadne veľké problémy, tak rieši somariny, treba ju trochu zabaviť, kúpiť psa alebo krokodíla 😁
@janickacrazy 🤣 Radšej toho krokodíla.
Tiez som zazila jednu akciu bola to tysim svadba z manzelovej strany rodiny a to bolo strasne neprijemne leb ohrali fakt strasne bola tam napodobenina tiny turner a podobne skvosty 🙈 a my sme sa vyborne bavili pri stole a debatovali a ta starsia generacia to neala prezit atale nas tahali na parket aj sa trochu urazili potom ale tak ja nebudem zo seba robit opicu. Ked nechcem tancovat nebudem. Nakoniec sa odrazili 😀
Ja som mala problém tancovať aj na svojej vlastnej svadbe 🤣😅
Čo tancovať,ale ak vás niekto núti spievať a predtým vám rozdá papiere s textom a spievaj,v živote ste tú pesničku ani nikdy nepočuli.Ignorujem a usmievam sa.
Zase človek čo nie je schopný akceptovať iného? Myslím že svokra nemá čo robiť, mala by fyzicky viac pracovať aby sa zamestnala niečím iným a nešikanovala. Je to psychická porucha. A nejde len o tanec.
Chudak svokra…ta ma starosti. 😆 nie je to problem…nech sa kazdy bavi ako chce.
Určite to problém nie je až som sa pozastavila nad tým ze ty to vobec ideš riešiť novou diskusiou na modrom koniku 😃 ju prd do toho či tancujete či nie a ak to mysli tak, ze netancovať=nezabavat sa tak jej to jasne vysvetlite nech s tým dá pokoj 😃 mat tak problémy niektorých svokrovcov 🙏🏼😂