Svokra nám rozbila manželstvo, chcem sa s ňou stretnúť

3. dec 2019

Ahojte, prosím vás chcela by som sa vás opýtať aký máte názor: Ja a moja svokra si vôbec nerozumieme. Rozbila nam manželstvo. Chcela by som sa snou stretnúť a porozprávať sa snou prečo má nemá rada prečo nam rozbila manželstvo keď vie že čakáme malinké. Idu Vianoce a chcela by som ísť na svätú spoveď. Chcela by Som od nej aj odpustenie ak som sa niečim zlým k nej previnila. No neviem či je to dobrý nápad. Prosím poraďte mi.

sapetka
3. dec 2019

Co znamena rozbit manzelstvo?

miadi
3. dec 2019

Nesla by som za nou. Keby Ta jej syn dostatocne miloval ziadna ina zena by vam manzelstvo nerozbila ani jeho mama. Ten rozhovor by stačil snim. Ona Ta rada mat nemusi on mal.

sapetka
3. dec 2019

A nie svokre by som sa nedoprosovala.. zeny pochote ze nie svokry ale vasi manzelia su ti, ktori rozbijaju vase vztahy

miriamik77
3. dec 2019

Na jednej je to dobrý nápad len na druhej strane, prečo by si ty mala spraviť tento prvý krok? Veď píšeš, že Vám ona rozbila manželstvo, tak nemala by sa ti ona ospravedlniť? A druhá vec je, keby ťa tvoj bývalý muž miloval, tak by toto nedovolil, aby vám matka rozbila manželstvo.

pribinak
3. dec 2019

svoje rozbite manzelstvo si ries so svojim muzom, to je medzi vami, nikoho ineho do vztahu netahaj a uz vobec nie svokru.
cakate spolu dieta, nikto a nic na svete by vas nemalo od seba odtrhnut.
ak sa chces s niekym stretnut tak so svojim muzom, aby ste to cele doriesili.

staronova
3. dec 2019

Nikdy, to rozbité manželstvo je iba o vás dvoch s mužom a nie o svokre a odpustení. Veľmi zlý nápad, ked už aj tak je po "funuse". Píšeš o manželstve v minulom čase.

autor
3. dec 2019

S manželom nie sme rozvedeni, len spolu nekomunikujeme a nežijeme.

lienka21211
3. dec 2019

Tiež si myslím, že vzťah by sa rozbil tak či tak... Čo sa týka spovede a rozhovoru so svokrou, rozumiem Vám. Asi by bolo najlepšie byť k nej úprimná. Neťahala by som tam zbytočné emócie, že Vás nemá rada a rozbila Vám manželstvo (myslím, že svokra by sa začala brániť a ešte Vy by ste boli najhoršia), ale skúste začať vecne a pravdivo, že máte pocit, že to medzi vami nie je také, ako by ste chceli a že Vás to trápi...
Myslím, že takto aspoň budete mať pokoj v srdci.

evkano1402
3. dec 2019

Myslis si, ze svokra by mohla byt na tvojej strane?
Inymi slovami, povedala by na svojho syna nieco ...neviem... ani co by si chcela od nej pocut.
Ze ti odpusta? Ze prijima ona tvoje odpustenie?
Cim si sa ty voci nej previnila? (toto tu nemusis pisat, to si odpovedz sama) 😉
drzim palce
nepoznam tvoju svorku, ale mam takeho tucha ze o tvoju navsetvu a odpustenie nestoji

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sapetka
3. dec 2019

A co si take urobila?? Ziadny normalny a riadny CHLAP ale CHLAP nie cecok mamin! Neopusti svoju tehotnu manzelku takze bud si mu nejak ublizila ty alebo je to trtko len ako si to nemohla vediet doteraz

veronikaszabova
3. dec 2019

Uz si tu o tom mala viacej diskusii, ze?
Ci sa mylim?

autor
3. dec 2019

Nie nie toto je moj prvý príspevok.

miadi
3. dec 2019

Mne to pride ze ho este chces ziskat spet a dufaš ze ked za nou pojdes pokorne a budes si sypat popol na hlavu mierne jej pobozkaš zadok zaapeluješ babatkom a ze idu sviatky .. obmekčiš ju a “vrati”ti muža. Nema zmysel sa snou o vašom vztahu bavit. Ona moze svojmu synovy len poradit kazde jeho rozhodnutie je jeho. Ten vztah ste si nejak museli zničit spolu. Nech uz bol jej vplyv akykolvek. Na urovnanie vztahu treba rozhovor s mužom.

niki98
3. dec 2019

Súhlasím s @lienka21211 🙂 Treba si veci urovnať,odpustiť a mat pokoj v duši a to vsetko je potrebné aj k svätej spovedi 🙂 A ktovie mozno sa veci potom začnú uberať správnym smerom a budete opat šťastná 🙂

miadi
3. dec 2019

@niki98 ak svokre ona nic neurobila a mà svedomie čiste nemusi sa snou ani o nicom bavit. Urovnat a odpustit jej moze sama hnet ako si uvedomi že svokra nech urobila povedala citila čokolvek za rozpad manzelstva naozaj nemôže. Ak je manžel mega ovplyvnitelny mamou to uz je chyba jeho charakteru. On slubil lasku v dobrom aj zlom. A z dobreho manželstva by len tak neutiekol. A ak ano stale je to o nom. A jeho žene viac ako o hocikom inom.

sasanka605
3. dec 2019

@veronikaszabova tiež som už dačo také čítala.
Ak ho ma mamička poslať späť tak to je riadny trtko a myslím ze by ti to spravil zas keď nie je on sam rozhodnutý. To ze čakáte malé do toho je blbé ale čo je to za chlapa, keď zbabelo zdrhne k mamičke a ani sa neozve.

veronikaszabova
3. dec 2019

@sasanka605 ze? Ako cez kopirak

miadi
3. dec 2019

@veronikaszabova ale tu je ako cez kopirak x pribehov kde zeny maju par rokov vztah kde oni robia vsetko. Potom zatužia po dietati hoci partner nechce. Pol rok rok po porode zrazu vidia ze ten chlap doma nic neurobi z roboty sa dojde len najest frflat ze doma Nie je tip top poriadok. O dieta mà minimalny zaujem ale služi ako dobra vyhražka že partnerka može odist no pride o dieta. A nedava im $ maximalne nieco na dieta a este im vulgarne nadava popripade hadky zacinaju byt aj fyzicke.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emmi101
3. dec 2019

Ja by som tiež asi nešla, zbytočne sa len budeš rozčuľovať, na takéto veci si sa jej mala pýtať ešte keď ste boli spolu a bola nejaká šanca, že to zachránite. Skôr by som šla za mužom sa porozprávať, s ním to rozobrať, nie útočiť ani sa hádať ale normálne porozprávať sa

sasanka605
3. dec 2019

@miadi to hej, ale toto bolo špecifické že ona bola v práci a keď prišla domov chlap nikde, veci preč a ani sa jej neozýval a svokra s nou tiež nechcela hovoriť a bola tehotná. Pamätám si to lebo mi to prišlo dosť smutné že také exempláre chlapov existujú.

veronikaszabova
3. dec 2019

@sasanka605 presne 🙂

miadi
3. dec 2019

@sasanka605 to bolo to kde vecer pred tym v posteli vse ok on este aj lasku tušim vyznaval a zazelal jej pekny den?ked dosla z roboty uz bol fuč.. strasne divne.

sasanka605
3. dec 2019

@miadi také čosi, ako ľudia sú rôzni, ale ze až tak bez dôvodu odišiel...
Každopádne za svokrou by som nešla v nijakom prípade

dskjhfdlkdjhl
3. dec 2019

Svokra Ti moze rozbit tanier, ale nie manzelstvo. Ak by si mala normalneho manzela, tak ho matka neovplyvni tak, aby sa a Teba vykaslal, obzvlast v tehotenstve. Su dve moznosti, bud je na vine Tvoj manzel, alebo ste na vine obaja. Svokru z toho vynechaj a ries seba a manzela.

miadi
3. dec 2019

@sasanka605 tak urcite dovod bol len ho autorka neuviedla. Zas tie svokre nemaju moc čarovneho prutika aj ked niektore su riadne bosorky. A pamatam sa ze odišiel este nez zistila že je teho a ked mu to povedala aj tak sa nechcel vratit. (Mozno vedel nieco o nej co nepovedala.) Keby svokra mala taku moc nad synom jednoducho mu zakaze vztah hnet v zarodku akonahle stretne danu damu a nepaci sa jej. Urcite by zakerne necakala az najprv spolu zacnu žit a plodit deti. 🙈

deti95060810
3. dec 2019

ja by som sa na celú svokru vykašľala...doprosovať sa niekomu nie je pre mňa...

jankapepe
3. dec 2019

Prečo si myslíš že vinna je svokra nie ty s manželom???

autor
4. dec 2019

Ďakujem pekne za vaše Nazory. Neviem cij príbeh ste tu spomenuli ale môj určite nie. Píšem tu 1krat. Chcela som len vedieť vás názor.