Baby mam 13 mesacnu dcerku a ked sme ju nechali svokrovcom isli sme na nakup a dosli sme, mala sa hrala a ked ma uvidela usmiala sa potom vosiel muz a na nu urobil grimasu a prisla k nemu. Abojra zadrbala ze: viac ide zanotcom ako za mamou! To ma zabolelo lebo to nieje pravda. Jasne, s muzom je malo kedze oide podvecer je jej vzacnejsi robi grimasky blazni sa no doma sa ona dodomna neodlepi vkuse sa pyta na ruky splha sa zamnou a praveze ked pride manzel ani sa dako netrha. Akoze ja som iba povedala ze no ved je s nim malo tak s amu tesi sle spetne sanato pozriem mam nervy ze som jej nepovedala nieco lepsie!!! Kto je ona ze mne toto hovori??ked muz tiez sa viac taha naprikald za babkou ako za nou!
nerieš to. to sú také hlúpe reči len aby reč nestála. a možno si to aj myslí ale určite si to myslieť neprestane aj keď ty vybuchneš od nervov…
Keď ty si s tým vnútorne spokojná, ako to je, ako ťa má malá rada, tak jedným uchom dnu druhým von 😊🙏🏼 ty vieš kde je pravda
Vidim, ze nevesty su stale drbnutejsie. Nic hrozne nepovedala. Ved tam teda dceru nenechavaj a nabuduce si uzi nakupy aj s nou. Nie aby si bola rada, ze ti ju ma kto postrazit, este riesis blbosti, len aby si sa mohla dourazat.
Ach jaj, chúdence niektoré svokry 🤦♀️ o chvíľu nevestám bude vadiť aj to, že dýchajú
Téma z druhú nemám problém vyrobím si.... Ja že čo také strašné povedala.... Štatisticky dievčatá viac ťahá k otcom a synov k matkám....hádam sa nebudeš urážať a žiarliť na to. Aj moja bola môj cecek kým sa nezjavil otec.
Ja cekala nejaku hroznu poznamku tipu "to decko je nevychovane, nic nevie v jej veku uz by mala skladat skrinky z Ikei bez navodu" ale toto? Džízs krajst...
To fakt toho robis dramu?
Svokra celá dos...ta že vnučka ide za ocinom, jedným uchom dnu druhým von. Ešte bude mat horšie poznámky, popracuj na asertivite.
Toto je nevhodna poznamka? To Tebou este lomcuju hormony? To uz pred niektorymi ludmi, aby radsej clovek ani nic nehovoril, lebo nimi zamava aj jarny vanok.
Jednym uchom dnu druhym von. Ja by som jej natesene povedala "ano babka, je to ockova princezna". Vybavene a ide sa dalej.
Viem si predstavit co by povedala keby sa rozbehla k tebe "joj ta co je taka zamamana, rob s tym daco!".
ked sa syn narodil, prvy rok to boli stale poznamky typu: co stale behas za mamou, neotravuj mamu, mamina sukna...ale ked syn isiel k muzovi, tak to bolo same: lubis tatka vsak? tvoj tatko 😃 ja som sa na tom len smiala 😃 uz vtedy bolo jasne, ze ja, ako matka jej vnucata, som pre nu absolutne nedolezita a tak je to doteraz...na jednej ruke by som spocitala, kolkokrat bola za detmi, ked som s nimi doma sama...radsej bude cakat, kym ma cas manzel, aby sme sa stretli vsetci...co uz, jej smola 😃 na tvojom mieste by som si z toho tazku hlavu nerobila 🙂
@belllinka no to keby som ja jej povedala, ze vas syn ma radsej vasu svokru ako vas neviem neviem kto by bol drbnuty
Pre pána, to fakt toto?! Ja že, čo také strašné povedala a ona úplne nevinnú poznámku, opísala proste, čo videla.
A že "Kto je ona ze mne toto hovori??" ?! Kto je ona?! Matka tvojho muža, babka tvojho dieťaťa a v danom prípade osoba, ktorá ti postrážila dieťa, aby si si ty mohla behať po nákupoch. Dúfam, že si jej aspoň poďakovala. 🙄
Boze moj. Sibe ti,kvalitne
Jaaaj coho som sa pri 4detoch napocuvala. Klud 😉 neber si to osobne a tes sa ze tvoja dcerka sa tesi z vas oboch.
Zdá sa mi, že prichádza doba kedy sa budú ľutovať svokry aké majú nevesty a nie naopak 😀
Ty čo súťažis s otcom o lásku dieťaťa či čo? Je to totálna blbosť čo riešiš. Ale očividne si s tým tiež neni ok a na otecka žiarlis, ináč by ta to nerozhodlo takýmto spôsobom. Obaja ste rovnako rodicia.
Skor by som riesila, ze si treba davat pozor pred detmi vulgarizmamy. Lebo ak sa bezne vyjadrujes ako v tejto diskusii, no neviem
Ježkove oči 🫣 a ja mám troch synov.
A keby to isté povedala tvoja mama,tiež by to bola taká strašná katastrófa?
To je normálne reakcia mami. Možno o pár rokov ro povieš aj ty. Nie raz som sa s tym stretla a je OK. A tak to má byť. Za kým sa má ak nie ak za otcom...Odpovedala si dobre.
Však si to mala využiť vo svoj prospech a povedať niečo v zmysle: "tak tak, musím ju ockovi nechávať častejšie na stráženie 🙂 Nech si spolu užijú čas"
😱😀😀😀😀😀
Toto je nevhodna poznamka ???? TOTO ?
Fuu,nepoznas nevhodne poznamky tym padom.
Musis byt dost citliva,toto bolo uplne ok
Nemám problém, vyrobím si. Nič sa predsa nestalo.
Toto by povedala každá druhá babka 🙂 veď ty vieš kde je pravda, tak čo sa rozčuľuješ nad hlúposťami 🙈
Prosim ta, neprehanaj. Ved nic tak strasne nepovedala