Baby ako to mate so svokrou ? Ta moja noo zatial potencionala sa zacina az moc zaujimat o maleho a to nema ani mesiac.Najviac mi vadi ked zacne hovorit ako je cely moj maly do ich rodiny ze sa nezaprie ze po mne nic nema atd.Alebo ked kocikuje s nami stale ma pouca co a ako mam robit a pritom mam uz jedno dieta ktore som si sama vychovala takze uz viem co a ako.Strasne mi to vadi a moj chlap jasne ze este mne vynada ze ved je to aj ich vnuca ze ju mam nechat.Aj u vas je to takto podobne ?
Mne tiež všetci z jeho rodiny radia a tiež všetci hovoria, že su deti celý ocino.. v mojej rodine zase vidíme viac na mňa podobu.. myslím, že je to normálne a že hádam nemysli tie rady zle.. ja im poviem okej a robím si po svojom aj tak alebo poviem, že ja to chcem robiť takto a aj budem.. ostatným členom jeho rodiny poviem nech si tak robia so svojim dieťaťom keď si myslia, že je to tak najlepšie.. 😊
@lila8686 to je take normalne by som povedala .. take su uz niektore babky 😀 maju svojho boha a svoju vychovu a ta je “najlepsia”, vzdy treba prikyvnut radsej .. ak s nou niesi fakt moc casto tak jednym uchom dnu a druhym von 🙂
Mam to iste, jej vnuca sa este nemarodilo a uz vie ako bude vyzerat, no predsa ako jej syn. urcite bude cely oco. Tiez mi dava rady z cias ked vychovavala pred 30timi rokmi svoje deti ona, ale pocuvam to jednym uchom dnu, druhym von, pritakavam, nechcem sa skriepit, vobec mi nesadla :/ jedine co mam stastie, ze moj chlap presne vie aka je jeho mama a chape ma preco ju nemusim.
nerob sceny.
správa sa úplne normálne
Aj nasa ma vsetko z ich rodiny,po otcovi,po ujovi a podobne kecy...uz neriesim raz som.povedala aspon viem pokom je taka nervana a pokom sa tak.zduva.... a viac nic nepovedala
nič nezvyčajné. Jedným uchom dnu druhým von. Keby si počula mojho oca jaké rady dáva...ach...😃 ten pravý, ktorého si z detstva triezveho nepamatam. Najhoršia je baby kamera, ktorá nás zotročila a prepína nam z toho 😂 svokra bude stále davat rady, aj ked jej povies ze o to nestojis. Rob po svojom a neries 🤗
No nech je co najdlhšie potencionálna... lebo ak jej uz teraz synacik chytá stranu tak dobre zvaz, co urobíš. Lebo casom sa to bude zhoršovať.
@lila8686 jedno dietata si si vychovala sama, pokracuj a budes aj druhe.... ved nic take extra nerobi, aj u vsetkych mojich deti si kazdy mlel svoje ako sa podoba na hento alebo tamtoho, ale ja som si myslela svoje a bolo, ublizuje ti to, alebo ? Ze ti dava rady, to je zle? Ved si ich vypocuj a mozno si najdes aj nieco dobre v nich, byvate spolu? Lebo ak nie, tak to nevidim nejako desne a neviem, ci by mi to stalo za to sa hadat s muzom.... Ale tak kazdy je strojcom svojho stastia. Tvoja mam kebyze sa zacne moc zaujimat o maleho - tvoje slova, tak to je tiez problem, tiez by ti vadili rady? Ja neviem, ze to niektorym stoji za to....
Moja presny opak...mam dvoch synov, ani raz ich nebola kocikovat...pride k nam, len ked je oslava...nezavola ako sa maju, ci nieco nepotrebuju alebo ja...nezahra sa s nimi, jednoducho nic...a to byva od nas 4km...pri prvorodenom som to zle znasala, ale uz od nej nic neocakavam.
Ja take reci typu na koho sa podoba berem jednym uchom dnu a druhym von. Zo zaciatku mi tiez strasne vadili rady spred 30 rokov, co sa ako ma,7.mes.sunku davat, bola som za divnu lebo maly nebol v chodaku ale je mi to fuk. Ja s nou nezijem, je to moje dieta, nech si mysli co chce.
Buď rada.Moja ma zas svoje vnuca "na háku"
Moja svokra ma posielala na potrat. Aby náhodou chuderka nemusela za svojho synacika platiť Alimenty.. takže tiež sa teším na jej nezáujem . 🤔
Ale prosim ta co riesis,to su len hormony.Ked ta zacne poucat tak jej razne povedz ze nech neriesi,ze je to tvoje dieta a najlepsie vies co treba robit.Ze ked budes potrebovat radu ze o nu rada poziadas.A zhasne.Neries,neofucuj sa,povedz jej toto a mas pokoj.
Každopádne asi ani jedna svokra nie je normálna
Mam nieco podobne,len mozno o cosi horsie..svokra mi od zaciatku dava najavo ze niesom dost dobra ako keby oni boli high society,pritom su obycajni ludia..tiez kybicuje do vsetkeho,od vychovy dietata,kritiku na kocar,zariadenie domu,varenie,pecenie atd.neuznava ani moju vychovu a bojkotuje vsetko co zakazem (nenatriasat malu po jedle kedze ma reflux,nekocikovat v tychto teplotach,neboskavat na usta malinku)..zacala som sa zatajovat ak chcela prist na navstevu,ak ideme knim tak schvalne kocar nevezmem..uvedomuje si postupne ze svojim pristupom si akurat zatvara cestu knam a hlavne k malej,tak sa trosku mierni ale zaciatky boli tazke a par x som si kusla riadne do jazyka, a urcite este vela x zakusnem..treba sa porozpravat s partnerom,povedat co vam vadi,a ci sa ju da nejako upozornit
@simona92101 presne taká istá je tá moja svokra
A čo má najviac provokuje načúva nás za dverami v noci koľko krát sme ju pristihli z mužom je zvedavá koľko krát sexujeme
@lila8686 no moj starsi je cely otec, ale cez kopirak, potom, ako som si myslela, ze pri porode snad exnem, tak som tyzdne/mesiace pocuvala: cely ocinko, cely ocinko ... srdco mi hormony trhali. tak mi to zle robilo. ale skratka to su hormony ... to by som neriesila, raz sa to dietatko podoba na otca, s tym nic neurobis. ak mas pocit, ze sa svokra prilis montuje a netaktne radi, len povedz, ze dnes sa uz robia veci inac, ako pred 30/40 rokmi a ze uz si jedno dieta vypiplala, tak si budes robit podla seba/toho, co ti poradi doktorka, ... ale inac nic zle na tom, co si napisala, nevidim.
este k tej podobe - tak skratka s usmevom povedz: pekny bude po ockovi, po maminke bude mudry 🙂 alebo len povedz, ze deti sa menia a ma aj polku z teba predsa. a ukludni sa 🙂 bud rada, ze sa starka zaujima, snaz sa ju zapojit tak, aby to tebe vyhovovalo a oddychla si napriklad.
@ivi2891 co si znaci ciarky do kalendara?😂 uf toto by som ja nedala asi ...ma napadlo,ze jej skuste robit to iste,nacuvat za dverami,by ma zaujimalo ako by reagovala 😀
@simona92101 ona je horšia ako bosorka aj večer desať krát nás z niečím otravuje dokonca ani klopať na dvere sa nenaucila hovorím je to bosorka
@ivi2891 v takomto pripade je asi vhodne poobzerat sa po vlastnom byvani kedze nerespektuje sukromie,mladi maju byvat sami😉
Svokra aj mama rovnake v rozdavani rad co a ako robit. Zvykla som si na to. Najhorsie obdobie bolo,ked sme kupili dom a prerabali,to bolo reci. Jednym uchom dnu,druhym vin. Niekedy sa vyzurim,niekedy ma az rozplace a to ja nie som velky placko. Moja svokra je extrem,ale moj je na mojej strane,lepsie povedane tiez sa mu nepaci ako stara do nas,ale vzdy nadttm mavneme. Nechceme sa hadat
@simona92101
Veď máme vlastný byt len ho práve prerabame ešte tam je robota na týždeň zatiaľ sme u nej lebo v rozbúchanom byte nemôžme byť z dvomy deťmi len ona má nemá v láske lebo jej dcéra nemôže mať deti a ja mám z jej synom tak ju ide poraziť lebo dcéra je jej miláčik
svorka
😀 😀 😀 😀