Svokra ma nechápe

zlotka
13. dec 2024

Ahojte, chcela by som vedieť váš nestranný názor. Svokra sa nepáči ,že som začala menej ku nej chodiť, mužovi rozpráva že sa chcem od nich odstrihnúť, a snaží sa vo mne vyvolať pocit viny . Dcéra mi začala chodiť na internát ,a cez víkend mám teraz najviac roboty, popriať jej , navariť ,a pripraviť ju na ďalší týždeň na internát. Kto má dieťa na internáte, tak vie o čom hovorím . Lenže svokra to nevie pochopiť. Vlastné ma nikdy nemala rada, a teraz sú našla dôvod ,že môže na mňa kričí pozerať. . Čo si o Tom myslíte vy?

stellarstar
13. dec 2024

A synček čo na to?

ukgirls
13. dec 2024

tak nech jej to muz vysvetli tak ako ty nam tu a hotovo..bud pochopi,alebo ma hold smolu ... ved niesi povinna k nej chodit a muz moze aj bez teba

gribka1
13. dec 2024

Nech pribehne svokra na chvíľu, či prečo máte vy chodiť k nej?

janinah
13. dec 2024

Ako často tam chodíte? A co tam robíš? Kávu piješ,počúvaš svokrine výlevy alebo upratuješ,nakas a ona je na tvoju pomoc odkázaná.? Okolností sú dôležité.

kavasmliekom
13. dec 2024

@zlotka a co tak ju pozvať k vám? Popritom porobis, ona uvidí, koľko máš roboty a ukludni sa 😁

personality
13. dec 2024

A ty sa s ňou musíš kamarátit ci ako? Nie je to jedno co hovorí keď ťa nikdy nemala rada?

personality
13. dec 2024

Aký pocit viny? Ved to je tvoje víťazstvo! 😀

zlotka
autor
13. dec 2024

@gribka1 dcéra tam rada chodí, ani ja som s tým nemala problém ,ale teraz jednoducho nestíham cez víkend. A dcéra má veľa učenia, a keďže svokra nemá internet a tlačiareň, aj dcéra musela obmedziť návštevy. Svokra nikam nechodí ,pretože nevládze, muž jej chodí pomôcť, no ja sa neviem naklonovat. Nedá si to vysvetliť. Aj muž mi to vyčíta, aj keď vidí ,že čo všetko doma treba.

zlotka
autor
13. dec 2024

@personality víťazstvo? 🤣áno ale štve ma poriadne že som u nej nedocenená. Myslí si že sa len vyhovárať.

gribka1
13. dec 2024

@zlotka Mohol ju manžel doviesť a pomôcť dôjsť k vám. Tak by videla aj vnučku. Chápem aj ju, keď je sama, ale ak sa mení situácia, musí sa aj ona prispôsobiť. Fakt sa to nedá?

zlotka
autor
13. dec 2024

@janinah svokra býva v dome, a tam stále robota.

earlgrey
13. dec 2024

Nič si o tom nemyslím, je to tvoj život a ako si ho zariadíš, tak ho budeš žiť.

zlotka
autor
13. dec 2024

@gribka1 bohužiaľ, muž mi doma s ničím nepomôže , všetko je na mne, a ja neviem pomôcť aj jej ,aj svokre naraz . Som hnusná?

gribka1
13. dec 2024

@zlotka Absolútne nie, pozeraj do budúcnosti, teda na dcéru, o svokru nech sa stará manžel, je to jeho matka. Ak bude mať dcéra voľnejšie, pôjdete. Ignoruj jej reči.

zlotka
autor
13. dec 2024

@gribka1 ďakujem, potrebovala som to počuť ,lebo som už s toho poriadne nervózna. ❤️

luccija
13. dec 2024

@zlotka nie si hnusná v prvom rade musíš pomôcť dcere.To naozaj po 15 a viac rokoch ešte potrebuješ ocenenie od svokry?
Ale zase na hodinku, dve by ste ju mohli ísť pozrieť a nech chodí častejšie muž, keď doma nepomôže nech pomáha u svokry a nie ti ešte robiť vycitky

zlotka
autor
13. dec 2024

@luccija ocenenie od nej naozaj nepotrebujem, ale koho by to neštvalo. Ja by som išla na dve hodinky ,to by nebol problém ,ale svokra býva cca 30 kilometrov od nás, a muž nechce ísť takto na otočku. Chodí na celý deň. Je to ťažko ,ani z voza ,ani na voz. 🙃

personality
13. dec 2024

@zlotka Moja ani keď si vyrezes oblicku, u svokry nebudeš nikdy nič, to všeobecne tak je. 😀 Samozrejme su výnimky tak v 5%. Keď sa zbavis starej tetky, len ty tým získaš.

iveta7677
13. dec 2024

@zlotka nechápem niektoré ženy, prečo chcú narobiť problémy v manzelstve svojich detí.

gribka1
13. dec 2024

@iveta7677 No lebo ona je tá najdôležitejšia. 😂

zlotka
autor
13. dec 2024

Ja som sa na začiatku aj snažila, pomozem jej keď môžem, ale v jej očiach sa aj tak nezmením. Totiž ona nechcela aby sme s mužom boli spolu. 🤣

luccija
13. dec 2024

@zlotka a čo tam máš robiť celý deň?predtým si tam chodila každý víkend na celý deň?Starší ľudia sú často sebecki ma tam syna ten pomôže si sedí a ňou a pozerá TV?keď muž nepomôže doma chápem, že tiež chcela byť s dcérou, navariť, oddýchnuť veď tiež cez týždeň pracuješ a je tu nedeľa a už ide dcéra prec

zlotka
autor
13. dec 2024

@luccija veď práve že ten víkend preletí ako voda. Chodime tam každý druhý víkend ,robota od rána do večera. Vlastné ja už menej. Keď nebyvas pri dome ,že nevieš každý deň niečo po troche porobiť, tak na tie víkendy sa tam potom človek zastaví len na obed.

lenka.25
13. dec 2024

Bože , tvoj muž je tiež teda divný . Akože 30 km denne tam a späť a samozrejme aj oveľa viac chodia ľudia denne do práce a on toľko nebude chodiť na otočku k mame? Neriešila by som to , dcéra by mi bola urcite prednejšia .

zlotka
autor
13. dec 2024

@lenka.25 hej, lebo jemu sa to totiž na dve hodiny neoplatí. 🤷

diablikovci
13. dec 2024

Ja som svokre povedala, že nemáme žiadnu dohodu a ani zmluvu ako často a kedy máme reps musíme tam chodiť! Ja mám svoj život a potrebujem poriešiť veci. Ja by som išla ku svokre aj o 22 hodine no ja mám čas vtedy a som “nočný hejkal” ale určite by jej to vadilo 😝.

lenka.25
13. dec 2024

@zlotka a ty na cely deň nemôžeš . Kruh sa uzavrel 🤔

zlotka
autor
13. dec 2024

Všetci ma prehovárali ,aby som dcére nebránila ísť na internát, a teraz sa to otočilo proti nim. 🤣. Neuvedomili si, že čo to všetko bude obnašat.

bystrozraky
13. dec 2024

Tvoja svokra proste chce byt viac s vami a zvolila takto velmi nestastny sposob - ktory moze vyustit len k problemom v rodine. Ocividne ta nema rada, lebo ziarli na teba a tiez sa citi sama. Pozvi ju k sebe a nikam nemusite chodit (ja chapem, ze budes musiet zatat zuby). Vysvetli jej a aj tvojmu manzelov, aka je situacia a dovody. Vysvetli, ze ty sa ju vobec nesnazis odstrihunt, ale len to nevychadza a preto moze pomoct aby prisla ona namisto vas. Alebo nech navari obed a vy pridete 🙂 To predsa musia pochopit a ak nie tak mozu dat vlastny navrh ako by si to predstavovali. Ide predsa o tvoju rdinu co bude trpiet. Tak skus ju nejako pochopit, aj ked chapem, ze je to tazke. Vela stastia so svokrou

janickacrazy
13. dec 2024

@zlotka prepáč, asi budem trochu mimo, akože s čím máš toľko roboty, oprať veci a navariť? Ona tam nechodí na obedy? A hodiť vecí do práčky naozaj určite dokáže aj 15-rocne dievča. Tiež som chodila na internát a mama mi dala akurát peniaze na stravu a to bolo všetko, sem-tam nejaký koláčik.