Takze mam vazny vztah,lubime sa,tento rok sa ideme brat,mame spolu uz 18mes.dieta.Problem je v jeho mame,v pohode komunikujeme,lenze na chodbe u nich doma ma este stale obraz mojho nastavajuceho s jeho byvalou ako stastnu rodinku(svokra ma s jeho byvalou este stale dobry vztah).A chcela by som vediet,ako by ste to vy brali,ako by ste na to reagovali.Neviem ci je problem vo mne,ked tam nerada chodim,necitim sa tam dobre alebo v jeho mame je problem.Aky mate na to nazor???
@furbettina Je to nepekne od tvojej nastavajucej svokry. Hlavne ked uz mate dietatko spolu!!! Ona s nou moze mat dobry vztah, no nemusis o tom vediet. Sama neviem, co by som robila...asi by som sa postazovala priatelovi. Mozno dohovori mamicke. Zalezi preco tam chodis nerada...ci len koli tej fotke alebo ti robi zle aj inym sposobom.
@mamavera dobrý nápad ,tuším to aj skúsim🙂
....pokial si taku fotku nezavesi nastavajuci doma tak by som to neriesila.....zvlast pokial nebyvate u svokry....a necitis sa tam dobre kvoli tej fotke al. celkovo?
Podľa mňa nieje problém v nikom. Podstatné je že sa Tvoja budúca svokra s Tebou rozpráva. Tiež mám bývalú svokru s ktorou si veľmi dobre rozumiem a máme sa moc radi. Pritom môj bývalí už má dávno inú partnerku a ktorou si ona tiež dobre rozumie. Tá fotka je možno nie tak úplne na mieste a chápem, že Ťa to trápi, no možno jej prikladáš väčší význam ako v skutočnosti má. Skús si to nevšímať. Buď rada, že ste spolu šťastní. Niektoré veci sa vyriešia časom samé. Verím tomu, že časom aj tá fotka zmizne a nahradí ju vaša - vašej rodinky.
Moja budúca svokra ma neznáša, lebo som rozvedená a mám dieťa s 1 manželstva. Pritom som s jej synom 9 rokov a máme spolu 3 ročnú dcérku. Moc sa ľúbime a on ľúbi obe moje dcéry aj tú čo nie je jeho. Život je taký. Nie vždy je všetko podľa našich predstáv. Hlavne sa netráp...
@hruska82 no ved jemu som to uz povedala,takze uz ma tam ani nevola a ona ho aj tak nedala dole,podla mna mi tych dava najavo,ze ona nechce mna ale ju v rodine🙂
@sense no rusi ma ta stastna fotka,hned vo vchode velka,ktora sa neda prehliadnut,podla mna ona este stale dufa ze sa daju dokopy ci co,aj ked ona ma uz tiez partnera
@furbettina to je fakt neprijemne, moj muz mal pred nasou rodinou tiez svoju rodinu..rozviedol sa..ale neviem si predstavit,ze by som chodila k svokre,kt. by tam mala fotky takehoto typu. Zaujimalo by ma, co si o tommysli Tvoj priatel.
@furbettina To je jedno, co ona chce, ked jej syn sa rozhodol pre teba!!! Ja by som tam asi nechodila! Je to smiesne, no dospelu zenu uz nezmenis. Inak gratulujem k svadbe a prajem dlhy, stastny, spolocny zivot!!! 🙂
@furbettina a ako sa k tomu stavia nastavajuci, skusila by som sa s nim porozpravat o tom ze sa tam necitis dobre prave pre tu fotku....popr. by som tam prestala chodit.
@lin123 on to neriesi,on povedal,ze nech to neriesim,nech si ju tam ma zavesenu,ale mna to tam rusi.No co nebudem tam chodit a hotovo,ved ako sa hovori,,co oko nevidi,to srdce neboli´´
@hruska82 dakujem 🙂
@furbettina
Ptala ses ji, proc tam ta fotka visi?
Ze je Ti to neprijemne,to vi?
Je mozne, ze ta fotka slouzi jako vzpminka na neco, co kdyby Ti objasnila tak, by Ti to nevadilo.. 😉
Je mozne, ze ta fotka je jedina, kde je jeji syn velmi pekne vyfoceny.. 😉a nechce se ji fotka strihat napul 😉
Jinak, verim, ze byto vadilo kazdemu.. 😉
@irriss nie nehovorila som o tom s nou o tom,ale moj partner jej povedal aby ju uz dala dole,ze mi vadi,ale ona ju nedala,je tvrdohlava a stoji si za svojim ze tam ostane.
@furbettina asi by me to teda taky vadilo, ale ani bych nad tim tak nedumala a hned jak bych to uvidela bych rekla: Jeeee, co to tu mate !!! Nejaky stary kalendar? A nebo ji dones novou fotku, ze treba estli by nevymenila 😀
A vis co, na druhe strane....kasli na to, ona visi na obraze z minulosti a ty ho mas ziveho vedle sebe 😉
@furbettina
kolik je tve tchyni?
....TY JI TO MUSIS RICT! 😉 a kdyz nepochopi, nenapadne shodit a rozslapat.. 😔 🤐
Vzit na ruky maleho a udelat to tak, ze to shodil maly 😉
@furbettina budúca svokra možno na to aj zabudla, jemne by som ju upozornila, že nemá aktuálne foto, nech si túto statú uprace
@czechzuzanaba
Nektere tchyne jsou provokativni... 😉 s usmevem az na prdelku 😅 😅 😅
@irriss to je taky dobre. Jit okolo obrazku a pak zavolat tchyni...Jeeee...on to maly shodil, rozbil a roztrhal....😀 Popripade este aj spalil...aby si to nemohla poskladat 😀
@furbettina no keď jej to už priateľ hovoril tak to robí schválne 😝 😝 😝 vycap doma pred jej príchodom to foto s tvojím bývalým a uvidíš reakciu 😀 😀 😀 😀 😀
@furbettina
a vubec ..byt Tve tchyne patri i Tvemu partnerovi..nerikej mi, ze se boji mamicky ...natolik, ze ten obrazek nemuze sundat sam.. 😉
Pokud se boji sundat obrazek, devce, to Te ceka jeste pekny zapas... 😔 ☹ ☹
ale ona celkovo na zaciatku vztahu nesuhlasila s tym ze on ju vymenil za mna,aj ked si ju bral tak pochyboval a urobil to hlavne aby boli vsetci spokojni.Ked sme sa dali dokopy,ja som s nou vobec nekomunikovala,az ked sa mal maly narodit vtedy k nam 1x prisla a odvtedy akoze vsetko v poriadku.Mne co vadi su polovicne veci,ja som radsej za to aby sme sa vobec nerozpravali,ako rozpravali a hrali na nieco co nie je.Ja to beriem tak ze do oci pohoda,ale signali mi vysiela uplne ine.Keby to tak nebolo,dala by ju uz davno dole,podla mna
take mne napadlo, ze by to mohla vyresit "znovu-zasklenenim"..a puzzle fotky jsou taky ted v mode.. 😒
Doufam, ze nema ve skrini i nejake hrnecky s fotkama 😠 😠,ktere pouzije na nedelni navstevy po svatbe..
@irriss 😀 A nebo povleceni....
@czechzuzanaba
to planuju jako darek tchyni ja..pro jistotu obrazky - fotky jen s vnoucatama.. 😀
@lubkam moj partner jej to uz povedal a nechce to dat dole 🙂 a minule som tam bola,zobrala maleho na ruky a opisovala kto je na fotke,tak na toto co hovorite,nie su toto jasne signaly,ze so mnou vedie stale skrytu vojnu???
@furbettina obavam se, ze je to tak 😖
prozrad mi, jak jsi prisla na nick furbettina.. 😉 je to i spravne gram. napsane..alias furbetta, volpina..😉
to je talianske slovo a znamena sibalka,preco???
@furbettina tak vazne, ignorovala bych to. Podle me kdyz uz na to prisla rec a tchyne o tom vi, tak jen te asi zkousi, ze co budes delat. Asi to moc prijemna osoba nebude. Tak asi ji nejvic prekvapis, kdyz nebudes delat vubec nic 🙂
@furbettina tvoja svokra si môže vo svojom dome zavesiť na stenu čo chce, že jej nič nehovorí takt, to ty už nezmeníš. Možno by som to povedala budúcemu manželovi, že sa mi to nepáči, či by sa jej nemohol spýtať, prečo to tam má. Alebo zavesiť si pred príchodom svokry oproti vchodovým dverám portrét tvoj s tvojím bývalým? 😀 😀 😀 😀 Budúcemu manželovi sa pokús vysvetliť, že len dočasne...