Svokra je mimo

12. dec 2024

Je normálne aby svokra ktorá dva tyzdne nevidela vnúča (4mesiace) vykrikakq že ho už ani vnúča nepozná ??ze nie je s malou. Že uprednostňujem moju mamu a sestry?? Je pravda že sú s ňou teraz častejšie nakoľko bývajú oveľa oveľa bližšie . Pritom manžel je v dennom kontakte so svokrovcami. Denno denne si vypisuje cele hodiny, posiela milión fotiek a videu denne. Ja už potom nechápem.

monsterablue
12. dec 2024

A branis jej prist z nejakeho dovodu? 2 tyzdne nie je dlho

autor
12. dec 2024

@monsterablue nie to vôbec, ale dala som jej jasne najavo že sa mi nepáčia jej rady a výčitky ohľadom malej. Len príde a už vo dverách ako malej dostávajú uši, ako iný používajú hento a toto..

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. dec 2024

Nie, už dosť dlho sa krotim ale dnes už som naštvaná.

cyberk
12. dec 2024

Mala dojst na metle, poznala by hned ;)

ifava
12. dec 2024

Tak dva tyzdne nie su az tak dlho, ale tiez by som sa ozvala, ak by mi nieco prekazalo, co sa kibicovania do vychovy tyka. Takze asi by som nemala ziadne vycitky v tvojom pripade. 😀 Nech sa nezblazni.

tarvika
12. dec 2024

vsak ked chce vidiet vnuca, nech sa dohodne so svojim synom, co teba do toho taha, zvlast ked nemate dbre vztahy.

maryetta
12. dec 2024

4-mesacne??? Fakt? Keby riesila 4-rocne ze nepozna 🙊🙊🙈

zuzks5
12. dec 2024

Tak tvoja svokra je teda poriadne mimo. Dobrý názov diskusie 😀 Nemyslím si, že by si urobila niečo extrémne zlé alebo prehnané. Asi by som reagovala rovnako ako ty. Nech sa uvedomí. 😀

dadka1997
12. dec 2024

Je riadne mimo, ved ked chce vidiet svoje vnúča nech pride

ahhola
12. dec 2024

Zalezi na tom, ci je inak dobromyselna😅asi nie) alebo len robi zlu krv.
Tie usi, aj ked ma baba pravdu, co s tym mozes spravit?
Veci, s ktorymi nevieme nic spravit, nemusi rozprplavat a oznamovat.
Mladi v rodine sa hnevaju na ich babu, ze im keca do ockovania.
Dali hexu +prevenar a v CR po takej kombinacii zomrelo babcenko,( matke mudr) . .
Ale tuto babku ochromil strach o vnucku z pripadu CR, kym henta si len vyzaduje pozornost.

margotka17
13. dec 2024

Šak si jej hneď mala povedať, že manžel vravel, že má uši po jeho máme 😆

purple_wolf
13. dec 2024

povedz jej ze dieta ma 4 mesiace ... ledva spoznava vas dvoch s muzom ... tak male dieta nema pamat

jaond19
13. dec 2024

Sa jej narovinu opytaj ci ta ma za debila alebo za postihnutú s potrebou asistenta.... Ze si jej syn zobral svojpravnu osobu a nezelas si absolutne ziadne rady, a svoj cas travis s ludmi, s ktorymi je ti prijemne a vediete inteligentnu debatu. Nie kydy na male babatko

mantilka
14. dec 2024

Sa zasmejem, že štvormesačné nespoznava babku 🤣🤣🤣. Také malé už aj po mene volá ...len akurát ju nie🤣🤣🤣.

bohumilabohumila
14. dec 2024

Tvoja svokra je uboziačka. Len sa nedaj. Dieťa je tvoje! Aj súkromie. Iba veľmi primitívny človek to nepochopí.

basska_b
14. dec 2024

Uz som pisala dnes do jednej diskusie, tiez islo o 4mesacnu vnucku a prespavanie na vikend u svokry, tak som pisala, ze teraz su vsetci mimo z babatka, ale o par rokov, ked bude vrieskat, plakat, odmietat jedlo, zazerat a mat vlastny nazor a skolkarske choroby, ju babky nebudu chciet ani zadarmo 😄

snuggling
20. dec 2024

Uprimne, myslim si ze je v poriadku ked dcera ide za svojou mamou. Mna by mrzelo ak by moja dcera uprednostnovala svokru predo mnou. Neviem, ale tak nejak to mam ja, a ak sa to svokre nelibi, at mi prdel polibi 🤣.