Svokra - asi sa mi sníva

25. jan 2022

Ahojte žienky.. prepáčte že píšem anonymné a isto aj s chybami ale potrebujem sa vyžalovat ..som a manželom 7 rokov mame jedno dieťa a harmonický vzťah..ten som vždy mala aj s jeho rodinou hlavne svokrou ktorú som považovala za druhú mamu a aj ona mňa z a dcéru ako často hovorievala..no ale to čo sa stalo naposledy..ani neviem ako to napísať v takom som šoku..boli sme u svokry na návšteve a keď sme odchádzali prišla svokrina neter a stali vonku na terase..ja som si zabudla mobil tak som vbehla ku nim kým manžel čakal v pri aute a kecal ešte so susedom oni dve má asi nepočuli ale ja som si nechtiac vypočula svokru ako rozpráva tej neteri o mne..pani čo som si ja na seba vypočula ženy to neprajem nikomu ..aká je rada že som konečne vypadla lebo ona ma nemôže vystáť ako jej syn pri mne trpí že som nenasytna na peniaze že všetko chcem mať nové a on chudáčik len maka celé dni a kde mal oči keď sa do mňa zahľadel..že jej bol diabol dĺžen taku nevestu..aako matka som úplne na nič.ze sa o deti riadne nestarám že mladšia trojročná prišla minule v špinavom tričku k nej že a staršia má 5 rokov ešte nič nevie 🙈 že sa im nevenujem. Len ma zaujíma práca a peniaze.. proste samé do neba volajúce nezmysly ja som baby ostala.stat ako obarena najskôr som myslela že zle počujem. A že sa mi to len sníva tak žena ktorú som doteraz považovala za asi najlepšiu svokru pod slnkom ktorej som sa zverovala pomaly viac ako vlastnej mame má o mne taketp reči.. ja nechápem akozoe byť niekto taký falošný 🙈 utiekla som odtiaľ rýchlo a tresla som dcérami aby to počula.. odvtedy sa vyhýba už ani mužovi nevolá tak ako zvykla

iritka
25. jan 2022

povedala by som o tom muzovi a viac tam nesla, nech chodi k mame sam....

arasidka123
25. jan 2022

😂😂 ako keby som čítala o svojej...už našťastie...exsvokre...

katkati
25. jan 2022

Mužovi si to povedala? Ak áno, ako zareagoval? Ta svokrina neter sa ťa mohla aspoň zastať.

sally001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asia83
25. jan 2022

Dobré ráno, stará mama. 99,99 percent svokier je takých. Ony sú falošné, môže mi sem xy žien napísať, že nemám pravdu a že za svoje svokry by dušu dali. Dôjde na ne tak, ako došlo na vás. Ku vám. No čo napísať? Konečne sa vám otvorili oči. Buďte milá ako doteraz, ale nevyhľadávajte ju. Pamätajte, ak sa na ňu budete hnevať, nebudete mať pokoj v duši. Najlepšia pomsta je úsmev.

777januska777
25. jan 2022

@sally001 stále je to jeho matka, ktorá ho vychovala nech je akákoľvek. Takze ak by toto co tu vravíš urobila aj autorka, tak by nebola onic lepšia ako svokra.

evica17
25. jan 2022

@asia83 pravda pisete. Je to tak, ze raz sa vyfarbi kazda.

deti95060810
25. jan 2022

určite rozprávala o tebe? to že sa zaujímaš o peniaze a prácu je ešte dobre.... horšie by bolo keby ťa ani ta práca nezaujímala...
ber to s rezervou, svokre sa málokedy a málokto zavďačí...😉

taga
25. jan 2022

Mate harmonicky vztah a jedno dieta
Mladsia ma 3 a starsia 5
Teraz neviem, ktoru cast si si vymyslela, ci cele, alebo len jedno dieta niektore?

andymi
25. jan 2022

A si si istá, že hovorila o tebe? Píšeš, že máš jedno dieťa a ona spomínala dve🙂

autor
25. jan 2022

@deti95060810 ja som jej jedina nevesta

777januska777
25. jan 2022

@asia83 prepáč, ale neverím, každý človek je iný a tak isto ma svoje chyby a tak ako môže byť falošná svokra môže byť falošná aj nevesta. Koľko tu aj na mk mame takých falošných neviest, ktoré k svokre milé a dobre a potom ju idú na mk ohovárať.

nelca84
25. jan 2022

nejako si si ty nepremyslela... na zaciatku mas jedno dieta, na konci uz dve...

autor
25. jan 2022

Prepáčte ja som v takom šoku že neviem ani koľko mám deti už..áno má dve trojročnú a päťročnú slečnu..🙈..je mi to trápne takýto omyl .

misinka0611
25. jan 2022

Chovala si si hada na prsiach. No nič, otras sa a choď ďalej.

autor
25. jan 2022

Ja nechápem ako sa môže niekto toľko pretvarovat..7 rokov..a ja som sa jej s takými vecami zdôverila.. nechápem kde sa berie taka faloš neskutočná

malinka158
25. jan 2022

Ja by som to povedala muzovi a zo svokrou by som sa vobec nekontaktovala, ziadne navstevy, telofonaty alebo pomoc by odomna uz nedostala

autor
25. jan 2022

@777januska777 ja o svokre každému rozprávame ako p druhej máme..aké mám šťastie....že mi môžu závidieť lebo naozaj takú dobrú svokru ako mám ja to sa len tak nevidí...a ona o mne toto .

deti95060810
25. jan 2022

koľko mám detí viem aj o polnoci... zvláštne, ale niečim to zaváňa....😉

vilma7
25. jan 2022

Ja by som hneď vtedy vošla tam, kde boli oni dve...a by som jej povedala, že ideš ešte pre jej syna a že si to rada vypočujete odznova a všetci pekne spolu. A ešte by som jej povedala zbohom, lebo by ma videla posledný krát.

autor
25. jan 2022

@deti95060810 vám určite keďže som aj v iných diskusiách už čítala vaše príspevky..takže verím že vam to ned pokoj a budete rýpať 🙃

nelca84
25. jan 2022

@deti95060810 zaváňa veru, asi potrebuje zabiť čas... neviem si predstaviť povedať, či napísať, že mám 2 deti, keď mám len jedno, veď to sa omylom ani nedá

chrumka333
25. jan 2022

Ja by som im vstúpila do rozhovoru,že iba som si zabudla mobil a apropo ďakujem svokricka za váš názor na mňa... dovi dopo.

autor
25. jan 2022

@vilma7 ja neviem čo mám robiť ja som z toho vedľa .najskôr som neverila že o mne rozpráva až keď povedala tu vetu o neveste mi doplo

deti95060810
25. jan 2022

nehnevaj sa, ale aby si nevedela koľko máš detí... 🙄
jasné že mi to nedá, však nie sme tu všetky mechom tresnuté...

mirabelia
25. jan 2022

@deti95060810 ale, že je s manželom 7 rokov vedela presne vypočítať, čo by sa skôr dalo akceptovať, že v tom "šoku" zabudla na nejakú číslicu...a určite sú aj väčšie "šoky", pri takých by zabudla aj na to, že má manžela a deti...nemyslím si, že je to vymyslená téma, ale moje konšpiračné teórie skôr hovoria, že manžel nadobudol ďalšie dieťa počas ich "harmonického" 7-ročného vzťahu 🙂

andymi
25. jan 2022

Nedovoľ aby to zasiahlo do tvojho vzťahu s manželom, pekne mu o tom povedz, pozvite svokru na návštevu a vybal na ňu ako si si náhodou vypočula jej rozhovor. A či ti chce niečo k tomu bližšie povedať. Uvidíš jej reakciu a na základe toho sa zariadis. Nenechaj to tak, neriešené problemy sa budú iba nabaľovať.

evaachesa
25. jan 2022

Mohla to byť zaujímavá a vášnivá diskusia, keby sa milá autorka nepoplietla a nezabudla, aký počet detí spomínala v úvode vymyslenej témy ... Tak teda skús nabudúce, dnes ti to veru nevyšlo 😉😅

sally001
25. jan 2022

@777januska777 tak nech sa ako matka sprava

luccija
25. jan 2022

Či vymyslené či nie...každá svokra česť výnimkám má modlu svojho syna a vždy si na neveste niečo nájde.Nikdy by som sa svokre nezverovala a určite by som jej dala vedieť čo som si vypočula🙂a čakaj prekrucacky a ako to tak nepovedala🙂