Dobrý deň,mám čerstvo po vysokej škole a svokra stále provokuje a smeje sa ,že kedy budeme mať deti ,ja mám 24 a priatel je starší o 5 rokov,no mne to príde ako blbosť keďže ešte nemáme vlastné bývanie a ísť do dieťaťa,to mám s ním bývať v podnájme ? Určite raz dieťa chcem,len ešte som chcela čo to zarobiť,dopriať si veci na ktoré som počas školy nemala,prečo má niekto predstavu ze spraviť si dieťa je len tak ? Veď tam musí byť človek trochu aj zabezpečený
Povedz, že najprv svadba, takže čakáš, kedy ťa priateľ požiada o ruku. Nech sa spýta synáčika ;)
@asenet už sme zasnúbení,ale zase mi nepríde len zato že už mám po škole,že musíme mať automaticky dieťa 🤣
No ved jej povedz, vezmeme sa, dostavame dom a ideme na to...
No len si správ dieťa bez vlastného bývania, nasťahuje sa k milej svokre a začne ti peklo. Len daj na jej rady
Mal by ju uzemniť syn.
rozmýšľaš rozumne, matku nech si uprace jej syn (dúfam, že má na to rovnaký názor ako ty)
Haloooo. A synáčik je kde v tomto celom? Si nevie mamičku upratať?
Synacik nech to svojej mamicke vysvetli. Ty sa mozes zdekovat z miestnosti v momente, ze skorosvokra zacne takuto debatu. Ty jej nemusis vysvetlovat nic, nech to vysvetli synacik
Jedným uchom dnu, druhým von...alebo jej povedz najprv fara, potom mara
Ja nechapem, preco by mal vsetko vysvetlovat svokre synacik..vsak ona je plnoleta, pravne zodpovedna osoba.
Teta Jarmilka, teraz som dokoncila skolu, chcem sa zamestnat, mat trvaly pracovny pomer, zariadit si domacnost a ked /ak sa budem citit na deti, tak ich snad budeme moct mat. Ked otehotniem, povieme vam.
@amelie2017 tak to je hádam jasné,že to ako prvé skúsila vysvetliť ona svokre. Či? Ja som predpokladala, že svokre to nedopína.
A? Prečo nám to oznamuješ? Oznám to nádejnej svokre
Tak teší sa na vnuca, podľa mňa ju treba aj trochu pochopiť. Voči svojmu synovi sa už cíti nepotrebna a rada by sa o niekoho znova starala. Aspoň čo mám ja pocit z mojej mami. Oni kedysi tak neriešili materiálne veci, mali deti hneď. Takže to je také iné zmýšľania. Nehovorím, že zle. Podľa mňa ani čakať do 35-40 rokov nie je zrovna najlepšie.
Samozrejme ty rozmýšľaš správne. Treba jej to asi vysvetliť. Alebo začni plakať, že ty strašne chces ale jej syn nie 😃 zostane zarazena a dá ti pokoj 😃
Mne zas pride divne ze 29r. muz este nema vlastne byvanie. Dufam, ze uz aspon nieco kupil a len to rekonstruuje.
Tak to treba takto vysvetliť svokre. Čo ta je po jej názore, hádam si urobíte podľa seba. Neviem načo sa nad tým vôbec pozastavujes.
tak ty máš na dieťa čas, partner bude mať čochvíľa 30, takže zrejme deti už chce.....riaď sa tým čo chceš ty a tvoj partner, nie tým čo chce svokra.....
mat dieta je vysostne osobna vec, a cudujem sa, ze sa obhajuje potreba starych rodicov, ze sa tesia na vnuca, snad dieta nie je animatorom pre starych rodicov?! na upokojenie ich potrieb a vyplnenie ich casu?!
Toto som počúvala tiež už od bacalara, išlo mi to riadne na nervy, vtedy som bola ešte mladé plaché dievca a bolo mi blbe poslať ju do teplých krajín, teraz mám dávno po 30 a hubu veľkú ako Liptovska Mara, roky si dovolovala viac ako je slušne, preto ti radim ozvat sa síce slušne ale jasne a rázne hneď.
Lebo to sa bude iba nabaľovať a furt bude mudrovať do toho do čoho ju absolútne nič. Puknu ti nervy ako mne a bude vymaľované 😄
dobre rozmyslas...ideal pre dieta je, ked sa narodi do sebestacnej a stabilnej rodiny...a predtym si treba uzit aj partnersky zivot