Svokra a môj manžel

smoliarka27
11. nov 2012

Ahojte. Mám takýto problém.Som maička a s dvoma deťmi. Už chodíme do škôolky, ale začali sa tam s jedným problémi, začal sa pocikáváť. Ja aj doktorka, aj urológ si myslíme že je to psychického pôvodu, bo to začalo práve nástupom do školky.Ale moja svokra hodie mojmu mužovi do hlavy, že je to tým že som ich neskoro odnaúčala od plienok, pritom vie aké sú naše deti. Môj muž mi to nikdy nevyčíta, pokiaľ nie je dlhšie v jej spoločnosti.pokiaľ sme sami je všetko v pohode. Cez víkend sme boli u jeho rodiny a tá sa pýtala kde pracujem a ja ža v zdravotníctve. Mužova rodina hneď na to hééééj, tak to potom keď sa niečo stane tak v pohode, ja na to áno, ale moja svokra rovno predo mnou a nimi povedala, že som HISTERKA- konkrétne histerická. No ostali by ste kľudný keď toto niekto povie a vy ste pitom keď sa niečo stane kľudný, berieteto v pohode. Potom ma nasrala druhý krát- niečo sa ma pýtali na toto cikanie a ja hovorím že je to psychické, svokra mávla rukou, potom zostala s dotyčnou pani sama a viem že ma ohovárala, poznám ju. Videla že ma to nahnevalo a tvárila sa urazene. Ona ma nerešpektuje ako partnerku jej syna ani ako matku, pritom s deťmi od ich narodenie som bola vačšini času sama na ne. Moja mama sa nikdy do nás nestarala tak ako ona a protim sokra povie, že sa nestará Takto je to sále.Kým niečo nepovie a nehučí do muža, tak je všetko v poriadku. Viem že mu to nemôžem vyčítať, bo by sa hňeď išiel k mamke sťažovať, všetko by jej povedla a najväčšia krava by som bola zase len ja. Prosím podaďte mi.Ďakujem
Ešte musím napísať, že ten deň som bola po nočnej a nič iné som nepočúvala len choď za nimi, choď s nimi a ani jeden sa nepostavil a išiel, stále som chodila len ja.

ematko29
11. nov 2012

@smoliarka27 z vlastnej skusenosti Ti hovorím,stym nič nenarobíš,teda so svokrou.aj keby si čo robila nič sa nezmení.akurát ma zarazilo,že tvoj manžel jej všetko rozpráva .hm by si mal uvedomiť,že si jeho manželka amal by ťa pred nou ochranovať,inak to vzťah vedie do záhuby.môj manžel tiež na začiatku nevedel kde je jeho miesto anevedel na akej strane má stáť ale pochopil to apre vztah je to velmi dôležité.Ty potrebuješ aby 5a bránil aked už nie to nech sa radšej otočí a odyde ak svokra niečo hučí.Ja som vydatá už 10rokov aprešla som si rôznymi fázami cez nenávisť k svokre amomentalne som na tom tak,že som jej odpustila ale nepustím ju už k telu a beriem ju s odstupom.aj ked to znie teraz nedôverihodne opár rou už také riešiť nebudeš,určite

eeffka
11. nov 2012

@smoliarka27 na chod za detmi, reagujem ja : ze sak sa dvihni a chod !!! a ze si hysterka, ja som a veruze ked dostanem amok idem ako kombajn 😀 , vytrepem rad radom. Svokrovci na mna hovoria jemnym tichym hlasom 😀
ser na nu .

p.j.jacky
11. nov 2012

aj ja som u mojej svokry hysterka..neriesim UZ,nema to cenu. 😀

zan33
11. nov 2012

Tak to je nas tych hysteriek viac 🙂 Mna netrápi svokra, nie je zlá, ale to, že pre môjho manžela je alfou a omegou ....

snopkulka
11. nov 2012

drvivá väčšina svokier svoje nevesty nerešpektuje - hold, krutá pravda, obrali sme ich o ich miláčikov 😀 moja rada: rob si veci podľa seba, ži svoj život podľa svojich predstáv. Svokru nezmeníš, čiže odporúčam ignorovať blbé reči. Píšem z vlastnej skúsenosti, nevšímam si, som si veľmi dobre vedomá aká som manželka jej synovi a matka jej vnukovi - v tomto smere mi nemá čo vyčítať a ostatné ma nezaujíma 😉 budeš sa iba zbytočne trápiť

1ingrida1
11. nov 2012

ja mam tiez taku fajnovu svokru, byvali sme spolu,vydrzali sme to pol roka, kym som sa neovladla a vyvolala som taku hadku,ze sa rozplakala a urobila zo seba obet pred svojimi synmi, aby som ja vyzerala ako svina co ublizuje.nikto jej to nezezral,trochu si otvorili oci, my sme sa odstahovali a svokra sa uludnila.teraz sa na seba obidve usmievame,neohovarame sa, ale obidve vieme ze sa proste nemame radi.len sme dolsi na to,ze sme tym robili zle rodine a hlavne to,ze sme sa so starym hadali, co robilo zle zase malemu.tak sme sa na to vybodli.proste ked nas to chyti a mame chut pred vsetkymi nieco pvedat aby jedna zhodila tu druhu, tak to proste neurobime, ja to prehltnem, ona rozdycha. uvidime dokedy nam to vydrzi :D

matka7865
11. nov 2012

ahojte ach tie svokry aj ja som natom podobne tato sa zasa do nicoho nestarala raz som sa jej stazovala lebo sme mali krizu a ona nic ja som revala a ona ani okom nemrkla ani mi nic nepovedala len ticho bola preslo par dni pohadali sme sa pred celou jeho rodinou a ona skocila do mna ze sa len hadame tak ma vtedy nasrala tak som jej to vysvetlila potom ostala ticho a ist sa doteraz modli zato ako som nadavala(lebo oni su pobozny su z vychodu )aj vcera prisli ze na kolko prideme na vianoce padla otazka a ked som jej povedala ze na tri dni bola sice ticho ale ten jej pohlad 🙂 boze ta ma ale nenavidi :DDD predtym ma to trapilo ale povedala som si ze kaslem nanu nic mi nedala nikdy mi nepomohla a som strasne rada ze sme od nej tak daleko inak ona nema rada ani moje dve svagrine

michaela.g
12. nov 2012

@smoliarka27 aj aj som hysterka... teda podla manzelovej rodiny... Nastastie moj manzel stoji za mnou...

zan33
12. nov 2012

@michaela.g .... zavidim, moj manzel stoji pri rodine :( a sposobilo to medzi nami x milion hadok :(

iloro
24. jan 2013

ahoj ja to mam moc zamotane zo svokrou sa chvilu bavi potom zase nebavim jednoducho je sebecka ked jej nieco treba tak to existujeme a ci nam treba pomoct tak tu otazku som nikdy nepocula o to zajem nema to ma zajem o nas len moja mama ta mi cely cas pomaha ona mi este ani raz nepomohla od kedy som s jej synom je bezociva robi mi peklo zo vztahu chce furt poziciavat peniaze aj ked riadne nevracia uz som raz zato od neho odisla a hned nato jak som sa vratila tak ten den zase pitala moj manzel zo zacviatku ju branil lenze som musela pritvrdit a chvala bohu sa spametal jednoducho sa nevie spravat co mam robit nerozpravam sa snou uz 2 roky on to vie ze sa nevie spravat aj jej to povie aj ked sa nerozpravame tak sa snim hadam pretoze to robi furt ked mu vola tak to su same vycitky alebo zo seba robi chudinku a hra to na beho 😠 co mam robit? ☹ 🙂

anas123
24. jan 2013

@iloro ja mam tiez hroznu svokru a moj manzel jej stale pritakava a len ja som ta zla,uz mi kedysi aj povedala ze ona moze vsetko ,ze sa z toho vyspoveda,ale ja verim ,ze raz to skoncit musi.BOH JE SPRAVODLIVY

sonagolisova
24. jan 2013

@matka7865 problem je asi v zenach ..predpokladam, ze pre maloktoru svokru je ta jej nevesta to najlepsie a najkrajsie co mohol jej syn stretnut 🙂 ktovie ake budeme my ktore mame synov o par rokov reagovat na buduce partnerky 🙂

vanesa7
17. mar 2013

ja som bývala 6rokov u svokry a poviem vám totálna pohroma svokra mi 2mesiace po svadbe nadala že som tela sprosté a mám si ísť ku mamke bývať nemala ma rada odkedy sme spolu chodili s mužom.teraz je to lepšie mám vlastný dom a 2deti.ale aj tak mám pocit že to nieje ono pretože bývame len 200m od nej a deti tam dávame spať večer ked máme obaja rannú .moj muž nieje zlý len mám pocit že všetko rieši cez rodičov.všetko musia o nás vedieť.ešte musím povedať že ked sme bývali u nich svokra si nepriala aby nikto z mojej rodiny tam ku nej chodil.teraz ked som sama mam svoje mama konečne može prísť kedy chce za mnou.keby som nemala vtedy mamu neviem kde by som bola teraz asi na psychyatrii.

alelujaaaa
2. apr 2013

klobuk dole pred Vami, co mate STÁLE manželov ktorí su s maminkami spojení pupocnou snurou... Važne obdiv .. 🙂 Asi moja chyba a neschopnost, netolerantnosť.... Ja som sa na to nemohla kukat ako sa z mojho ftedy este manžela , po pôrode stava maminkin cukrik, a ja som na druhej a možno aj tretej kolaji. Važne klobuk dole ako to dokažete, ani nie svojim svokram- tu som mala v ..... , ale svojim manželom tolerovat- trpet. Leda že by ste to nemali až take zlé ako ja 😀 ....

nikipepo
3. apr 2013

@alelujaaaa ja ešte nemam ani manžela a už som z buducej svokry na prašky...chodím to sem čitať aby som videla, že nie som sama...

antuanet
3. apr 2013

ja som to nevydrzala a odisla, nebudem byvat s chlapom co sa nevie odputat od matky, keby dal aspon raz za pravdu mne a podrzal ma bola by som ochotna zachranit nas vztah, ale on nemal snahu nic zmenit aj ked som ho prosila, plakala, ci ignorovala, ak to chlapovi nedocvakne, najlepsie sa je zbalit a vypadnut...potom mu docvakne a ak mu na zene zalezi spravi vsetko pre to aby ju dostal naspat...si musi uvedomit s kym chce zit...drzim palce vsetkym co maju zivot ocukreny svokrou