Ahojte .chcem sa vám zdôveriť s mojím problemom dúfam že niekto naozaj svojim názorom pomôže.
Takže . Mám super svokra svokru už nemám.
Ale problém je vtom že svokor mi vyčíta že sa po mne pozerajú chlapy čo pravda nie je. A že ja sa pozerám po nich tiež čo tiež pravda nie. Mnohokrát som sa s ním kvôli tomu pohodala . Hovorila som s o s manželom on sa mu snažil dohovarat ale nachvíľu bol pokoj potom znovu to iste . Po nejakom čase to prislo zas. Má vytypovaneho chalana ktorý sa údajne pozerá po mne a ja údajne po ňom. Momentálne ma sleduje či sa ja po ňom pozerám .(viem že je to ako z nejakého filmu ) ale deje sa . Vždy zneužije chvíľku keď som doma sama s deťmi a keď je manžel v práci. Ja už som s toho v bez nádeji.
@kik2023 povedz muzovi ze sa ti zda ze svokor kuka po tebe, snad to muz raz a navzdy so svokrom vyriesi a on sa k tebe ked budes sama bez muza ani nepriblizi. Nech vie ake to je ked niekoho nepravom obvinuje.
Toto by som netolerovala, lebo narobi zle reci a este vam s muzom pokazi vztah.
@kik2023 Ano,svokrik,pozeraju po mne muzi,ale aj zeny,lebo nato im oci narastli,aby obdivovali svet vokol nas - nech sa paci mas po probleme 😉
@mimi3008 vsak? Super svokor,ale neustale ma obvinuje
@denithestrange1993 Jedine, zeby mala 2 svokrov🤔
Keď príde strč mu deti a nech ide s nimi na ihrisko keď sa nudí nech robí niečo užitočné.
@kik2023 No...len aby to nebolo tak, že starý úchyl "pozerá" po tebe a robí si na teba "chúťky" ☹ Labužník starý 👎
Ziarlivostne scény od svokra 🤣🤣🤣 no a ešte čo ..
@kik2023 spýtať sa ho pred mužom, že či mu to robí dobre, keď takto drísta na teba a ešte mu pripomenúť, či fakt nemá "zábavnejší " program ?
@kik2023 pokiaľ predtým taký nebol, zbystrite s manželom svoju pozornosť, paranoja a obsesia môžu byť príznaky závažných diagnóz - onkologických, kardiovaskulárnych, psychiatrických ale aj neurologických. Ak taký bol a zhoršuje sa to, tiež to môže byť prejav demencie. Každopádne, držím palce, aby ste to ustáli
nemoze unhi zacinat nejake ochorenie?Kolko ma rokov?
@kik2023 V prvom momente keby mi svokor povedal ze pokukujem po inych chlapoch, by som mu urobila taky cirkus ze by sa holymi rukami pod zem zahrabal. Ved to je urazka na cti. Robi z teba pobehlicu a ty ho nazves super svokor?
Ja som pán svokor počula od veka žien z dediny, že ich ocumujete, prenasleduje, že imdávate im uchylne návrhy, rozprávate oplzle poznámky, a chodíte smirovat do okien. Už na vás spisuju petíciu, idú podať trestné oznámenie a polícia vás sleduje, zbierajú dôkazy. A dve ženy spomínali pokus o znasilnenie....
A opakovala vy som mu to bez svedkov, vždy kúsok, ale ja nič - toto som nikdy nepovedala. Vidíš muž môj, ten tvoj otec začína mu nejaká choroba.
Možno by som aj toho suseda zavolala na konfrontáciu, pekne všetci 4, veď by to urážalo mňa aj suseda, takéto drísty.
A veru aj mne udrelo do očí že máš super svokra a v ďalšej vete vybalíš toto. Super svokor to veru podľa mňa nie je ani náhodou
Neviem kolko ma svokor rokov, ale takymto paranojami zacinaju niektore degenerativne choroby … takze si vsimajte, ci ma divne spravanie aj v inych suvislostiach a odporucte navstevu neuròloga (vacsinou to kazdy povazuje za rypanie a neuvedomi si, ze za tym je nieco ine)
Mohla by si trochu viac vysvetliť túto vetu? "Vždy zneužije chvíľku keď som doma sama s deťmi a keď je manžel v práci." Pretože ja to nechápem ani po tvojej odpovedi: "ako že sused z našej ulice pretože bývam na rovnakej ulici aj svokor aj ťa dotyčná osoba"
??? Ja si asi stojím na kabli 😅 kto zneužíva manželovu neprítomnosť? Svokor, či ten muž, ktorý vraj pokukuje?
Prvé čo ma napadlo bolo,že svokor na teba žiarli...Preroze on po tebe pozerá
@kik2023 svokor je do teba zalubený..je aspoň fešak či stary dedo, velke brucho, paskovane trenirky, tielko šlapky a pivo v ruke? inak ja mam presne takehoto suseda 55 a len po 18kach mu oči behaju a este si trufa na ne 😆
@karolinakr níáš sused na dedine ? takmer 80, špinavý, neskutočne obnosené a zanedbané oblečenie, vlasy okolo hlavy 5x omotané, mastný širák, a po okrese behá po obchodoch, bankách, poštách, operátoroch mobilov, aby slintal nad pracovníčkami ! Všetkým kurizuje, že majú krásne pery, hodné náruživého bozkávania, je vtieravý neskutočne, a potom sa vychvaľuje ako ho práve tie ženy hladkajú po ruke, žmurkajú na neho a posielaju mu vášnivé bozky na diaľku .... 🙈
@cacianka 🤣
Asi sa pacis svokrovi, to je on kto po tebe pokukuje. A potrebuje urobit teba tou zlou.
Počuj nepáčiš sa svokrovi.Tak mi to príde.Tvoj muž je s tým v pohode nerieši to a svokor áno.Prínajmenšom čudne.Svokor TI výčita nejakého cudzieho chlapa a TY si s tým v pohode.Ja by ho hnala svinským krokom.Tvoj svokor k vám chodí ked tvoj muž nie je doma a načo prosím ťa.Ked mate deti nech príde ked tvoj muž bude doma.Nikdy som nepočula aby svokor sledoval a obviňoval nevestu.Vidim v tom že sa mu páčiš lebo fakt čo má tvoj svokor zisťovať že či sa s niekým vidiš bože. Chce vedieť či má nejaku konkurenciu.
A prečo svokrovi nevynadáš ty, nech ťa prestane obťažovať svojimi ziarlivostnymi scénami? Povedz mu, ze ešte raz, objednas ho k psychiatrovi, nech si ide tu svoju chorú hlavu liečiť.
A nechápem načo mu otváraš vôbec, keď si sama doma. Normálne mu povedz, že ťa obťažuje a nech k tebe nechodí, keď si sama doma. Mne príde starý slizák, ktorý si na teba brúsi zuby. Buď konečne ráznejšia. A povedz mu, nech si nájde nejakú stsrú babu, jemu rovnocennú a nech neobťažuje teba, ty nemáš záujem.
@kik2023 akoze zneuzije ked je manzel v praci? Ze pride k tebe domov a obvinuje ta ze sa kukas po chlapovi ktory je ako kde?