Svokor mi lezie na nervy

pepinka25
10. sep 2012

Ahojte co tak nacat tuto temu?ked som cakala maleho tak svokor nebol nadseny ze sme si skoro urobili babo a tak ale ked sa maly narodil bol v siedmom nebi ale obcas to uz prehana stale mi keca do toho co robit a tak byvame sami ale nie daleko tak ked mi zavola ze pride tak som velmi nadsena stale chce byt z malym sice je to pekne ale uz to niekedy prehana ved aj my chceme byt sami ako rodinka a nie ho mat stale za zadkom ma niekto nieco podobne???

aishel
10. sep 2012

@pepinka25 U nás funguje uprimnost-co na srdci to na jazyku.Byt tebou tak mu normalne vysvetlim,ze je sice pekne ze ma zaujem o maleho ale musi brat do uvahy Vas troch 🙂 Ze chcete mat aj vy svoj klud-pohodlie 🙂

gubcikova
10. sep 2012

nápodobne

pepinka25
autor
10. sep 2012

no presne to by som chcela len nechcem aby sa urazila alebo aby sa hadal so svokrou kvôli mne ze som si stazovala lebo on je taky tip 😢 uz aj moj mu povedal ze to niekedy prehana a nema sa do nas starat a chvilu bol klud,aj rozmyslame o druhom babetku ale nechcem pocuvat tie jeho komentare ze je to financne narocne a tak ale jeho do toho nic

pepinka25
autor
10. sep 2012

vcera sme boli u nich na navsteve a dnes telefon ze zoberie kolo a ide sa k nam no nadsenie velike u mna bo som zacala zehlit kôs pradla tak sa na mna pozeral a venoval sa malemu ktory ale kukal pohadku a vegetil si 😀

gubcikova
10. sep 2012

jéé ty máš za svokra toho môjho.neni ešte vojak s povolania

pepinka25
autor
10. sep 2012

@gubcikova nie ale keby som ho nepoznala tak si to myslim,vsade bol vsetko vie a vsetko robi najlepsie hlavne ze na vsetko potrebuje vela ludi nic si neurobi sam lebo je uz dlho bez prace ale druhym ju rad hlada a do vsetkeho strka nos

chikitka
10. sep 2012

no damy, tak to moj potencialny svokor so mnou dva roky nehovoril inak ako ked bol na mol 😎 lebo v triezvom stave som mu asi nestala za rec... vzhladom na to, ze moj priatel je odo mna o 13 rokov starsi a jeho otec je vo veku mojho dedka, asi usudil ze som blbe decko. no a ked sa maly narodil, tak odvtedy neviem posudit, ci pil, alebo ne, lebo je mu zrazu stale do reci. takze uz som v rodine 😀 😀 😀
a jasneee - my mame telefonaty od svokrovcov a celej jeho familie niekolkokrat denne, dolezite telefonaty samozrejme, napriklad o pol 9 rano: co robite? a o desiatej vecer od tej istej osoby znova: co robite??? no konec! a u nas su taki fajnovi, ze volaju po jednom vsetci z jednej domacnosti, ci sa zastavime... byvame 10 minut elektrickou od seba a trepat sa tam vzdy musime my... no, asi si nevyberieme, my s muzom aspon mame o com klebetit... ze kto a za akym ucelom zasa volal 🙄 uz som navrhla, aby sme svokre ukradli telefon, zrusili pevnu linku a vybavili zakaz vydat akemukolvek operatorovi novu sim-kartu... 😀

pepinka25
autor
10. sep 2012

@chikitka ty kokos som sa zasmiala 😀

lilysk
10. sep 2012

@pepinka25 Chapem ta urcite to nie je nic prijemne ked clovek nema chvilku sukromia ☹
Moj otec bol presne taky -stale mi vyvolaval ze co deti a ako deti a prisiel a hoci som to nepotrebovala doniesol mi mega davku paradajok a papriky a melon 10 Kg ....ani som to nemala kde odpratat a denne mi volal niekedy aj 5 krat len aby sa opytal co robia deti a to byval asi 3 min chodze od nas ...mala som ho velmi rada ,ale pri 2 detoch ked neviem co skor som miestami mala pocit ,ze explodujem ....hlavne ked som akurat uspala deti a zvonil telefon .
A pred mesiacom zomrel za bieleho dna na ulici ☹((( Infarkt ☹(
...nechcem zachadzat do nejakej morbidnej temy ,ale dala by som asi vsetko za to ak mi teraz zavolal ,ze ako sa maju deti a doniesol mi 20 kg melon a 4 bedne paradajok a kaminon paprik ☹((

pepinka25
autor
10. sep 2012

@lilysk joj uprimnu sustrast no tak to ti verim ze je to tazke moja maminka zomrela ked sa maly narodil ani ho nevidela a tiez by som dala cokolvek za to aby tu bola snami a videla vnucika rast 😢

pingu1
10. sep 2012

@pepinka25 nam svokra vymyva mozgy s kostolom. stazovala som sa svokrovi a ten povedal, ze jej mam povedat, nech neotravuje 😀

pepinka25
autor
10. sep 2012

@pingu1 no tak to nezavidim u nas toto nehrozi ale zase svokor hresi dost pred malym zatial neopakuje ale uz sme mu to povedali vela krat nech sa kroti a stale to je dookola 😖

chikitka
10. sep 2012

@pepinka25 a to neni zdaleka vsetko! ja som ich aj chcela do extremnych rodin prihlasit, to by bola showka!!!
po otazke "co robite" svokrinym zdeprimovanym hlasom, ako tesne pred smrtou, nasleduje dalsia palka: " co mate v plane na vikend?" a ked jej, celkom nevedomky ake to bude mat zas nasledky, priatel prezradi nas program, v telefone sa ozve hned ze kde vsade su ake akcie pre decka, bla bla bla a kam mame ist ... este nedopovie a uz sa ozyva tutuuuu-tuuu tuuuuu... to ona zlozi bez pozdravu. a hned nato zhavi linku ostatnym clenom rodiny, aby zorganizovala mega vylet pre celu rodinu, pricom jediny, kto vsetko dohodne je ona. od tej chvile vkuse zvoni mobil, lebo vola sesternica, svokor, svagor, syn svagra, sestra...a nakoniec z vyletu pre nas dvoch, teda uz troch, je akcia pre celu mestsku cast... a kazdy je presne informovany s prepacenim aj o tom, kedy som bola na zachode a co som tam porobila... 😀 😀 😀 a viete co je najvacsi gol?? ked my vsetci sa teda dotrepeme na nanuteny spolocny vylet a svokry nikde... ze ona sla do zahrady! no KONEEEEEEC!!!! 😀 😀 😀
nechcem byt nevdacna, ale ta rodina je na gulku ... a este jednu v zalohe, keby som sa netrafila 😝
ps: my uz ani nevarime, lebo "naco varite? ja vam uvarim...!" 😵

barcelona94901
10. sep 2012

@gubcikova moj je 😀 😀 😀

chikitka
10. sep 2012

@lilysk tak to je smutne! ☹ uprimnu sustrast 😢
ved toto, ze clovek si ponadava, ale vlastne mu ine ani neostava nakoniec ako sa zasmiat, lebo raz ti to bude chybat... ja tiez nadavam na vecne zvoniaci telefon, ale ked uz nic, tak sa im dakedy podari nas aspon dobre zabavit...

pepinka25
autor
10. sep 2012

@chikitka boze tak to poznam stym programom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chikitka
10. sep 2012

@pepinka25 tak to ja sa teda nechystam na take daco, ze krpec bude u nich travit prazdniny, vikendy a ine volna... lebo to je CISTY CHAOS!!! staci, co urobili s priatelovymi dcerami a synovcom ... to je jak hop čibirib čib ... bez ladu a skladu ... cirkus ... no masaker ... ja som predsa len z pokojnejsej rodiny, a po 15 minutach navstevy som na pokraji nervoveho zrutenia, seci revu jeden cez druheho, vsetko je dovolene, zasady pre decka veskereee zaaadne, co polozis, nikdy uz nenajdes, decka ked su tam, moja hlava je trikrat taka ako byva v pokojnom stadiu... velice narocne... a normalneho cloveka dostanu do blazninca, celkom zarucene. stavat vaznice?? naco? to by bolo zariadenie pre neprisposobyvych...v amerike pustaju vaznom vraj britney spears, tu by mohli chodit na nevinne navstevy... 😠

lilysk
10. sep 2012

@chikitka Dakujem pekne .Ja som nechcela tu smutit len ,ze ake to je paradoxne ,ze dnes si clovek ponadava a zajtra by bol rad keby vedel vratit cas .

chikitka
10. sep 2012

@lilysk presne, ja to chapem, aj taketo "radosti" raz budu vzacne ... aspon bude na co spominat... ono je uz teraz dost na co spominat...

lilysk
10. sep 2012

A paradox je aj to ,ze svokrovci co by mohli vidiet deti a sa s nimi tesit tak sa stale urazaju -starsiu dceru videli ked mala 3 mesiace ta ma teraz 4 roky a mladsiu este nikdy nevideli ta ma 1 rok ☹
A prednejsie je sa im urazat a neviem co robit cirkus -toto nepochopim asi nikdy 🙂))) ....taka hlupost ludska !

pepinka25
autor
10. sep 2012

@lilysk no kazdy sa potrebuje vyrozpravat som tu druhy den a je to fajn mam sa kde vypisat a hned je mi lepsie 🙂

chikitka
10. sep 2012

idem si rychlo kuknut daco z panelaka, zajtra ma dojst svagrina 😀 takze by som zajtra nestihla z netu, uz dnes trikrat volali priatelovi na sluzobku mimo mesto, ci som doma... mne sa uz boja volat... 😝

pepinka25
autor
10. sep 2012

@lilysk kasli na nich to sa im vrati uvidis nech sa hambia!!!! 😠

sweetsuzi
10. sep 2012

@lilysk Skutocne uprimnu sustrast.
Ani nevies ako ti rozumiem - mne otec zomrel pred 5 rokmi, svokra ked som otehotnela a svokor ked mal maly 6 tyzdnov. A casto mi pride az do placu ked sa nanho pozriem a predstavim si aku radost by z neho mali a rovnako ako jemu chybaju a vzdy budu chybat stari rodicia. A zase viem si aj predstavit ako by ma stvalo keby mi svokra kafrala do vychovy 😉 a ako by mi to slo na nervy, ale su dni ked by som si to mile rada vypocula 😒 😔

lilysk
10. sep 2012

@sweetsuzi Hej moj otec sa isiel z mojich deti zblaznit !!! Kym som deti nemala ani ho nenapadlo aby mi zavolal 🙂))))

Moja 4 rocna dcera obcas vylezie z postele ,ze nevie zaspat ,lebo jej chyba dedko a obcas si aj polace -co akoze by clovek povedal ,ze 4 rocnemu dietatu su take veci este zlozite a snzaili sme sa pred nou nesmtit aby nemala nejaku traumu ,alebo nieco ....a tiez sa tvarila obcas vegetacky ani v pazi nemala ,ze je tu dedko a pozerala nejaky film ...ale deti vnimaju vsetko .

monika2606
10. sep 2012

@pepinka25 juuuu super téma 🙂 môžem sa pridať???
Väčšinou majú ženy problém so svokrami, ale ja tiež práve so svokrom, neznášam ho a som z neho chorá, iba ho vidím z dialky a celá sa od nervov klepe, zrýchli sa mi tep...nezmôžem ho ani cítim a keď majú prísť alebo máme ísť mi za nimi tak mám depku celý deň.
A furt chce malú odo mňa a ja mu ju nechcem dať, stále mi to vyčíta...ale ja mu neverím a preto mu nechcem dať malú nastarosť, to by som jej chúďatku nemohla urobiť..

sweetsuzi
10. sep 2012

@lilysk Ano mas pravdu, deti su velmi vnimave - to co si my myslime ze ani nevidia a nepocuju je casto uplne inak ...

pepinka25
autor
11. sep 2012

mna hneva ze sa stale do nas stara co mame a co nemame ale my mame vlastny zivot s byvame sami tak uz by to moholo pochopit svokru mam vybornu a tiez sa jej cudujem ako snim môze zit ja by som sa asi zblaznila 😒

vieruna
11. sep 2012

@pepinka25 aj moj svokor je taky chrobak truhlik. Vsade bol, vsetko vie najlepsie, zopar deti uz porodil, takze mi dokonca vedel poradit co s hemoroidmi po porode 😀 Nastastie k nam chodia iba ked ich zavolame a fakt vyyyynimka velika, ze sa zastavia, ked maju cestu. Ale za to ked pridu, tak tych mudrosti si vypocujem do zasoby 😀

pepinka25
autor
11. sep 2012

@vieruna no mne aj diktoval ako mam malemu dat plienku ako ho krmit 🙂 ma 3 synov im sa celmi nevenoval tak to asi dohana teraz na vnucikovi ale vsetko ma svoje medze no nie?