ahoj, chcela by som poprosit o radu, viem o istej moznosti naozaj je to pravda,moj najblizi rodinny prislunik sa mi raz zdoveril s tym, ze dalsi rod prislunik jemu blizky oklamal svojho manzela, uz daavno ze syn je naozaj jeho, odkedy to viem, stale rozmyslam nad tym, ako a co s tym, mam to povedat, pripadne naznacit aby si dotycny mohol overit ci je to co sa rozprava pravda? teda, mam sa do toho starat, neviem ci sem prispjevaju aj nejaki naozajski muzi, ale co by ste vy robili, ale vlastne zeny, co by ste robili vy? povedali by ste to? hmmm
@waspera nestarat sa. toto nech si vyriesia samotni ucastnici. Ani ty vlastne nevies, ako to je, kde mas zaruku, ze si sa dozvedela pravdu. A ak aj, je to ich vec, ich svedomie, nie tvoje 😉
tak josko sa uz poriesi isto sam, vdaka, babenky, hned mi odlahlo, majte sa.
a ešte ten titulok s "j"... žena najprv sa nauč spisovnú gramatiku...odkedy je svedomie s "J"??? alebo "prispjevaju" ??? tiez s j???? sakra mne je vzdy zle ked citam taketo "Slovenky" 😠 ... a to ostatné nerieš... ako napísala natalym nie je to tvoja vec. každý si nesie svoje bremeno a vedz že tá dotyčná si ho nesie už pekne dlho... čo tým dosiahneš?? zničíš fungujúcu rodinu a nemysli že vyjdeš z toho ako víťaz...
ale on o tom nevje ze nieco nesie :D ste zlate paa
Svedomje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
do tohto ta nic ni je..
...ak chces mat ciste svedomje jejejejeje zabudni, ze niekto blbo zije jejejejeje, staraj sa o svoje deti, vynasaj poobede smeti, kukaj jak slnko pekne svieti.... a repuuuj so mnouuuu jejejejeje 😀
... a Josko co to nevje jejejeje, to medved nech zje jejejeje hop hop hop 😀
že ,,SVEDOMJE,, ja odpadnem.... 😀 😀 😀 😀 😀
Baby...😂😂😂😂som si myslela, ze ma uz ziadne gramaticke chyby nedokazu prekvapit. Ale svedomJe a JoSko.. Asi si musim niecoho uhnut.. 😂😂
@beatrice1607 uhni si aj za mňa...hneď som vedela, že táto téma bude mať vysokú úroveň.....🙂
Baby a co ked je Josko Poliak? 😝
baby neviem kedy to už bolo, asi pred rokom, v nejakej debate jedna kočena tresla že "čo si si dala lysohlávky??"... jednej že od smiechu aj sopeľ vybehol, tak na toto som si teraz spomenula 😀 😀 ...
A na čo to chceš riešiť? To nie je Tvoja vec.