Švagrina pozvala môjho muža na stužkovú jej syna. Je to normálne?

lilik7
7. sep 2013

Mala za muža brata môjho muža, ale pred 7 rokmi sa rozviedla. A on zomrel. teraz volala môjmu mužovi že nema partnera na stužkovu či by išiel s ňou. A on jej povedal že jasne. podotykam že bola do neho kedysi zamilovana. A ja teraz neviem ako mam reagovať lebo pre môjho M je to vraj normalne a nemam dôvod žiarliť. Tak ja teraz neviem čo si mam myslieť. Ale mne to je cele trapne a dosť ma to sklamalo že sa takto zachoval. tak sem píšem aky mate nazor. Či to len prehaňam a je to normalne alebo je to cele zle. Ďakujem

janinah
7. sep 2013

preháňaš,veď je to blízka rodina,tak koho mala volať?chlapa z ulice? a od tvojho manžela je pekné,že zastúpi svojho nebohého brata na stužkovej bratovho dieťaťa

voskovka
7. sep 2013

Teda akoze divne mne kedy muzik chcel ist a co i len so svagrinou striktne by som zakazala.....je plno inych muzov s ktorymi moze ist a nikde nie je pisane ze na stuzkovu svojho syna musi ist v sprievode muza kludne moze vziat ineho prislusnika rodiny,sestru kamaratku krstnu mamu syna no proste ja by som asi toto nedovolila....
A muzovi by som vysvetlila ze koho si vzal ci teba ci ju....ja by som dost ziarlila a isto iste by som napr aj ja nepozyvala svagra a neviem koho len aby som sa tam s nejakym muzom ukazala.A je to sice akoze rodina ale dost tu zavazuje fakt ze bola do tvojho muza zalubena.......pouvazuj.....toto je iba moj nazor.... 😉

sissy27
7. sep 2013

bolo by to divné v prípade, keby švagriná mala nového oficiálneho partnera, ktorý sa pozná aj s jej synom, ale ak je sama, tak to naozaj čudné nie je, skôr by bolo čudné, keby tam dotiahla cudzieho chlapa, napr. kolegu, ktorý k jej synovi nemá žiadnu väzbu... píšeš, že bola doňho zamilovaná - predtým, ako sa vydala za jeho brata alebo až po tom, ako sa s ním rozviedla? ale ak sa má medzi nimi niečo stať, tak ver mi, že to nebude kvôli tej stužkovej...

marcelka932
7. sep 2013

ja suhlasim s voskovkou ze je to blbost mozno jej ide o nieco ine... mohla sa opytat aj teba ved je to tvoj manzel...nie?? a chlapov je dost myslim si ze jej ide o nieco ine..

sandracs
7. sep 2013

Ja si myslím, že by bolo vhodné aby Vás pozvala oboch. Ak jeho otec už nežije a chce aby ho zastúpil strýko, tak mohla pozvať oboch.

monciky
7. sep 2013

mne by to bolo divne, ja byt na mieste manzela, tak poviem, ze bez Teba nejdem, ved Ty mozes byt zase doprovod pre mladeho muza co bude mat stuzkovu🙂 a ja byt svagrina, tak zavolam rovnako aj Teba...., mozno je to pre niekoho nepochopitelne, ale mne sa to nezda ok...., manzel ma sesternicu, ktora ked bola slobodna a my sme este neboli zobrati, tak ho vylakala za nou a jej kamoskami spolu s jeho partiou do nejakeho baru, ja som bola doma chora, im to pripadalo uplne normalne, este sa cudovali, ze co ja protestujem, kamarat mal priatelku ale tato sesternica sa mu velmi pacila a tak za nou isli este raz, ale tentokrat mi to nepovedali, dozvedela som sa to az od jedneho chalana, ze tam boli, spravila som cirkus, lebo som povedala, ze kamos ma doma priatelku a my nebudeme podporovat pripadnu neveru, ta sesternica si nakoniec nasal zenateho chlapa, rozvratila rodinu, mala s nim dieta a musel si ju potom zobrat a ja ju nemozem ani citita zelam jej len to, aby sa jej stalo, co spravila ona....

@lilik7
svagrina nie je priama rodina, rodina bol brat manzela, takze ked Ti to vadi, bez okolkov by som to povedala...

lesanka845
7. sep 2013

Myslim, ze ked iuz ho pozvala, tak mala pozvat aj teba, aby to nevyzeralo cudne,ved pocet ludi nie je nijak limitovany. Ja som bola na dcerinej stuzkovej so synom a a na synovej s dcerou. Vyriesila som to aj bez partnera a prezila som to v pohode. Urcite ho sameho nepustaj , preco by si ty mala sediet doma .Ked chceme mat za kazdu cenu partnera nech si vyerie volneho a nie chlapa od rodiny.

dionyzka
7. sep 2013

daj si to opacne - keby niekto takto zavolal Teba, ako by si zareagovala. Ja osobne by som nesla - myslim, ze sa to vobec nehodi, aby si niekto volal za partnera na stuzkovu, svadbu... vydatu zenu alebo muza.

juliana77
7. sep 2013

Na stužkovú by mali ísť rodičia a netreba tam mať niakeho partnera, len aby som nevyzerala divne. Chodia tam rozvedené ženy bez partnerov a tiež vdovy. Asi by som sa skontaktovala so švagrinou, slušne jej to vysvetlila, že proste nie a ak to nepochopí, nuž to už bude jej problém.

Ale na svadbu vás potom pozvať môže, to už je iná oslava.

lumiva
7. sep 2013

Spolu!!! Na stuzkovej tvoja svagrina nepotrebuje partnera ako takého, kľudne vás moze pozvat oboch, súhlas s @juliana77.

mamainprogress
7. sep 2013

Podla mna je to ok. Moj muz ma tiez brata a ak si tu situaciu premietnem u nas tak by som to brala v pohode. Ved tvoj muz je svojmu synovcovi(jej synovi) muzsky predok najblizsi k otcovi.

jadodka
7. sep 2013

absolútne nevhodné pozvanie, aj moja mama bola na mojej stužovej sama, a určite by trápne nevolala švagra... ja na tvojom mieste by som to nedovolila...

romana19
7. sep 2013

Ide na stužkovú so synom, takže kľudne si v oficiálnych častiach môžu robiť navzájom spoločnosť, pretože budú tvoriť súčastne aj pár.

Keď bude závaba gradovať, tak si najde mamičky, ktoré tam budú rovnako samé ako ona. Myslím, že pred polnocou to už bude aj tak len synova stužková.

lencici
7. sep 2013

určite je to divné... švagrina kedže nemá partnera tak by mala ísť sama... mne osobne by to vadilo a veľmi....

blackcat8885
7. sep 2013

Mne by to vadilo,určite má švarginá známeho,kolegu ktorého môže zavolať ale ísť sama,to nie je hanba

nadula01
7. sep 2013

prehanas...a tvoj muz sa zachoval tak ako sa ma chovat spravny chlap...

eeffka
7. sep 2013

moja mama bola s bratom, kedze nasi boli rozvedeni. A to ju mala svagrina za to oplut ci co??? Vyrabate z komara somara.
Ono ani tak nejde o to ze zavolala exsvagra, skor by ma zaujimal ich doterajsi vztah, ak sa s nou stretate, normalne vychadzate a muz sa "stara" o synovca ako svojho je to OK, ak po vas roky ani pes nestekol tak je to povedzme nestandardne.

michalllkkkaaa
7. sep 2013

ked uz "rodinkovat sa" tak nech pozve aj Vás 🙂 .

stanislavao
7. sep 2013

podla mna je to ok. ved ked je to jej svagor a manzela, ani byvaleho manzela nema, tak preco nie. mozno sa mohla najskor opytat vas, ci by vam to nevadilo. ale ved pokial aj manzel vam hovori, ze je to ok, tak nic na tom nieje. Ved vlastne vas manzel ide na stuzkovu synovcovi, je to uplne ok.

jankatt1
7. sep 2013

Aj podla mna je to divne!! Navyse, bola donho zamilovana...urcite by som to zatrhla.

janickacrazy
7. sep 2013

Ak ti to vadí, tak to manželovi povedz, myslím, že tu nejde o to, či je to normálne alebo nie, ide tu o to, že tebe osobne sa to nepáči a vadí ti to, takže ak je tvoj muž normálny, tak sa s nou porozpráva a bud vás pozve obidvoch alebo nech pozvanie tvoj muž odmietne. V každej rodine sú iné vzťahy, niekto to považuje za normálne iný nie. My ju nepoznáme, takže nevieme, čo možeš od nej čakať, ty ju poznáš, tak vieš aká je, či je to dáka mrcha alebo normálna slušná žena.

lenocka123
7. sep 2013

No ja som prekvapena ked niekto napise ze by mu to nevadilo,ani nebolo divne. Neverim 🙂 , boli rozvedeni, a stuzkova nieje slavnost kde potrebuje partnera. Mne by bolo vrcholne trapne volat zenateho muza,aby mi siel robit partnera. Nedovolila by som to, a to ja niesom ani ziarlivy typ ani nic,ale toto by sa mi fakt nepacilo

valy
7. sep 2013

je to syn jeho mrtveho brata, jeho synovec, takze mi to pripada v poriadku. ber to tak, ze zastupuje brata.

lenyy
7. sep 2013

tiez by mi to vadilo. na jednej strane je v poriadku ze syn tam bude mat stryka ako zastupenie otca ale mala pozvat oboch ked tak

cerez
7. sep 2013

Nevidím na tom nič zlé. Pokiaľ to zostane v tejto rovine. Už otázne je, ako dôveruješ svojmu mužovi a čo môžeš od neho očakávať?

alka221
7. sep 2013

mne to pride divne, a mne by sa to tiez nepacilo. na stuzkovu chodia matky aj same, a nevidim na tom nic zle.

zuzkakach
7. sep 2013

ja si myslim, ze je to normalne a ze sa tvoj chlap zochoval pekne, predsa je mu stryko. Vela bab tu pise, ze mal pozvat aj Teba, na nasej stuzkovej to nebolo napr. mozne. Kazdy si mohol pozvat partnera + 2 osoby na hlavu. takze za normalnych okolnosti mama a otec,ale mali sme aj mamu a babku, mamu a krstnu a dokonca mama a brat. Mala by si manzelovi verit. A som trocha prekvapena z tych odpovedi, ze nedovolit, nepustit atd....ved vztah je o kompromisoch a dovere. Chapala by som keby to bola kamoska alebo suseda, ale svagrina? Keby sa to stalo u nas urcite by som podporila manzela aby tam isiel (mame ale velmi dobre vztahy) a isla by som ich mozno pozriet a zagratulovat mlademu k stuzkovej.

dendy1
7. sep 2013

Tiež sa mi zdá vhodnejšie pozvať vás oboch. A to ani nehovorím o tom, že cítila niečo viac k tvojmu mužovi. Chýbajú jej základy slušného správania.

lulu_lu
7. sep 2013

mne by sa to tiez nepacilo, mozno keby ma ta svagrinna poprosila, ci by mi to nevadilo...snad by som uvazovala,a le ze sa to neopytala najskor teba, ci by ti to neprekazalo.... Neviem.... Mozno jej o nieco ide, ale zas tvoj muz to mozno myslel v dobrom, ze jej chce pomoct...

darinkazv
7. sep 2013

nejde o to, či sa to hodí, či nie. záleží od rodinných vzťahov, dôvery a tak. mňa by skôr naštvalo to, že by bez rozhovoru so mnou s tým súhlasil. mal jej povedať, že sa najprv porozpráva s tebou, či s tým budeš súhlasiť, či náhodou niečo na ten dátum neplánuješ a celkovo, či by ti to nevadilo. a až potom súhlasiť, ak by si mu ty povedala, že dobre. a inak, na mojej stužkovej mal kamarát pozvanú mamu, otca, sestru, dokonca aj dedka. takže prečo nepozve švagriná vás obidvoch??? keď ide len o to, aby tam nešla sama??