Švagriná odmieta mužovu rodinu

29. júl 2024

Ahojte, aky postoj zaujat, co robit? Svagrina nas odmieta, zije len pre svoju stranu rodiny. S nimi oslavy, vylety,.. ked ju/ich volame my, je unavena, nema cas. Brat ma 2roboty, ten je pracovne vytazeny. Neter nas zboznuje. Svagrina nas aso nema rada. Ja nechapem preco. Ci na nas ziarli, abo neviem. O moju maminu, svoju svokru ani nezakopne. Iba obalky ku sviatkom prijima. Ja mam len brata. Ale svagrina sa nechce rodinkovat. Nikdy sme jej neublizili. Mna aj maminu to trapi. Nie sme konfliktne. Brat nas ma rad, len nema css. Ako to urovnatv sebe? Ze svagrina na nas kasle?

ktochytavzite
29. júl 2024

Tak to mozno nezmeníš,je nieco co jej moze vadit aj napriek tomu ze ste k nej priateľskí a nekonfliktni ,
skor by som apelovala na brata,nech cbodi on k Vam cez vikendy castejsie alebo donesie neter na hranie.

0kristina0
29. júl 2024

A nie je to tak, ze ty s mamkou sa chcete az prilis rodinkovat a to jej vadi? Nejaky dovod tam musi byt, skus zalovit v pamati.

angeli121212
29. júl 2024

Tak tu by ma naozaj zaujímal aj názor švagrinej

petamich
29. júl 2024

a s bratom ste sa o tom rozpravali? pripadne aj so svagrinou?

la_dolce_vita
29. júl 2024

Su take povahy a nenarobis bohuzial nič ☹

januska12323
29. júl 2024

Kde je problém? Švagriná nič zlé nerobí, keď chcete vidieť častejšie brata a neter riešte to s bratom. To, že sa ona vydajom dostala do vašej rodiny ešte neznamená, že budete ako sestry.

xnatalkax
29. júl 2024

Ja som to mala podobne bola som ja ako keby tvoja svagrina, zo zaciatku som snimi chodila po vyletoch a podobne. Aj bez muza. Lenze po rokoch som zistila aki su naozaj, teda vedela som to, ale snazila som sa to prehliadat, nechcela som kazit rodinu. Lenze, ja som si povedala dost. Moja svagrina nas len vtedy pozna ak treba postrazit deti alebo ked treba kupit darceky. A viete co. Ona si vobec neuvedomuje, ze aj na jej strane su chybicky. Chodila sa stazovat jej mame, ze my k nim nechodime. Ale seba nevidi. 🫢 takze treba sa pozriet aj zo svojej strany.

autor
29. júl 2024

@xnatalkax ved hladam pricinu. Mozno ma fakt len taku povahu. Skusim sa teda sustredit len na bratovu a neterkinu pritomnost. 😊

autor
29. júl 2024

@januska12323 nemusime byt sestry.ale za posledny rok sa nedalo ani raz? Nechce..

autor
29. júl 2024

@la_dolce_vita asi tak.. musim to dako spracovat v sebe, teda..

zaphyra
29. júl 2024

Mna by zaujimal aj nazor druhej strany,nebude to iba take ciernobiele.

liz_lemon
29. júl 2024

a vzdy to tak bolo, ze sa vas stranila, alebo sa nieco udialo?

colsami
29. júl 2024

Mozno sa len natolko nepoznate aby s vami chcela sama travit cas, ked jej muz je pracovne vytazeny. Tiez kym som viac nepoznala muzovu rodinu tak si neviem predstavit ze by som sa "bez neho" rodinkovala so (zatial) pre mna 'cudzimi' ludmi, chodievali sme spolocne. A poznamka ze "iba obalky prijima"...tak ked asi davate... Nepredpokladam ze pyta. Co ma odmietnut? Este len to by bol prispevok ze svagrina odmietla obalku pre dieta na sviatok.
Skuste sa viac spoznat a zapojit muza - brata, nech sa svagrina medzi vami necitim sama.

xnatalkax
29. júl 2024

@zaphyra jasne ze nie. Svagrina k nam nechodi ako je rok dlhy. A ona sa ide stazovat svokre, ze mi uz k nim vonbec nechodime 😀 vies niektory ludia nemaju zrkadlo..

jaass
29. júl 2024

Autorka v rodine mame to iste. Brat bol vždy veselý, parťák, super nálada a energia. Odkedy sa oženil, je úplne iný človek. Moja švagriná sa nám začala vyhýbať, je vidno, že už aj on popri nej nemá záujem, totálne je zmenený, nervózny… ona je zo zahraničia, kým spolu chodili bolo všetko ok. Od svadby sa všetko zmenilo. Ja som bola v šoku, rodičia to doteraz nevedia predýchať. Asi najlepšie je nestarať sa aj keď, je to nepríjemne, zaťažujúce a dosť “nefér” nakoľko doteraz bolo všetko fajn, rodičia nás vychovávali, vždy si pomáhať, vyrozprávať sa. Odkedy prišla do rodiny ona, je cítiť blbu energiu no 😤

zaphyra
29. júl 2024

@xnatalkax sak toto, u nas to tiez nie je ruzove a su na to dôvody, preto neverím, ze tuto ten dovod nie je 😆

martul
29. júl 2024

Skúsili ste sa s ňou rozprávať? Lebo len to je riešenie. Buď Vám povie, čo jej ,,vadí" a budete sa snažiť to zmeniť, alebo nebude vedieť povedať a zmierite sa s tým, že ona taká je.
Brat s dcérkou chodia k vám? Ak áno, snažiť sa aspoň tieto vzťahy udržať.

januska12323
29. júl 2024

No veď nechce, to nie je dostatočný dôvod? Môžeš jej povedať, že by si bola rada keby ste sa občas stretli a ak je nejaký problém chceš to vyriešiť ale to je tak všetko. Nevnucuj sa keď nemá záujem.

martul
29. júl 2024

A brat je tak vyťažený, že nevie vôbec prísť ani nachvíľu. Ja ti neviem, celé sa mi to nejak nezdá. Aj baby sa pýtajú čo, brat, čo rozhovor s ňou a na tieto otázky neodpovieš.

11bodka11
29. júl 2024

Keby je na mne tak tiez sa rodinkujem len s mojou stranou rodiny. A specialny dovod nemam. Proste viem zit bez muzovej mamy a sestier.

autor
29. júl 2024

@liz_lemon zmenila sa po svadbe..

autor
29. júl 2024

@jaass presne ako u nas. Po svadbe sa zmenila..

autor
29. júl 2024

@colsami su spolu cele roky. Pozname sa..

autor
29. júl 2024

@martul skusim sa s nou porozpravat. Asi to je jedine riesenie.

autor
29. júl 2024

@11bodka11 tym, ze si si brala chlapa, si si brala aj jeho rodinu.. vychovali ho, rastli spolu. Napr ja mam s bratom pekny vztah. Doteraz aj s nou. Chodili sme na spolocne vylety,... po svadbe sa vsak dako vsetko zmenilo..

autor
29. júl 2024

@januska12323 ano.slovo nevnucuj sa mi otvorilo oci.dakujem🤗👍😊

11bodka11
29. júl 2024

No ved ja sa prekonavam a nornalne sa s nimi stretavam. Ale poviem ti pravdu ze len na silu kvoli muzovi a detom aby boli s bratrancami. Ale mne by vobec nechybali. A to mi fakt nic nespravili.

xnatalkax
29. júl 2024

A teraz co ? Ked niekto sa s niekym nechce rodinkovat tak musi len aby sa nepovedalo? Aby bolo dobre.. omg 😂

xnatalkax
29. júl 2024

A svagrina vam nejako kazi vztah s bratom alebo co? Nechapem…

janinah
29. júl 2024

Ako prvé by som prestala s tými obálkami.Od teba a mamky by dostávala približne také dary aké dáva ona vám.Neterku nech si babka vypýta od syna na prázdniny a venujte sa jej.