Švagriná mi vynadala, lebo sme jej opitého muža nedoniesli domov

17. nov 2022

Ahojte, pisem sem pretoze potrebujem zistit nestranny nazor na urcitu situaciu, je mozne ze sa to uz aj niekomu z vas niekedy stalo..po poriadku..minuly vikend v sobotu bola v manzelovej rodine oslava svokrovej sesdesiatky..moj svagor (manzelovej sestry muz- ktory je v rodine navyse znamy ze si rad vypije a ked si vypije tak mu je vzdy strasne zle navyse robi hluposti, my to vsetci vieme samozrejme ..svokrova oslava prebiehala v poriadku vsetci sa bavili, svagor sa samozrejme hned rozbehol v piti..hadzal do seba jeden za druhym..svagrina sa pobrala cca o desiatej spat domov lebo nedokazala sa uz nanho pozerat ako sa zas rozbieha ..vyspevuje tam zacal sa vyzliekat a podobne excesy co zvykne stvarat ked ma svoju hladinu..ked odchadzala poprosila mna a muza aby sme ho odpratali domov ked pojdeme aj my..my sme sa teda okolo pol noci tiez zdvihli ze ideme domov ( oslava bola v meste v restauracii a my vsetci byvame v dedine cca 4 km odtial)..sli sme za svagrom ze ideme domov autom( moj muz nepil lebo rano isiel do prace) ze ho berieme s nami..a hodime ho domov..nakolko bol uz v nalade samozrejme odmietol s nami ist..ze on sa dovezie taxikom..oslava uz koncila ale vedla restauracie bol samozrejme otvoreny bar..ze chce ist ešte tam s bratrancom..kedze som slubila svagrinej ze ho vezmeme domov aby nieco nevyparatil tak som mu povedala ze nie ze treba ist domov proste ze je vela hodin a podobne, na to na mna a na muza nahucal ze on nieje male decko a pojde domov kedy on chce..ze ma cislo na taxik a vypije ešte s bratrancom a pride..nemali sme silu sa s nim natahovat tak sme sli z muzom domov a pisala som sms svagrinej ako to dopadlo s nim, neodpisala na druhy den prisla podvecer k nam a spustila nenormalny krik na mna a na muza ze preco sme ho nedopratali domov ze prisiel az o siestej rano totalne na mol bez penazenky bez telefonu, bud stratil alebo ho okradli, v penazenke mal velku hotovost, taxikar ho nemohol pol hodinu dostat z auta v takom bol stave, pred domom ešte vykrikoval na celu ulicu a ovracal celu zahradu..podla svagrinej je to nasa vina lebo sme ho mali dopratat mi domov..ze vieme akí je ..povedala som svagrinej ze som jej napisala aj do sms ze odmietal s nami ist a co sme ho mali nasilim odvliect do auta alebo dacim ovalit?..ze smsku si vsimla az rano ked uz dosiel domov aj on..a ze si nemyslela ze sa neda na nas spolahnut a teraz ma hanbu pred susedmi vdaka nam..

dixitka
17. nov 2022

Tak hanbu ma hlavne on, a ak ju citi aj ona, tak vdaka svojmu skvelemu muzovi, nie vdaka vam 🙄 urcite nie ste povinni nasilu niekam tahat dospeleho ozrateho chlapa, len za to, ze nema mieru

rebellefleur
17. nov 2022

Hanbu ma nie kvoli Vam, ale vdaka svojmu "podarenemu" muzickovi

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
17. nov 2022

hanbu pred susedmi ma kvoli svojmu muzovi a nie vam, dospely chlap sa snad ma vediet ovladat a ked viem akeho mam muza, tak ho mala zobrat domov ona alebo nemala ist bez neho, to je drzost obvinovat druhych z toho, ze jej muz za nevie vpratat do koze

ja by som urobila to iste co vy, skusila by som ho presvedcit, aby siel s nami, nechcel, nechcel

autor
17. nov 2022

no len najhorsie je ze ona to vidi uplne inak..ze nas poziadala a my sme mali nanho dat pozor a my sme mali ho pekne aj domov dopratat ..lebo ze som jej to slubila..tak mi to pride ze ona sa nehneva nanho ale len na nas..akoby neslo o dospeleho cloveka ale trojrocne dieta..

amiaja
17. nov 2022

Fuj nechutny chlap.. svagrinej by som jasne vysvetlila ze co si zobrala to ma a hanbu spravil hlavne ten jej ozran. A mala ostat s nim ona a davat na neho pozor sama.

deti95060810
17. nov 2022

raz dva by som jej odvetila že ja nie som opatrovateľka jej ožrana ktorého si ona zavesila na krk ...ona si ide domov spať a vy máte strážiť jej manžela???? Tak mohla sedieť a strážiť každučký jeho krok ona...
asi by som si aj rozmyslela vôbec nejaké oslavy .....

sarianna
17. nov 2022

svagrina nema co pindat.....a hnevat sa na Vas. Akoze co ste ho mali nasilu odviest... ? Je to ich problem.......

autor
17. nov 2022

@sarianna hej presne to mi napisala ze mali sme ho nasilu zobrat ked nechcel..ze vieme aki je.hovorim jasne ešte policiu zavola ze ho chceme uniest..

januska12323
17. nov 2022

Môže byť rada, že naňho taxikár nevolal políciu. Vy ste nič zlé nespravili ale ani ste nemali sľúbiť, že ho doveziete keď viete aký je.

nickpick
17. nov 2022

potrebuje si najst vinnika, muza zmenit nedokaze, tak zvaluje zodpovednost na vas, v prvom rade si ma narobit poriadky s nim, preco s nim nezostala na oslave a neodsikovska si ho domov sama? neries to, nie ste predsa zodpovedni za ich manzelstvo, okrem toho jej muz zjavne nezvlada alkohol, toto narazove pitie do mrtva naznacuje ze ma problem s alkoholom…

martinkatinka
17. nov 2022

Tak v prvom rade ho mala sama zobrat domov. Urcite by som takemu chlapovi nenechala vacsiu hotovost (nechapem preco si vobec bral vacsi obnos oenazi na oslavu, aj ked teda pre kazdeho je vacsi obnos ina suma ...)

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. nov 2022

@nickpick jasne ze ma problem ved to vedia vsetic o nom uz..

autor
17. nov 2022

@martinkatinka ten bratranec mu tam doniesol na tu oslavu peniaze za lešenie nejakych 500 eur

h2
17. nov 2022

Švagriná si mala odpratať muža domov sama. Čo to je, že jeden z manželov ide domov a druhý zostáva? A keď už zostáva, tak hádam nečakám od iných ľudí, že mu budú robiť babysitting. Urobili ste, čo ste mohli. Hádam nečakala, že budete jej ožratého chlapa násilím ťahať domov, keď sám nechce.

saxana000
17. nov 2022

Vooobec by som si z toho tazku hlavu nerobila.mala dvihnut rit ked jej dosla ta sms a odvliect muza za usi domov ked ho tam nechala asi vedela ako dopadne..mala si jej nahucat naspat ze si.ma spravit doma poriadok a teba s muzom viac neotravovat.ako sa zdula tak sa odduje a ide sa dalej.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
17. nov 2022

Zobrala si debila ma debila.Ako hore niekto pise zlost co ma nanho si vybila na Vas.Vobec by som sa necitila vinna a nenatahovala sa s opilcom ci ma ist domov.Mala si ho strazit sama

maminkadeticiek
17. nov 2022

Svagrina je uplna hlupana.Nie.je problem, ze sa jej muz nevie vpratat do koze ked si vypije, ale.ze ste jej vy nedoviedli muza domov ako soplave decko.No mam dost.Hned si jej to mala takto vratit.Mala si ho upratat ona o 10.Co je ale cisty trapas ked nemas muza ale decko o ktore sa musis starat...

mamutka
17. nov 2022

No, zobrala si hovädo a teraz obviňuje okolie. Aspoň sa poučila, že ho treba strážiť a odprevádzať a už nebude taka sprostá, aby ho nechala chlastat a šla domov. Pekne si ho počká, obriadi a odvedie sama.

tykat
17. nov 2022

Hod za hlavu, aspon po vas nabuduce nebude chciet aby ste ho doviezli. A ak by ano tak jej povedzte ze nech si najde nejakeho ineho debila ktory na seba necha ziapat lebo jej muz je ozran s ktorym nie je rec.

autor
17. nov 2022

@bilberryday opytala sa ma ci ho hodime domov ked pojdeme aj my, povedala som jej ze pojdeme za take cca dve hodky ze moze ist s nami, odpovedala ok tak ho zoberte prosim..

nataly420
17. nov 2022

A nemozu za to náhodou aj výrobcovia alkoholu ? 🤣 keď už všetkých obviňuje jedna radost … on ma evidentný problém s alkohol a švagriná s videním reality …moj chlap taak isto keď pije raz za uhorsky rok tak je to divoké ale dobre viem
Že to je len a len jeho vina 🤣 a dam mu to vyžrať

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
17. nov 2022

ja by som ešte chcela vedieť ako sa po tom všetkom tvária svokrovci... ako zareagovali oni.... komu chytili stranu.
švagrovci majú aj deti? ak nie tak nech švagr. tento vzˇah radšej skončí... lebo tej hanby ešte zažije až až

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
17. nov 2022

A ona prečo odišla už o 22hej? Prečo ho nezobrala nasilu domov ešte kým bol pri zmysloch keď vedela ako to dopadne?

deti95060810
17. nov 2022

@bilberryday ale prosím ťa ... to sú riadne dristy..
osprav. sa za výraz ale inak sa to napísať ani nedá...

alex49
17. nov 2022

mala si zobrať normálneho chlapa a neriešila by ožrana s celou rodinou. švagrina sa mala postarať o chlapa sama a nie to zvalovať na nás, vedela, že sa ožerie a bude robiť scény a nechcela byť pri tom. Jej chlap, jej problém.