Švagrina ma ohovára

vasarada
27. jan 2018

Baby prosim o radu co robit, ako sa chovat..som na mk dlho no kedze moja svagrina je tu tiez musela som vytvorit novy nick aby som predisla konfliktom...preto nebudem konkretizovat..paradoxne po svadbe moj problem nie je svokra, ale svagrina..z mne neznameho dovodu zacala proti mne zbrojit..nikdy som jej neublizila, vzdy som bola mila, strazila jej deti atd...po case sa ku mne donieslo ze ma nepekne ohovara, aj dost vulgarne..ostala som v soku...nedala som na prve reci no potom sa mi to potvrdilo z viacerych, aj rodinnych stran..., samozrejme prva reakcia bola, ze som sa prestala s nou bratrickovat, kazda rodinna udalost bola utrpenie, zhadzovala ma, nie ocividne, ale tak aby som pochopila ze to hovori mne...stacil kratky pohlad..po roku som to uz nevydrzala a povedala muzovi ze je uz toho na mna vela, ja sa nerada hadam, som zastancom zi a nechaj zit..no mam svoje limity...reakcia ma zaskocila..ja si nahovaram, on si nic nevsimol, pri konfrontacii vsetko poprela, zahrala sa na dokonalu...ked ma stretne samu ani sa mi nepozdravi, ked som s muzom je sladka ako med...a teraz babo rad...nevyhnem sa jej do konca zivota..nikdy nedokazem aka je kedze stale pred muzom je cisty poklad..zacina byt zdrojom nasich hadok a strasne ma to vycerpava...aj dnes je doma ticho koli nej :( zasahuje nam do zivota a fakt neviem co robit..telenovela :(

manika77
27. jan 2018

jednym uchom dnu a druhym von jedina rada. zabera to ze hraj jej hru. zial rodinu si nevyberes. mne sa tiez nepaci veci ale ignirujem to co uz.

lulula1990
27. jan 2018

@vasarada ja som tiez mala podobny problem, hned na zaciatku vztahu s mojim muzom. Proste jeho sestra na mna ziarlila. Najskor som si to nevsimala, neskor ignorovala. Tiez ma zhadzovala pred ostatnymi, nie priamo, ale kazdy pochopil ze sa o mna jedna. Musis si uvedomit ze aj ked mozno muzova rodina o tom vie, nepojdu proti svojej dcere, sestre. Rodina je rodina. Ja som jej zacala robit to iste - zhadzovala som, ale tiez nie priamo, proste, vsetko som jej vracala. Odvtedy mam pokoj a ked nahodou niekedy zacne, nenecham si s prepacenim srat na hlavu. Prave to je podla mna chyba, ked vidi ze na to nereagujes, ignorujes, si mysli, ze ved moze.

vasarada
autor
27. jan 2018

@lulula1990 no ja som to dlho ignorovala lebo naozaj nemam za potreby riesit vsetko co sa v rodine udeje...ale ked som sa o sebe dozvedela ze som p.., ze som panicka lebo mam vysoku skolu (????) A pod. boze to by bolo na 4 strany...asi jej to tiez zacnem oplacat lebo po dobrom to nejde...

lulula1990
27. jan 2018

@vasarada ja ta chapem, je to na prd ak su tie vztahy v rodine nastrbene ale hold, kazdy sme ini. Mozno ona sama je nespokojna, nestasna, frustrovana, tak sa prehnane stara do tvojho zivota. Ja niekedy tak robim, ze svojej svagrinej oponujem, alebo sa jej vyslovene zasmejem do tvare, niekedy sa zdvihnem a odidem, naucila som sa ju odpinkavat a to ju este viac hneva :D

lilina585
27. jan 2018

Ziarli na teba a vzdy sa leeeeen zasmej a daj jej pocitit ze je trapna...a budes mat pokoj. Ver mi

angd
27. jan 2018

Ahoj,určite by som to nenechala tak, prečo ťa uráža, to si ako dovoľuje. .....a hnevalo by ma,že mi manžel neverí. Raz si nahraj váš rozhovor, po tajme si nechaj kameru zapnutu a ukáž manželovi dôkaz. A neskor.....ked bude stále vystrkovat rožky, jej to pusti s tým, že ak neprestane, ukážes to všetkým a ona bude v hanbe. Určite to neignoruj. ...

deti95060810
28. jan 2018

bývate spolu pod jednou strechou? alebo ty bývaš u svokry a ona tam často chodí? Ak ani jedno ,vec je vybavená....a ku svokre by som chodila menej a menej....Načo s takou obludou sa stretávať...

0silvia0
28. jan 2018

@vasarada si sa dozvedela že si panička lebo máš vysokú školu? Toto ťa serie? Mne sú takéto úbohosti smiešne a dala by som jej to najavo...

pokojvdusi9
28. jan 2018

Vsetky sny v zivote koncia vetou"CO BY NATO POVEDALI LUDIA"zite svoj zivot s manzelom a kaslite nato co vravi sestra.Ludia radi ublizuju ked nie su spokojny so svojim zivotom.

xxxkatka
28. jan 2018

@vasarada ked povie nieco "zhadzujuce" a vsetci vedia, ze hovori o tebe, milo sa usmej a najsladsim hlasom sa pred vsetkymi spytaj "Hovoris o mne? " Vela moznosti mat nebude. Ked povie ano uz to nebude zhadzovanie na tajnasa (co je jej ciel, lebo otvorene nieco povedat uz by bolo menej manipulatorske) a ked povie nie- tak pred vsetkymi potvrdi, ze o tebe to nie je. A to, ze si sa dozvedela, ze si panicka s vysokou skolou- aaale no tak toto ta serie? 😀 Mna by potesilo, ze mi niekto kto ma nema rad zavidi uspech 🙂 Takze moja rada: odpalkuj ju s usmevom a "nevinne" a veeela filtruj co si pripustis.

lilina585
28. jan 2018

Ja som mala presne takuto istu svagrinnu. A tiez ma to trapilo. Proste musis prist do bodu, kedy ti musi byt maximalne ukradnuta. Skus jej niekedy spravit to iste a usmej sa na nu, daj jej pocitit ci to je prijemne... alebo sa jej narovinu opytaj co proti tebe ma... bud to vyriesite po dobrom alebo hraj jej hru. Ale maj to v pazi. Fakt..vobec sa netrap. Taky clovek ti zato nestoji...

vasarada
autor
28. jan 2018

Nastastie nebyvame spolu, u svokry je stale tak tam chodim minimalne..viete niesom typ cloveka co ma rad konflikty, naozaj sa ani do nikoho nestaram, neohovaram, neodcudzujem..ale ona sa skratka rozhodla ze ma nebude mat rada a fakt mi to dava vypit..s muzom to uz riesit nechcem,nechcem na nu kydat pred nim,nepride mi to mudry napad..aj sa snazim ju neriesit, nevsimat no ona ma dokaze vytocit do nepricetna..ona je, povedzme jednoduchsia zena ale ked ma prist na strpcovanie zivota zrazu jej rozum funguje ako nikomu

vasarada
autor
28. jan 2018

@0silvia0 to bol iba priklad, takychto urazok je kvantum...

juliet86
28. jan 2018

@vasarada porozpravala si sa s nou priamo sukromne o tom?

lienka737
28. jan 2018

No ak je svagrina na MK, tak sa v tomto na 100%najde a to este len zacne.

andrea400
28. jan 2018

aj ja si myslim ze si to precita a na tvojom mieste by som ju vobec neriesila ved niesi nanu odkazana tak kasli na nu a nestraz jej ani deti nech si pomoze sama pani dokonala.

zeytin
28. jan 2018

Myslis, ze ak si toto tvoja svagrina precita, tak nebude vediet, ze to je o nej 🤔 a bude este horsie...

andrea400
28. jan 2018

@zeytin no urcite ny som si nerobila tazku hlau zo svagrinnej ved ja s nou nezijem tak nech si trhne

zeytin
28. jan 2018

@andrea400 Hej, nad vela veci je potrebne sa povzniest 😁

pusinka263
28. jan 2018

@vasarada ano 🙂 len jej naloz,krave nevychovanej...

sasa1310
28. jan 2018

@vasarada v prvom rade ti poradím, nezaťahuj do toho manžela.On s tým nič nemá a nepomôžeš si ani keby jej dohovoril. Zbytočne sa doma hádate kvôli nej. A keď sa to ešte dozvie, že máte doma tichú domácnosť kvôli nej, tak by sa z toho ešte tešila
Doma o nej ani nehovor, vyhoď ju z hlavy a kašli na ňu. Ak bude mať reči, len sa pousmej a uvidíš koho to bude dlhšie baviť.

didi2102
28. jan 2018

Ja mam svagra ktory na mna ziarli,povazuje ma za blbku ktora chodila na primitivnu VS jej praca je o nicom ze v nej nic nerobim mam kopu volna-ucim,som podla neho zlatokopka(manzel dostal nedavno dobru pracovnu ponuku ale ja som zlatokopka pritom dost dobre zarobim)stale ma tiez nepriamo pred rodinou osocuje a ked manzel nieje vzdy je protivny..ked som to povedala manzelovi ze nieeeeee on ta ma rad ale nema... nastastie nebyvame v tom istom meste a snazim sa nenapadne drzat odstup a neriesit ho nekamosime nechodime von..proste ser... na nu..ja si hovorim ze pre.mna je to cudzi clovek ..a kupili sme byt aj on si kupil a vacsi pritom je sam,manzel velmi chcel v rodnej obci dom ale jeho brat ze on si tam ide stavat,kupili sme auto aj on kupil a ze lepsie a lacnejsie...momentalne som tehu a cakam na sprostu reakciu

kondaska1
28. jan 2018

@vasarada no co sa da poradit, bud ju ignorovat aj ked to sa asi velmi neda alebo si to s nou vydebatovat, konfrontovat ju, že o tom vies, že aky ma problem? neznizuj sa na jej uroven, to nema zmysel, iba budes bojovat proti celej jeho rodine, ked sa to vymkne spod kontroly...

lussyl5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anicka766
28. jan 2018

Hahaha zienky len nech si to ta mrcha precita aspon touto cestou zisti ze je krava :D

lussyl5
28. jan 2018

Buď milá, ochotná keď bude treba s niečím pomôcť tak pomôž, ale sa zase nevnucuj, ona bude vyzerať pred ostatnými vyzerať ako krava nie ty. Keď začne rýpať, začni jej podľa možností klásť otázky, lebo debatu vedie ten čo sa pýta nie ten čo odpovedá. Tvojim cieľom je dosiahnuť aby sa zamotala v svojich rečiach a tak strápnila pred celou rodinou. Keď raz alebo aj dva krát ostane za idiota pred všetkými rozmyslí si čo urobí na budúce. Môžeš skúsiť aj priamu debatu a rovno sa spýtať aký má problém, ale nečakaj normálnu odpoveď, pravdepodobne bude zatĺkať. Keď bude vidieť že jej intrigy budú môže byť odhalené stiahne sa a nebude ďalej riskovať.

vodomilka
28. jan 2018

@didi2102 podla mna aj on chce byt tehu, len sa mu nedari 😂😂😂

vodomilka
28. jan 2018

Ak s nou nebyvas v jednom dome... ani by som to neriesila... odstrihni sa, rodinne navstevy v pohode aj bez slova s nou. Ak by nieco zacala, jednoducha odpoved: Hovorila si nieco? s usmevom...

ludmilik13
30. jan 2018

moc si tu nepomozes s tymto - len to nechat plynut, inak to nejde, niektore veci treba nechat len tak ist, jednym uskom dnu, druhym von a neriesit 🙂

kassandra25
3. feb 2018

@vasarada nemozes si zabezpecit nejaku vec, co si len niekam schovas a ak s nou budes nahodou osamote, bude nahravat vsetko co sa povie? Potom to mozes pustit muzovi atd. Ide jej aj o to, aby ste sa rozviedli.