Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?

30. mar 2022

Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty

drzaopica
30. mar 2022

Že sa hanbi a rob niečo, keď sa nudis

autor
30. mar 2022

@drzaopica vystihuje ta tvoj nick

ivetta1234
30. mar 2022

nechaj ho trosku vychladnut...a potom mu vysvetli ze ste sa uz o tom bavili so svokrou a ze ste to uzavreli...a ze nie je nutne hned facky vytahovat...asi tak niak by som to riesila, casom sa to snad utrasie

thereisabear
30. mar 2022

Nechápem, prečo to takto osobne vzali 🤦‍♀️ Podľa mňa sa nahnevali neprávom, ale na tvojom mieste skúsim voľný čas využívať zmysluplnejšie...

lenuska9999
30. mar 2022

Ja by som to povedala mužovi a keby nezakrocil veľmi mi ma tým nahneval. Nemá čo nechať svojho brata sa s tebou takto baviť. A ohľadom videa si sa mala vážne najprv svokry opýtať, no je to medzi vami dvoma a švagor podla mňa nemal takto reagovať.

autor
30. mar 2022

@lenuska9999 však to ze sme si to vyjasnili spolu . Za to nechápem jeho reakciu

autor
30. mar 2022

@thereisabear tiež som si myslela ze sa nenahneva ved sú aj všelijaké vtipy o svokrach už nejaké roky . Ale respektujem to nebolo tam ani 5 min to video a už bolo zmazané

mamina0078
30. mar 2022

Podla mňa to bolo moralnym pravom v poriadku sa zastal svojej matky nabudúce si také srandy premysli

autor
30. mar 2022

@ivetta1234 hej a najlepšie je to ze práve on ma zenu ktorá fyzicky napadla svokru

autor
30. mar 2022

@mamina0078 dobre ale až tak ? Véd mam od toho aj manžela

katren
30. mar 2022

za mna pravom vyletel....existuju urcite hranice a toto bolo podla mna uz ZA tou hranicou.....a poviem ti, mne ako dospelej, 16 rokov "neveste" toto ani jediny raz spravit svokre nenapadlo....zastal sa svojej matky a taketo veci riesia podla mna, pubertiaci....teda, doteraz som si to myslela

ivetta1234
30. mar 2022

a dostala jeho zena tie slubene "teple facky?" 😝

autor
30. mar 2022

@katren dobre beriem . Ale teda keď bol v práve a bol by na blízku mohol prísť a dat mi 2 facky?

autor
30. mar 2022

@ivetta1234 no to isto . Ešte sa 2 roky za svoju ženu nebavil so svojou mamou.

janetinka27
30. mar 2022

tieto anonymne prispevky s tymi istymi nepochopitelnymi chybami... mozu sa dvaja ludia rovnako mylit?

deti95060810
30. mar 2022

od švagra blbé .... určite by som mu napísala že čo si to dovoľuje a keď je taký "chlap" tak nech mi tie facky príde dať...

autor
30. mar 2022

@ivetta1234 a nedostala ich ani od môjho muža. Pretože muž povedal ze je to bratova žena má si to riešiť on sám

ivetta1234
30. mar 2022

ako dobre ze sa zastal matky, ale tie komenty s fackami si mohol odpustit, zase nebolo to podla mna take zle ako keby jej do tvare povedala nejake strasne veci alebo jej podpalila dom, autorka nadhodnotila ich dobry vztah a myslela si, ze sa svokra zasmeje, nevyslo...video je fuc, ospravedlnenie bolo, tak uz len sa ponaucit do buducna

mihula
30. mar 2022

pre živeho boha,ved internetom idu taketo srandy o svokrach,vždy to bolo a bude.Naposledy som videla "že viete prečo svokre stačia iba dva zuby?Jeden na to,aby zatovi otvorila pivo a druhý na to aby ju bolel"Zasmiali sme sa na tom všetci,ale to neznamená,že to bolo na moju svokru.Nemaš sa čo ospravedlnovat.A kto nepochopil,má smolu

autor
30. mar 2022

@mihula tak som to brala aj ja ale fakt respektujem a chápem ze sa jej to nepáčilo. Skôr ma hnevá ta svagrova reakcia

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2022

Ak toto urobi dospela zena, tak na facky je pozde, aj ked zasluzila by si. Proste toto normalna zena neurobi, takze svagor ma pravdu a Ty si najdi lepsiu zabavu.

autor
30. mar 2022

@dskjhfdlkdjhl ak si ich zaslúžim, tak od svojho manžela podľa mňa. Nie od švagra ktorého žena fyzicky napadla svokru

tmtm
30. mar 2022

Ja to asi nechápem 🤔vtom videu bola ona?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2022

Neries svagra, ries seba, lebo ak si dospela a zrejme si, tak sa chovas ako puboska a mozno aj horsie. To vazne vydata zena nema inu robotu, lebo vesat nejake priblble videa na web?

autor
30. mar 2022

@tmtm niee .

mihula
30. mar 2022

svokry budeme vsetky a kde by sme prišli keby sa nas osobne dotýkali vsetky smiesne videa a vtipy.To by bola vojna v každej rodine.Pokial to nebolo mierené priamo na tvoju svokru,ale všeobecne kašlala by som na to

autor
30. mar 2022

@dskjhfdlkdjhl dobre ja si priznávam chybu . Priznala a olutovala hneď. Ale nemám riešiť to ze švagor mi chcel prísť dať facky ?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2022

Aha, tak ja som myslela, ze v tom videu ucinkovala svokra. Tak potom nechapem rozculovanie svagra, ale ani nechapem, ze niekto takto travi cas-vsetko vsak chapat nemusim.

autor
30. mar 2022

@mihula to by muselo byt prefackanych milión neviest

dada0902
30. mar 2022

Tak mne to príde ako blbý vtip ani mi to smiešne nepríde aby to videli moji ľudia na fb v tom si tuk tuk 😄 ale svagrova reakcia je hlúpa keďže na žiadosť svokri si to dala prec a ospravedlnila si sa už sa do toho motať nemusel ja by som sa s ním nebavila aspoň ukázal svoju tvár