Ahojte,chcela by som sa opýtať či ste niektorá mala svadbu s chlapom,ktorý bol zadlžený . (Dlhy neplatil lebo sa stal obeťou podvodu o ktorom som od začiatku vedela a rieši to s právnikom.) Otázkou je , či by nebol problém ak by som si chcela v budúcnosti zobrať úver /hypotéku. Či by mi ju dali alebo by mi ju kôli nemu zamietli. Za odpovede/rady vám vopred ďakujem 🙂
Istý chlap ho presvedčil aby zobral úver a potom prostredníctvom zmluvy on požičal tie peniaze ako by jemu.. tento prípad mal veľa obetí , peniaze od toho chlapa nedostane lebo je vo väzení a nechce platiť keďže všetky peniaze zobral ten chlap... Ja som finančné v poriadku si myslím len ide o to,že som tehotná a bola by dobrá svadba no neviem ako by to bolo po nej v budúcnosti ak by som si chcela zobrať úver .
primalo informacii si poskytla
ale ak by bola voci nemu vedena exekucia, pripadne ma negativny zaznam v uverovom registri, tak ano, uver vam zamietnu
okej takze ak nesplacal uver, tak ano ma negativny zaznam v registri a v tom pripade mu nikde uver nedaju minimalne pat rokov (za predpokladu, ze uz tam dalsi zaznam nevznikne v case) 🤷♀️
takze jedine zuzit BSM v buducnosti a ty budes jediny ziadatel a aj nehnutelnost potom idealne, aby bola iba tvoja - len tam samozrejme ti to musi vyjst prijem
@petamich čiže je tam šanca , že by som v prípade toho zuženeho BMS mohla získať úver aj po svadbe ? Exekúcie nemá ... Úvery vlastne pobral v jeden deň z 3 bánk a 2 súdy vyhral a uznali mu úvery ako neplatné/zobrane pod nátlakom. Ale 1 mu ostal .
no ano, ak si zuzite BSM, tak budes moct vstupit do uveroveho vztahu sama aj po svadbe
prepáč ale ty plánuješ vstúpiť do manželstva s chlapom ktorý si zobral úver z troch bánk a celé je to pochybné to predpokladám že ho dokáže hocikto zmanipulovať. čo od toho manželstva čakáš? dieťa môže mať meno po ňom aj bez toho aby ste boli svoji a ty sa vyhnes do budúcna zbytočným problémom
Poznam kamarata, ktory mal bar a uctovnik prchol do neznama aj s jeho peniazmi, urobil takto podvody.
Ale aby sa jeden dospely chlap nechal o.. bat, zobral uver a dal peniaze inemu??
Neverila by som mu. Ved to aka blba by som bola aby som nrala uver a dala prachy inemu cliveku?
Mne to hlava neberie ani trochu 🙈
Neber si chlapa, ktorý má dlhy. Radšej takého, ktorý má dlhý... 🤭
S takýmto mužom by bolo lepšie žiť bez svadby, lebo nielenže má dlh, ktovie v akej výške, ale je ľahko ovplyvniteľný a dá sa nahovoriť na takéto niečo, to by sa normálny muž nemal dať.
Ak ho veľmi ľúbiš ze ti niet pomoci tak s nim len tak ži ako partnerka.. To je najlepšie riešenie kým sa to nevyrieši... Co sa asi ani nevyrieši.
Ani to meno po ňom nedávaj dieťaťu.
Naco ti je tak blby chlap, co sa da tak lahko oklamat o vela penazi.
@h2 ...aj hruby ☝️😂😂😂 za toto hlasujem 👍
Prečo si chceš zobrať tak hlúpeho chlapa? Tito sa môže ospravedlniť maximálne u 17 ročného dieťaťa u dospelého, aspoň trošku finančne gramotného človeka nie.
S takýmto chlapom jedine, keď budete mať obmedzený režim BSM, tak áno. Ale bude sa posudzovať výhradne tvoj príjem.
Neber si ho lebo je to naivny hlupak 😭
NIE
Maximalne na sex
Ale svadba nie
On zobral úver, on ho nesplaca a ty sa od neho necháš oplodnit. Schopnejsi muž naokolo nebol žiaden? A ešte svadbu robiť, ty budeš rada ak mu raz nezaklopú na dvere vymáhači. Nedokaz tomu dieťaťu život.
Nebrala by som si takeho chlapa.
To si ako mohla spravit tomu decku? Jedine co po otcovi podedi su dlhy.
@0kristina0 prepacte ale ona sa pytala nieco ine. A povedzte co spravila tomu decku???
@0kristina0 zanechat dedicstvo je nejaka povinnost?? A nikde nie je napisane, ze sa nikdy z dlhov nedostane a nikdy nebude mat ziaden majetok. Mimochodom, po tebe co deti zdedia?
Pre autorku: chlapa s nezmyselnymi dlhmi by som si nevzala, ani by som o tom neuvazovala. A budem mozno za kalkulacku, ale ani by som s takym nerandila. Aj ked si rozdelite bsm, tak vzdy budes doplacat na jeho dlhy - nepojdete na dovolenku lebo splatky, nebude nove auto lebo splatky, ucty za domacnost bud budes tahat ty lebo on splaca dlhy, alebo bude mat tri roboty aby utiahol dlhy aj ucty a to ho zas neuvidis ako je tyzden/ mesiac / rok dlhy…
A ani nedufaj, ze nebude musiet platit, lebo sa stal obetou podvodu (alebo vlastnej hluposti) - voci banke / bankam je dlznik on, a banku nezaujima, ci peniaze prehral na automatoch, rozdal na charitu alebo kupil nove auto, splatit ich bude musiet. Podvod a nahradu skody si bude narokovat u dotycneho, no ale kde nic nie je, ani exekutor neberie…
Veľmi triezvy nazor od
@sissy27
Prečo si si s ním robila dieťa? To nie je zásadná otázka, či si ho máš zobrať, ty si si mala polozit otázku, či s ním byt a či si s ním spravit dieťa. Lebo tieto dlhy budete znášať ako rodina roky. Bud bude robit niekde na čierno, aby mu splácanie dlhov nebralo celu výplatu, takze v prípade rozchodu neuvidis žiadne vyzivne na dieťa, alebo bude splacat z mzdy a budeš vás zivit ty, lebo všetka jeho vyplata pôjde na splatenie dlhov. Takze nie, nesla by som do svadby
Utekáááj
Ono zúžiť BSM sa dá až po svadbe.....aby ti nenasluboval, že k notárovi pôjdete a potom sa nezačal vyhovárať. No a už ho budeš mať na krku
@daniela1911 Meno radsej nech da po tebe.. Danielka ;)
@slniecko66 kľudne sa môže inšpirovať ;)
Stal sa obetou nejakeho fin.podvodu a dlh vedome nesplacal?
Pan bude bajkar, povedz co za podvod to bol? A inak ty si na tom financne ako?
Vzdy sa da zuzit BMS...