Susedské vzťahy

18. jún 2021

Krásne ranko. Keďže sme v podnajme už 9rok tak si myslím že si dovoľujú čím ďalej a viac. Bývame v byte ,máme domovnicku..poznám ju vlastne zo školy..robila učiteľku.
Zo začiatku bolo všetko v pohode..až pokim neprišli menšie problémy a všetko akoby sa na nás zvalovalo. Najprv niekto že nakrical na chlapca čo býva na 1posch.autista..ona dobehla zamnou nasratá že čo to má byť . Ako neverila mi že to som bola ja 🤷ja som.bola v šoku. Ďalej vadilo jej že sme si odložili nachvilu nábytok do pivnice tak v strede..hneď riešila..ale to že jedna tu býva a má na schodoch druhu izbu ...gauč, vešiak,topánky ,mop ..to nerieši ,hnevala som sa.. ďalej niekto zaspinil chodbu a hneď na nás či neprerabame..nie zas to.boli len tú čo bývajú vyvolený. Všetko išlo v takej negativite. A si predstavte ja som jej neskôr pomáhala,....mohli jej to jej susedia prečo ja ..zatoze som blbá ?asi..bola po operácii nosila som jej jedlo domov z vyvarovne..okrem iného..no a prišiel čas pár rokov .tehotná som a nebudem ja robiť službu, povedala ze to urobí zamna.lenze vonku vravela niečo iné ,bola som na balkóne a počula ako vraví o mne ... musíme myslieť na susedu .a ja sa môžem aj doraziť... špina. Takto škaredo o mne . ešte ju mám aj na Facebooku kameru staru len ma sleduje

dskjhfdlkdjhl
18. jún 2021

Podla mna prilis riesis kto, co, kedy a ako. A skodis si len sebe. Ked sa pride stazovat, tak vypocuj, vysvetli, preco napr. ste dali nabytok do pivnice a zivot ide dalej. Nesleduj, co ona vravi o vas, je to len jej vizitka.

grace55
18. jún 2021

Jedine ignorovat, pozdravit a nerozvijat debaty. Odstranit z FB. Neber si nic osobne, nereaguj na emocne vylevy. Neviem, aka naozaj je, ale pripomina mi take tie "komedie stare", ktore sa sytia konfliktami. Proste ju nekrm.

autor
18. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl jasné a naposledy sa bola sťažovať raz suseda že buchame o 18tej 🤦ja už som povedala . Pozdravím a nič iné ...

annamalaga
18. jún 2021

A nedá sa Vám popozerať po inom najme ? Alebo aj hypotéke , bo to zbytočne len do ľuftu peniaze vyhadzujete.😒

zanetakovacsova
18. jún 2021

Tiež máme takú susedu 🙈takisto domovníčka 🙈a keďže schôdza je vždy záhadne vtedy keď my nie sme doma tak samozrejme pred majiteľom zvaluje všetko na nás... Mali sme psíka ktorého sme museli kvôli nej dať k mojim rodičom lebo si vymýšľala že okakal rohožku a že to bolo údajne roztreté aj mopom ktorým ona zmyva 🤔nikto to nevidel len ona 🤔vraj my nechávame odomknuté večer vchodové dvere. Lebo ja nie som taká že by som sa jej líškala... Niektoré susedky jej nosia koláčiky, buchty atď tak asi si získali jej "srdiečko" ale to že ja som s ňou jediná umývala okná stála vonka na úzkej parapete to si asi nikto nepamätá 🙂takých ľudí si treba držať blízko ináč to bude iba horšie... Ja sa snažím vždy sa jej spýtať ako sa má atď aby aspoň na oko bolo v pohode. Lenže ona je taká že na každého jedného pred očami med a za chrbtom jed 🙈nezávidím ale poznám túto situáciu.