Susedské vzťahy

21. máj 2023

Dobrý deň, naša suseda nám neustále strpčuje život. Správa sa k nám ako k idiotom keby nám teraz spadol špendlik aj ten jej bude vadiť, vyskakuje mi neustále na dcéru že jej vybije zuby a k svojim deťom sa správa ako k handrám. Mám podať oznámenie?

cacianka
21. máj 2023

Aké a komu ? Na lampáreň ?
Na susedsku tému je tu mrte príspevkov, čítaj a inspiruj sa, veľa ti to pomôže

deti95060810
21. máj 2023

tvojej dcére chce vybiť zuby???? a čo na to tvoj manžel akože...🙄

milanemila
21. máj 2023

Tak snad by nezaskodilo trosku asertivity z tvojej strany alebo z muzovej. Akoze naozaj iba raz by niekto povedal mojmu dietatu, ze mu vybije zuby. Ludia sa budu k tebe spravat iba tak ako im dovolis. Isla by som pekne za nou a ostro vysvetlila, ze k mojmu doetatu sa tak spravat nebude a ze este raz sa to stane, tak aby nebola prekvapena ked tie zuby vybijem ja jej a zavolam na nu socialku zato co nacvicuje so svojimi detmi. Ja nie som v ziadnom pripade zastancom nasili, ale s takymito ludmi sa neda slusne jednat.

mamelka
21. máj 2023

Och nezávidím vám a verím,že aj toto sa žiaľ deje😪 Poznám taky vzťah,kde jedna suseda otvorila nadrzku a nasypala cukor. Ukončil to betónový plot a kamery🙄 hrozne ako dokážu byť ľudia sv.ne.
No keby mne vybehne niekto na dieťa tak to zaraz riešim a určite by som podala sťažnosť. Si vezmi,že keď tvojej dcére vyzapuje toto, čo potom robí svojim vlastným detom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
21. máj 2023

Treba hladat pricinu, pre nic zle robit asi nebude.

cacianka
21. máj 2023

@domkakvet môže, kvapka jej má karbit...