Dobrý deň, naša suseda nám neustále strpčuje život. Správa sa k nám ako k idiotom keby nám teraz spadol špendlik aj ten jej bude vadiť, vyskakuje mi neustále na dcéru že jej vybije zuby a k svojim deťom sa správa ako k handrám. Mám podať oznámenie?
tvojej dcére chce vybiť zuby???? a čo na to tvoj manžel akože...🙄
Tak snad by nezaskodilo trosku asertivity z tvojej strany alebo z muzovej. Akoze naozaj iba raz by niekto povedal mojmu dietatu, ze mu vybije zuby. Ludia sa budu k tebe spravat iba tak ako im dovolis. Isla by som pekne za nou a ostro vysvetlila, ze k mojmu doetatu sa tak spravat nebude a ze este raz sa to stane, tak aby nebola prekvapena ked tie zuby vybijem ja jej a zavolam na nu socialku zato co nacvicuje so svojimi detmi. Ja nie som v ziadnom pripade zastancom nasili, ale s takymito ludmi sa neda slusne jednat.
Och nezávidím vám a verím,že aj toto sa žiaľ deje😪 Poznám taky vzťah,kde jedna suseda otvorila nadrzku a nasypala cukor. Ukončil to betónový plot a kamery🙄 hrozne ako dokážu byť ľudia sv.ne.
No keby mne vybehne niekto na dieťa tak to zaraz riešim a určite by som podala sťažnosť. Si vezmi,že keď tvojej dcére vyzapuje toto, čo potom robí svojim vlastným detom
Treba hladat pricinu, pre nic zle robit asi nebude.
Aké a komu ? Na lampáreň ?
Na susedsku tému je tu mrte príspevkov, čítaj a inspiruj sa, veľa ti to pomôže