Susedky na múriku

bikarbona
14. aug 2021

Ahojte,
možno pre niekoho zvláštna téma, ale... V poslednom čase susedy z opačného konca ulice začali sedávať na na našom múriku a besedovať.
Bohužiaľ, ruší ma to. Myslela som si, že toto sa deje pred bytovkou a nie pred cudzím rodinným domom. Keby to boli tínedžeri, ktorí nemajú kam ísť, ale dospelé ženy so záhradmi debatujú a vodia tam deti. Ďakujem za názory 🙂

dianasl
14. aug 2021

@bikarbona pred bytovkou by to bolo v poriadku ale pred svojím domom by mi to asi tiež vadilo :D

simsalabim
14. aug 2021

@bikarbona mojej sestre takto chodili na plot sediet a fajcit. Spaky koncili u nej v zahrade… ju stvali tie spaky. vedela, ze dohoda nemozna. Tak v tom case tam zapla zavlazovanie, take z hadice z rozprasovacom, mierne nasmerovane aj do ulice 🌧

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
14. aug 2021

Namontuj tam ostnac😂
Alebo spendliky poloz😅😅😅🤪🤪

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dusankomoj
14. aug 2021

@simsalabim to polievanie je bohovský nápad!🤣 nekonfliktný a účinný👍👍👍

erickatt
14. aug 2021

@bikarbona to polievanie sa mi pozdáva 😃

moonlight1210
14. aug 2021

@bikarbona Nocne zavlazovanie a kosenie oducilo macky a ine cicavce chodit cez nas travnik a zanechavat tam kôpky.
Jednoduche, ucinne a este aj uzitocne.
Myslim, ze to zavlazovanie by zafungovalo aj na ludi.

mima1
14. aug 2021

Prve co mi napadlo ked som precitala ze postrekovace 😂😂 pustit hned ako by sadli na plot a potom druhe ze by som vzala reproduktor este pred tym ako by tam boli dala kde sedavaju len teda vnutorna strana a keby prisli na plne by som im vypeckovala daky metal 😂😂😂

zuzitko74
14. aug 2021

Vynes si k nim von kávičku, že aj ty si ideš vypočuť, čo je nové. Možno im to docvakne.

chrumka120
14. aug 2021

Neviem si predstaviť ten murik na cudzom pozemku pred rodinným domom kde chodia susedy a ešte aj s deťmi, to by som teda chcela vidieť

srferreira
14. aug 2021

A to im nemozes pekne povedat nech si idu debatovat niekam inam a nie tebe pred barakom a pod oknami?

ankare
14. aug 2021

Alebo tam namontuj atrapu kamery 😂😂😂

malinoismum
14. aug 2021

@bikarbona … alebo mám ešte druhého v zálohe 🙂
Ak máš psíka samozrjeme 🙂

anjelicek26
14. aug 2021

Polievat zahradu je idealne riesenie...

3petka
14. aug 2021

@simsalabim toto inak ako prvé napadlo aj mna

zuzitko74
14. aug 2021

Ešte mi napadlo, že by ste mohli s deťmi ten múrik poriadne pokresliť kriedou.

petulda333
14. aug 2021

@chrumka120 na dedinach bezne, ze pred branou maju lavicku

ariannazara
14. aug 2021

Normálne seriózne by som tam šla a povedala im nech si idú sadnúť na svoj múrik, obťažuje ma to a dovi 🤭 ja som taky typ že čo sa mi nepáči to poviem narovinu❗. A toto by mne osobne vadilo a zriesila by som ich hneď po prvom pokuse keby tam sedeli. Veľa šťastia ✔️

petulda333
14. aug 2021

@chrumka120 alebo murik ako plot je sirsi a ludia si tam sadnu, no vacsinou pred svoj

simona92101
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
srferreira
14. aug 2021

@petulda333 hej lavicka ano. To dava aj zmysel ze tam budu ludia sediet. Ale aby som u cudzeho pred barakom a na ich muriku sedela? Sama by som sa citila blbo 😂😂 dobre ze im do zahrady nejdu debatovat. Vsak co 🙈

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
14. aug 2021

@srferreira ja som na dedine zazila tolko, ze toto ma neprekvapi 😁

srferreira
14. aug 2021

@petulda333 nabuduce pojdem k susede do zahrady, rozlozim deku a budem sa opalovat 😂😂

bikarbona
autor
14. aug 2021

Dievčatá, to je slepá ulica v okresnom meste. Ten múrik je úzky a ešte tam parkujú autá. Vyšla som už teda raz povedať, že sa mi nepozdáva, že akurát pred našim domom, keď majú vlastné. Čestné slovo, že jedna povedala svojej dcére, že som šibnutá. 😲

luccija
14. aug 2021

@dominika1988 čo je na tom tupé?každý pes si bráni svoje teritórium preto si ľudia kupujú psov.Kazdy pes brese za plotom

jana_eyre_2
14. aug 2021

Juuj, to ti úplne rozumiem.. my máme oproti domu Tesco, pri ňom furt niekto vykecava a fajčí.. ale je medzi naším plotom a tescom aspoň cesta a chodník, tak to trocha tlmi.. ale keď sa postavia pred našu bránu a začnú sa vykecavat a kukaju poza plot, niekedy odhodia smeti to ma vie tak dozrať.. našťastie máme psov, ti ich stekotom vyrusia, ale inak mi to celkom vadí.. raz keď sme ešte nemali bránu, jeden pán nechal.svojho.psa vykadit na nás štrk a ani sa neunúval to pozbierať.. to má úplne vytočilo, odvtedy sa na ulici tvári že neexistujem..

Ja sa kvôli tomu už chcem aj presťahovať.. chcela by som kľudnu ulicu.. keď sme začali stavať, nebolo určené že tu bude Tesco...

bikarbona
autor
14. aug 2021

@jana_eyre_2 strašné s ľuďmi... Ale vidíš, my máme dom v slepej ulici, kam sme šli za pokojom a ono stačí pár divných mamičiek. Vždy mi pripadalo divné ako si ľudia robia obrovské múry, ale asi to tu onak nejde, alebo čo.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz