Prosím vás.
Máme susedu stále vyhľadáva konflikty,tá osoba me absolútne nezaujíma ani jeho rodina nevyhledavam ju vôbec nekomunikujeme je zákerná aj od ľudí som počula čo je zač ako na takú susedu poraďte me veď není toto choré vymýšľať si domýšľať na osobu ktorá ju má u ďaleko slušne povedané ďakujem za odpovede
A ako konkrétne ubližuje táto suseda tebe
Nechapem co vobec riesis. Suseda nech si robi co chcem ty si rob co chces ty, kym nie ste v konflikte prave vy dvaja moze ti but uplne "dalekoc" co je zac a co robi. Staraj sa o seba, nie o susedu
Súhlasím, ak si to počula len od druhých a teda tebe zrejme nijak neublížuje, tak ty nerieš nič.. A je na tom pekne vidieť, ako krásne funguje nenechať sa do konfliktu stiahnuť a neriešiť, tak to môžeš poradiť aj ostatným... Na ľudí, ktorí sa radi hádajú najlepšie funguje nezapojiť sa do hádky, pekne sa usmiať, prikývnuť a pustiť z hlavy
Podľa tvojho textu ( úplne zmätocny, bez vyjadrenia zmyslu, bez čiarok, bodiek - iba dlhé gulášové vety ) tak cítiť problém niekde inde ako u susedy
@cacianka presne tak. Bez hlavy, bez pästy.
@patko25 Píšeš stále všeobecne veľmi, aj v tých komentároch pod, však napíš nejaké príklady a situácie čo urobila/povedala a potom ti môžeme poradiť. Ak budeš všeobecná ty, môžeme byť všeobecné aj my len a teda dať radu karma je zdarma, zahod to za hlavu a tak. Ak dáš konkrétne situácie/veci, tak sa ľahšie poradí.
Ja momentálne čakám na zazrak kým ten moj sused podomnou prestane trieskat!!!
@viestta mne trieskaju ide na 9 rok mna ohovoraju presne ty ktori mi chodia do bytu podo mnou buchat,byt je na meno Pytonak ale obcas mania meno a byvaju tam na cierno aj 6, 9, 12 ludia alebo zadrbalo majitelke a vnoci nechala robit a menit parkety! cirkus je bezne kazdy den do 5:00 rana este ma dryz koot o 11 45 hod zobudi nasilu !!!
@patko25 vobec nechapem o co vlastne ide, nezaujima ta, nekomunikujete spolu, tak v com je problem? Je to napisane troska hotentotsky 🤷♀️