Vcera mi s tou svinou dotiekli nervy. Pravidelne vola policiu aj pred 22.00. Policajti ju vysmiali ked videli ze sa nic u nas nedeje. Co s takou chorou osobou?
Bola som dnes za nou a povedala ze zavri papulu. Zvazujem ze to budem uz riesit sudne.
A co robi syn? Je hlucny? Beha? V ramci susedskych vztahov by 4-rocny uz po 20.00 nemal behat. Nie je to prijemne pre susedov. Aj ked ti su tiez rozni..
Tym,ze si jej povedala,aby si zavrela papulu,sa to urcite vyriesi..Odstahujte sa,co ine chces robit?
@sasa1310 ja mam nad sebou susedov, ktori sa pravidelne hadaju, pustaju hudbu po 22.00 a ich dieta nespi bezne este o 23:30. V zivote som policiu nevolala, lebo je to bytovka z panelu, kde pocut aj susedov prd. Kvoli nej som kupila este koberec nevyse do izby, aby ju syn "nerusil" pri hrani sa.
Tak sama píšeš, že tvoje dieťa sa nespráva štandardne a je hlučné. Ak pôjdeš štýlom, že sa budeš hnevať, budete mať neskutočné prieky. Jediné riešenie ju nejako obmäkčiť, skús jej povedať, že aká je situácia, aké opatrenia robíš a aké vieš urobiť (napríklad jej ukáž ten koberec čo si kúpila, že sa snažíte ak je pekne a je syn zdravý byť von a tak), dones jej občas kus koláča a tak, nech proste má pocit, že sa snažíš a má ťa rada a viac toleruje. Alebo ak nepomôže tak sa len odsťahovať.
@sasa1310 neviem ako chces 4 rocne dieta ,,korigovat,, A nikde nepise,ze dieta nonstop dupoce. Inak poznas dieta s adhd? Mas take doma?ak nie, tak.potom to nevies pochopit. ...
Autorka, tiez mam takych susedov. Tym vadi pomaly kazdy prd ,ktory pocuju od nas. Aj vcera trieskali najprv metlou,potom buchali do dveri. A to podotykam, nedupeme,nebehame. Cele dni sme mimo.z bytu, doma sme po 16.00 a aj tak buchaju. Taki by mali isr byvat na samota do lesa.
@mother221 Naco si prilievala olej do ohna isla si sa pytat, preco volala policiu, ked ti to bolo jasne? Snaz sa ju pochopit, vybten dupot nepocujete tak, ako ona. Obcas jej dones kolac alebo sa za nou zastav. Skus sa do nej vcitit, ake tazke to musi mat, ked byva pri dietati s adhd v panelaku..
@marsmykkok ja s nou komunikujem slusne. Namiesto toho pocuvam reci typu, ze mam ist do osady atd. Moje dieta nehluci ako dieta susedov nad nami. Jej vadi vyslovene vsetko. Skusala volat v minulosti policiu aj na susedov nad nami, ale sused jej jednym kopnutim do dveri naznacil, ze to nie je dobry napad.
@sasa1310 Kto nemá také deti s ADHD príp autizmom, tak by neveril, ale nedá sa im to vysvetliť, tak ako bežným deťom. Je to počuť do susedného bytu, raz som bola na návšteve a tiež to tak bolo počuť, raz som bola na návšteve, kde mali susedov vietnamcov a aj to bolo počuť, nejako sa hádali, nič nebolo rozumieť, ale ruch poriadny.
@mother221 Jaj sorry,ja ze to si jej ty povedala. Moj ma tiez ADHD,viem co to je. Ked mal 2,5r. a v noci kaslal,dusil sa a plakal,prisiel rano sused,ze jeho 10r.syn nemohol v noci spat,lebo nas maly kaslal🤦♀️Tak som sa ho opytala,ci som mu ponozkou mala usta zapchat,aby bol ticho😄. Ze nie,ale ze to vyzera tak,ze my spime dalej a oneho sa nikto nestara🤦♀️Lebo ved, kazdy kto ma chore dieta sladko pri nom spi😂 Vtedy som si povedala,ze je strateny pripad. Este par krat ked maly cez den prebehol po byte sa nas pytal,ci sme mu uz nasadili lieky. Muz,ze nie,ale ked chce,moze si dat Lexaurin on a bude mu to jedno😂Dlho to nevydrzali a odstahovali sa na samotu😂 S takymi susedmi sa neda, to bud sa odstahuje jeden alebo druhy.
@marsmykkok skusala som to slusne na zaciatku. Vies co urobila? 2 krat ma UMYSELNE A PREUKAZATELNE PRISLA NAKAZIT KOVIDOM. PRISLA HORE KED MALA KOVID, BEZ RUSKA. DO PAR DNI SOM BOLA CHORA AJ CELA MOJA RODINA. este stale mi radis nosit jej kolace?
@terina25 nie, nemám vešteckú guľu, preto píšem, že by bolo fajn vypočuť aj druhú stranu ako to väčšinou býva najlepšie. Na mňa keby niekto volal policajtov, tak si z toho niečo zoberiem a snažím sa obmedziť ten problém a nerozoberám to na internete a radšej som s tým dieťaťom a snažím sa mu vysvetliť aj v tomto momente napríklad. A keď sa autorke nepáči susedka, tak sa môže odsťahovať, byt aj tak nie je jej, môže ísť inde bývať, kde nájde ohľaduplnejších susedov
@mother221 Dajú jej zaplatiť zbytočný výjazd pochopí. Netráp sa pre nejakú kravu.