Suseda nechodí s deťmi ani von

sinsity
13. máj 2023

Dobrý deň, je to podnet na sociálku ak nechodí suseda s deťmi ani len von stále po nich len vrieska a jej manžel je alkoholik

luxus10
13. máj 2023

@sinsity ty pises o mojej susede..., ona krici aj nanho...ja som premyslala, ci ju nezachlomazdi, lebo to, ako nadava jemu-do plesatych smradlavych starych capovov, atd, ci to neohlasit na 159...

luxus10
13. máj 2023

este podotknem ze sa jedna o prenajaty byt a manz. maju okolo 30 ky...

zmrzlinka2021
13. máj 2023

Žiaľ veľa ľudí je z takýchto chorých rodin

20erika07
13. máj 2023

Aj ja mam takych susedov ,len krik a nadavky ale deti su uz vacsie a chodia samé von, velakrat ani nevedia rodicia kde su a co robia , otec alkáč aj matka si rada vypije. A socialka bola u nich, nahlasil ich rodinny prislusnik, no pohoda, ved v osadach ako ziju tie deti a su s rodicmi🙈

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
13. máj 2023

sused mal tiež tento problém... vôbec jeho deti NECHCELI von. Sám sa mi sťažoval, že on ide bicykle predať, že absolútne nemajú záujem o nič. na moju otázku že čo robia dnu mi odpovedal že oni celé dni len strihajú papier , vystrihovačky a kreslia..... možno budú tento problém - maminka bola tiež troška taký podivín - nevyšla celé leto von.

teleskop
13. máj 2023

@sinsity ano

slovakboy
13. máj 2023

@sinsity podnet daj.

sinsity
autor
14. máj 2023

@luxus10 neviem či píšem o vašej ale tá naša suseda sa správa ako ku psom k tým deťom a bohuje ich

sinsity
autor
14. máj 2023

@deti95060810 podľa mňa ona s nimi nechce ísť a keď už idú tak len so starými rodičmi niekde