Sused užíva antidepresíva a pije

webi01
15. nov 2022

ahojte som bezmocná sused sa lieci na psychiatrii no pije a robi bordel ziape ,bucha nemôžem z dceru spat rodia nic je to ich syn.pobera invalidný na hlavu no ako moze pit preco to neriesi lekar ,co mam robit
policajt iba dapokutu

loldi2
15. nov 2022

No, myslím si, že nič nezmôžeš, ako píšeš, proste polícia mu môže dať pokutu a on začne robiť bordel znova.

pribinak
15. nov 2022

@webi01 lekár nemôže byt pri nom 24 hodín a kontrolovať či pije

Mizes zas a zas volať políciu, ak by robil mega bordel tak mu zavolať záchranku. Ak bývate na dedine požiadaj o pomoc starostu, aby sa porozoraval s príbuznými

lenjaona
15. nov 2022

@webi01 veľa možností nemáš a navyše to neni tvoja vec že pije na lieky, ries hluk ale jeho zdravotný stav nie

hapkova
15. nov 2022

@pribinak no to je fakt nervy, ja si to osobne ani predstavit neviem, ze by sa mi toto dialo a este pri malom dietati. dufam to nejako vyriesis.

pribinak
15. nov 2022

@hapkova Ehm, ja nie som autorka

svetlonos
15. nov 2022

@webi01
prestahuj sa. Inu realnu moznost nemas.

webi01
autor
15. nov 2022

@lenjaona ja neriesim jeho zdravotný stav ak som chory a beriem invalidný tak asi nepijem to, ze prosim o radu tak preto lebo nemam niekoho

lubka261
15. nov 2022

@webi01 ked budu unho policajti denno-denne a davat mu pokuty nezvysia mu peniaze na chlast a snad prestane.... takze volaj policajtov kedykolvek zacne robit cirkus. prajem pevne nervy...

zuzanna33
15. nov 2022

@webi01 syn koľko má rokov

zuzanna33
15. nov 2022

@webi01 Na domovej schôdzi ak sa nedá osobne slušne vysvetliť...Ak porušuje zákon o občianskom spolunažívaní nájomca bytu môžeš zo susedmi napísat petíciu No ak majú byť vo vlastníctve jedine súdom...

webi01
autor
16. dec 2022

@zuzanna33 a to ostatné

laurikalalinka
16. dec 2022

@webi01 eejj ale Vam je,u nás z vedľajšej brány starý alkoholik,vieska a počuť cez stenu,ale každý v jeho brane hluchý,nikto nič nepočuje,to je záhada