Sused búcha kladivom na dvere, lebo vraj týrame dieťa

viki128
18. feb 2022

Prosím vás stalo sa niekomu niečo podobné? Ja som z toho riadne rozhodená.. Dočasne bývame v bytovke. V tomto byte sme už vyše roka. Vedľa nás býva starší manželský pár. Nemáme s nimi žiadny kontakt, len sa raz za čas stretneme na chodbe. Už týždeň je môj ročný synček chorý, chodíme na injekcie, má horúčky, zle spinká a aj cez deň je nervózny a veľa plače. Dnes cez deň mal už taký zlý stav že plakal asi hodinu vkuse a nič nepomáhalo. Nechcel papať ani piť, nechcel cumlík, proste má horúčky a spinkať sa mu nedalo a bol nervózny a veľmi plakal a nevedela som ho ukludnit. Celú dobu som ho mala na rukách.
Toto trvalo asi hodinu, ja som už plakala s ním lebo som mu nemala ako pomôcť, proste mu je zle. Dostal liečiky a nosila som ho. Potom počujem ako niekto hrozne trieska na naše dvere. Najprv som neotvorila, o chvíľu znovu, čudujem sa že tam nespravil dieru. Vyšla som von a sused vo dverách a kladivom v ruke že čo preboha robíme, že toho malého týrame, že jeho deti nidky takto neplakali, maximálne 10 minút a vždy sa im len prihováral a prestali. Takže ja malého určite týram. Maleho som celú dobu mala na rukách a prestal plakať keď som sa hľadala so susedom. Pekne si nenechal vysvetliť aká je situácia, prešlo to do hádky, ja so slzami v očiach ako mi toto môže hovoriť. Tresla som mu dverami s tým že je koniec. Mimochodom naozaj som mu to najprv pekne vysvetlila čo sa deje. O chvíľu počujem ako za dverami niekto naťahuje lepiacu pásku.. Vyšla som von a lepil mi na dvere odkaz že ako je možné že dieťa hodinu plače a hneď ako prišiel on to prestalo. No neviem. Malý sa najprv zľakol a potom sa už ukludnil. No a že nabudúce zavolá rovno políciu.. Prešlo to do nadávok z oboch strán.. Tresla som dvermi. Už tak som bola z malého hotová uplakaná, je to moje dieťa, trápi sa a neviem mu pomôcť a ešte toto.. Akože môže prísť policajtov koľko chce, to ma netrápi, ale tento prístup a jeho správanie. Také hnusne veci mi povedal.. Vravím mu bývame tu vyše roka, či ho už počul niekedy plakať.. A on že párkrát áno.. Ako haló. No som z toho dosť rozhodená je mi zle, malý akurát konečne zaspal tak toto píšem.. Neviem ani čo čakám od vás, len mám dosť.

rebekamarcusko
18. feb 2022

Tak to mali nejake vynimocne deti. Poslala by som za nim manzela,nech mu to vysvetli chlap.

ollynka
18. feb 2022

manžel nech s ním narobí poriadky, ty bud doma venuj sa malému a čo najviac bud v klude,..nechaj to na muža,...

karhu
18. feb 2022

policajtov volaj ty..

777januska777
18. feb 2022

Keď ma niekto svoju pravdu, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť a nevysvetliš to nijako. Zbytočne si budeš drať nervy. Nabudúce mu povedz, že nech kľudne tých policajtov zavolá, ze ty sa nemáš prečo skrývať.

pribinak
18. feb 2022

Stari ľudia si už nepamätajú ako ich deti vedeli revat. No nič. Pošli muža, nech sa s ním porozpráva

evkamotka
18. feb 2022

@777januska777 suhlasim. Ak sa chce ohanat policajtami, nech vola. Vysmeju ho
Mne starsi syn plakal aj 3h a nie netyrame ho. Co su to za dedukcie

viki128
autor
18. feb 2022

Baby nechcela som písať sloh detailov ale aj muž bol prítomný. On dnes spí lebo bol v nočnej, ale keď ma počul hádať sa tak prišiel. Bol pri tomto všetkom no ale čo, nepôjde ho hádam zbiť.. Neviem ako sa k tomu postaviť
Každopádne dobre sa mi čítajú vaše komentáre, ďakujem ❤️

777januska777
18. feb 2022

@viki128 ako vravím nijako, keď k takému človeku pošleš muža, babičku, tetu ci kohokoľvek, tak si povie, že ste všetci zmanipulovani a aj tak vám veriť nebude, len ho utvrdite v jeho pravde, tým, ze sa s nim pôjdete hádať. Možno ak prídu policajti, ktorých zavolá a tí uvidia, ze sa nič nedeje, tak možno vtedy uverí. A možno ani to ho nepresvedčí. Jednoducho ten človek ma svoju pravdu.

martinka13
18. feb 2022

Nech s nim spraví manžel poriadok, najlepšie rovno s policajtami. Aby sa prebral idiot....

vroni
18. feb 2022

Nuž, vidieť pred dverami suseda s kladivom v ruke, volám tých policajtov ja nedám si vysvetliť vôbec nič. Co ja viem, čo takému nepricetnemu chujovi napadne????

kiki68
18. feb 2022

Ja by som volala policiu, ze mas chore dieta a place a sused nevie co so sebou.

viki128
autor
18. feb 2022

@vroni toto ma nenapadlo, to môžem vytiahnuť naňho keď tak ak bude ešte robiť problémy, že mal kladivo 👍

bajka16
18. feb 2022

Akože keby mi dáky dedko zaklope s kladivom v ruke tak políciu volám ja na mieste. Pre boha to akože načo mu bolo to kladivo? Vymetenec 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ zavolaj políciu ty že sa prišiel susedko vyhrážať a nadávať s kladivom v ruke!!

maris5
18. feb 2022

@viki128 jeho deti nikdy neplakali, lebo sa o ne starala zena a on ani nevie ako vyrastli.
Nabuduce volaj policajtov ty, ze vam poskodzuje majetok a ma v ruke kladivo, krici na teba a bojis a svoj zivot a zivot svojho dietata.
Normalny clovek nechodi s kladivom k susedovi.

iwesska
18. feb 2022

Aj my sme to zazili,ked mi 2r.v noci kaslal. Sused zospodu sa prisiel stazovat,ze jeho 12r.syn sa nevyspal. 🙄Hovorim,no je mi luto,vsetci sme chori,tak kasleme,ale ponozkou usta mu zapchavat nebudem. Ze ale to vyzera tak,ze my spime dalej a on place🤦🏻‍♀️Moze toto povedat clovek,co ma sam dieta? 🤨 No nic,nepochopil na 1x, vysvetlila som mu to razne 2x a poslala ho prec. Odvtedy neprisiel😂Ale tomuto magorovi by som povedala,ze este raz sa dotkne mojich dveri a este kladivom,tak tu policiu budem volat ja.
@viki128

adrianap83
18. feb 2022

@viki128 mne trieskať sused na dvere s kladivom, volám policajtov ja. To čo je za správanie, normálneho človeka napadne spýtať sa , či niečo nepotrebujete, ako môže pomôcť, nie kladivom búchať na dvere. Jeho deti asi preto neplakali, lebo po 10 min plaču im jednu zalepil a boli kľudne.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ollynka
18. feb 2022

@viki128 zavolajte domového dôverníka, že vás obťažuje a ked to nepomôže pohroz, že sa pôjdete priamo na bytové družstvo sťažovať, alebo komu sa zodpovedá domový dôverník.

ckocka
18. feb 2022

Ak sa hádaš s blbcom dlhšie ako pol minúty, už sa hádajú dva blbci.
Vyhrážať sa navzájom možete do aleluja, ak tam však chcete zostať bývať i naďalej tak k aspoň relatívne normálnym vzťahom to nijako neprispeje. Chápem že je nesmierne ťažké zostať kludná, ale povedala by som dobre, tak tú políciu zavolajte nech to hneď vyriešime, ja počkám. A inak ignorovať, pozdraviť, odkývať a nevenovať pozornosť.
A je tiež možné že pán mal naozaj obavy čo sa deje a prehnane a nevhodne to ventiloval.

vierkainka
18. feb 2022

@viki128 predbehni ho,oznam to domovnikovi ako obťažovanie z jeho strany voči vám.Maly je chorý a tento človek narúša vaše súkromie v takom citlivom období.Povedz,že ak ešte raz sa to stane,budeš to riešiť cez políciu a vznikne tým len zlá reklama pre celú bytovku.Nenechaj sa zastrašiť,prajem skoré uzdravenie a tebe veľa síl.🌼Drž sa.

kacena4
18. feb 2022

nabuduce sa ho spytaj, kto sa staral o jeho chore deti... ci to bol on alebo jeho zena, ked tak vehementne tvrdil, ze jeho deti neplacu... urcite sa o ne nestaral on takze nech nekeca a predpokladam ze je na dochodku tak nech nepinda do vychovy inym

ivanka12311
18. feb 2022

Volaj policajtov ja by som sa s ním ani nezahadzovala s chojom starým🤯😤to je asi u nich normálne trieskať na dvere kladivom... pochybujem že on sa staral.o deti...čo tvoj chlap? išiel to riešiť?zabuchala by som im s povedala by som že chcem hovoriť s jeho ženou keď on je nepríčetny... druhá možnosť za domovnikom porozprávať sa s ním čo vám tam ten sused robí...ak je ľudský porozprával by sa s ním slušne

aylinn
18. feb 2022

Mne sa takýto extrem nestal nikdy , ale ja som ako magnet na staré babizne čo požrali všetku múdrosť sveta!!!!! Môj maly sa posledné cca 2 mesiace niekedy zobudí s plačom a nechce nič vôbec len reve asi 15 minút vkuse potom prestane. Stalo sa mi to vo vlaku a jedna stará pomne začala normálne hukať že prečo snim niečo neurobím prečo ho nechám revať keby sa mi to stalo prvý krát tak som ticho ale keďže sa mi to stalo asi piaty krát už tak som ju pekne krásne vyzvala aby ho prisla ukľudniť ona keď je taká mudra. Dnes sa už každý stará do toho do čoho ho je HOVNO!!!!! Už mám nato take nervy , mňa by to nikdy vzivote nenapadlo zasahovať do niečoho takého kým by som nevidela že matka vyslovene mláti decko.
Ľudia sú proste hyeny odporné , nevedia sa vôbec vcítiť do koze toho druhého a do toho aká musí byť ta matka zúfalá !!! A nehovoriac o tom keď máš nemluvňa a nevie ti to dieťa povedať čo mu je!!!!

aylinn
18. feb 2022

A k starému .. nalep na vchodové dvere “pozor na __poschodi býva starý nebezpečný psychopat , trieska kladivom na dvere” 😉

dzuli1
18. feb 2022

@viki128 keď sa to zopakuje ,neotváraj ,volaj rovno políciu, vysvetli aká je situácia a čo sa deje . Akože kladivom o dvere? Veď musia byť aj poškodené ,by som im to ukázala a ak by bolo čosi nalepené, aj to by som tam nechala, aby videli .. Podľa mňa je to vyhrážanie a poškodenie cudzieho majetku. By som mu to za prítomnosti polície aj oznámila s tým, že podávaš na neho trestné oznámenie,ak bude pokračovať. A daj si na dvere ,že keď počujú revať dieťa, nech donesú radšej víno ako kladivo...

hope87
18. feb 2022

To uz co je, ked ti stary paprda bucha po dverach kladivom 🙄. Veru si mu mala ty povedat, ze nech sa neobtazuje, že tu policiu zavolas ty ale na neho. Ze co si to vobec dovoluje prist s kladivom v ruke! A zabuchla by som mu dvere pred nosom. S takymi ludmi nema vyznam sa hadat, lebo fakt nevies ci mu neprepne a neovali ta tym kladivom. Iked, ako sa poznam, ja by som sa tiez neovladla a riadne sa s nim povadila 😀

aliaray1
18. feb 2022

@viki128 Ked sa dedko este raz dotrepe hadat povedz mu, ze ho vyzyvas aby vas prestal obtazovat. A ze je vsetko zaznamenane, ze to co vyvadza mate na bezpecnostnych kamerach a zaznamy radi poskytnete policii ak vas neprestane obtazovat.

solange7
18. feb 2022

Že liečiky. Dnes je mimoriadne plodný deň.
Povedala by som mu že je dieťa choré a zavrela by som dvere. Absolútne by ma to nezaujímalo.

zuzanaete
18. feb 2022

@iwesska A co chcel sused pocut, ako v noci vrieskas na chore dieta a on by bol spokojny, ze to riesis? Jasne, ze clovek rozprava na take dieta potichu. Niektori ludia su uplne mimo

evaachesa
18. feb 2022

Panebože ja som sa tak vytočila len pri čítaní... nechcem si ani predstaviť aký si musela mať tlak a nervy z toho idiota a ešte do toho plačúce a choré dieťa 😤...tak ako píše @aylinn dala by som oznam na brány a do výťahu, nech si susedia dajú pozor na psychopata suseda s kladivom! Ešte aby mi poškodzoval majetok a lepil papier na dvere, no vytočená som aj za teba 😤🤬