Po veceri a asi dvoch poharoch vina v polovici filmu to vzdavam. Idem spat. Zobudim Sa v noci Na zvlastny suchot. Po chvili mi to dochadza. Spim dalej, stopujem cas, tvarim Sa, ze nic. Po 7 min. je tomu koniec. Manzelko, manzelko...
😀
No a tato informacia je strasne dolezita pre cele Slovensko....naco treba zakladat temu....ci prazdniny????
Zverejňuješ vlastnú sprostosť, že si si ženu nepretiahol, či ako? 🙄
tak takéto veci normálne nekomentujem, ale toto mi nedá.......žiadne , manželko, manželko......
čo si to za chlapa? piješ víno a pozeráš film , ktorý ťa nebaví- miesto toho , aby si sa manželke venoval.
A keď si to už musí robiť sama, a ty ju pristihneš, tak miesto nejakej iniciatívy jej odstopuješ čas, ako dlho jej to trvá...... 😨 ......ani sa jej nečudujem, že "šuchoce" sama, asi ťa už pozná.
treba ju sem tam pretiahnuť a nebude sa robiť sama 😀 😅
možno sa dočkáme aj pokračovania......"Nedarí sa nám s manželkou počať dieťa".....a text: manželka si to robí každý večer už rok, a zatiaľ sa nezadarilo.....
@mirica haha ani sa jej nečudujem, že "šuchoce" sama, asi ťa už pozná..... ste ma dobre pobavili 🙂 suhlasim s nazorom 😀
"Zobudim Sa", "tvarim Sa"... uzasne, nejava forma narcistickeho oslovenia sameho seba.
joooj super, som nevedela, ze aj konik toho roku poriada silvestrovsky program... 😀
😂😂😂😂😂 tak toto je co uz. Ved sa regulerne udusim smiechom. Jasne ze such such sama ked s teba taha vincisko a jedine naco sa zmozem chlope je stopovat jej cas. 7minut je ale dobry medzicas je frajerka ☺
To čo už je toto za zmysluplný príspevok? A čo my s tým???
Tak a ja som si asi cvrkla prave... Ty musis byt teda exemplar 😀 Dufam ze aspon dobre zarabas ty fole
a čo bola so susedom? 😀 😀 😀