Syn ma 4roky. Boli sme na dovolenke u starych rodicov, muz so synom zostali kratsie, boli sami 10dni. Mame este druhe dieta, ma 2 roky. S tym som bola ja. Ako som sa vratila, syn si pyta byt s otcom, zaspavat s nim, ked nieco potrebuje, vsetko co som zvykla robit ja, trochu mi je z toho smutno. Asi len, ci ste sa s niecim podobnym stretli. 😔
Neviem poradiť, ale tá dovolenka mi znie trochu zvláštne
Prečo ti je smutno ? Muž je rovnako otcom ako ty mamou 🙂 práveže sa teš 🙂
mama žiarli :D to je v pohode. uži si, že ti dá syn chvíľku vydýchnuť.... o chvíľu to bude asi v starých koľajách a ak by aj nie, nemusíš všetko okolo dieťaťa robiť len ty sama.
Nebud smutna to prejde u nas je to zasa inac dcera inklinuje tatovi stale s nim a to ma uz skoro 12 rokov
Zrazu ti je luto, ze mas menej povinnosti? Ale nemysli si, rozumiem. Ja ked som sa vratila z porodnice s druhym, tak starsia dcera stale chodila - tato, precitaj mi rozpravku a idem s tatom... ale to bolo len obdobie, kedy bola na neho akoby viac zvyknuta. Potom sa to upravilo a uz nas striedala a teda opat mna viac preferovala.
Starší si tiež návykov na mna, keď bola žena asi 2 týždne v pôrodnici, kvôli nejakým problelemom...akoze buď rada... a neboj, na stuzkovu ta pozve...
Môj krpec je síce malý ešte ale keď muž príde domov robí v zahraničí tak malý je nanom nalepeny nonstop 😂 teraz bol 3 týždne doma ja som mama fraj dieťa vkuse nalepene na ockovi. A vôbec mi to nevadí🙂
Uplne normalne, ked bol muz s dcrou mesiac doma tak stale len tatinko, ja som bola odsunuta, ako muz nastupil do prace a dcera do skolky vratilo sa to do starych kolaji
Od 3 rokov deti potrebujú otca viac a hlavne chlapci, potom príde akási zamilovanosť majetnicka do matky a od 6tich rokov do puberty bude kľud vo vzťahoch. 😂
To je len obdobie, to prejde