Štvorročný syn uprednostňuje otca

13. aug 2020

Syn ma 4roky. Boli sme na dovolenke u starych rodicov, muz so synom zostali kratsie, boli sami 10dni. Mame este druhe dieta, ma 2 roky. S tym som bola ja. Ako som sa vratila, syn si pyta byt s otcom, zaspavat s nim, ked nieco potrebuje, vsetko co som zvykla robit ja, trochu mi je z toho smutno. Asi len, ci ste sa s niecim podobnym stretli. 😔

pribinak
13. aug 2020

To je len obdobie, to prejde

bluka2
13. aug 2020

Neviem poradiť, ale tá dovolenka mi znie trochu zvláštne

ajka0207
13. aug 2020

@bluka2 preco zvlastne?

jaass
13. aug 2020

Prečo ti je smutno ? Muž je rovnako otcom ako ty mamou 🙂 práveže sa teš 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
13. aug 2020

mama žiarli :D to je v pohode. uži si, že ti dá syn chvíľku vydýchnuť.... o chvíľu to bude asi v starých koľajách a ak by aj nie, nemusíš všetko okolo dieťaťa robiť len ty sama.

bluka2
13. aug 2020

@ajka0207 neviem, moje deti majú práve také obdobie, že nechcú byť od seba ani na 10 minút...ale rada si tu rozšírim obzory (ale radšej nebudem spamovat tému, len čítať)

andrejka1974
13. aug 2020

Nebud smutna to prejde u nas je to zasa inac dcera inklinuje tatovi stale s nim a to ma uz skoro 12 rokov

ruzasipova
13. aug 2020

Zrazu ti je luto, ze mas menej povinnosti? Ale nemysli si, rozumiem. Ja ked som sa vratila z porodnice s druhym, tak starsia dcera stale chodila - tato, precitaj mi rozpravku a idem s tatom... ale to bolo len obdobie, kedy bola na neho akoby viac zvyknuta. Potom sa to upravilo a uz nas striedala a teda opat mna viac preferovala.

miskooo1987
13. aug 2020

Starší si tiež návykov na mna, keď bola žena asi 2 týždne v pôrodnici, kvôli nejakým problelemom...akoze buď rada... a neboj, na stuzkovu ta pozve...

ariannazara
13. aug 2020

Môj krpec je síce malý ešte ale keď muž príde domov robí v zahraničí tak malý je nanom nalepeny nonstop 😂 teraz bol 3 týždne doma ja som mama fraj dieťa vkuse nalepene na ockovi. A vôbec mi to nevadí🙂

0kristina0
14. aug 2020

Uplne normalne, ked bol muz s dcrou mesiac doma tak stale len tatinko, ja som bola odsunuta, ako muz nastupil do prace a dcera do skolky vratilo sa to do starych kolaji

ajka0207
14. aug 2020

@bluka2 no ja mám síce menšie deti, cez noc bezo mňa nevydrzia, ale cez deň často máme oddelený program že ja s jednou a muž s druhou

ivangeline
14. aug 2020

Od 3 rokov deti potrebujú otca viac a hlavne chlapci, potom príde akási zamilovanosť majetnicka do matky a od 6tich rokov do puberty bude kľud vo vzťahoch. 😂