Dobry deň kočky,
moje dieťa ma 4 roky . S manželom sme sa rozišli krátko po narodení dieťaťa a tak výchova zostala na mňa. Prakticky od malička mu nedávam mäso , mlieko ,vajíčka... no proste čiste veganství ako som naučená ja. Žijem zdravo ako vegánka a tak chcem aby boli aj moje dieťa. Môj nový priateľ nie je vegán a nepáči sa mu že môj syn nemôze ani sladkosti ani čokoládu keďze tam býva mlieko 😠 Stále sa hádame kvôli tomu , je to môj syn som mu vysvetlovala. Nechápem keď on nechce žiť správne a zdravo tak je to jeho problém. Rozísť sa s takým nechápavým človekom teda?
Dalsi fiktivny profil ani na to nereagujte to pisalo nejake hlupe decko alebo nejaky je***ty clovek co ho ma kazdy na haku a nudi sa
Ahoj, keďže je to tvoj životný štýl a partner doň akosi nezapadá, tak mi to k sebe nejako nesedí... Celé...
Preco sa hned rozchadzat??? Pokial ta nebude mlatit hlava nehlava nevidim dovod. S manzelom si sa rozisla alebo rozviedla? A pokial chces pre syna aj nejaku muzsku autoritu a vzor tak by ste s amali dohodnut. Lebo sorry, ale ked sa rozhodnes vytvorit novu rodinu, tak novy pruatel urcitym sposobom bude suplovat rodica...ci bude ako? To je moje dieta, spolocne bude nase a to bude ine???? 😖
To mi pripomina: co je tvoje je aj moje, ale co je moje na to mi nesahaj 😀 😀 😀
@elise ja sa s doktorkou o tom nerozprávam. Malý je síce niekedy na nespokojný že ostatné deti v škôlke možu a on nie. Minule som sa pohádala s vychovavateľkou že im mikulaš dal cukríky. Samozrejme môj malý to zjedol a chcel znova. A to som im vyslovene zakázala. Podala som na ňu sťažnosť no aj tak ju nevyhodili , nechápem ako môže ešte stále pracovať keď ohrozila moje dieťa.
Priprav sa na negativne komentare. Ja osobne som tiez veganka, moj muz jedava vsetko a deti jedia vzdy to, co chcu (ale teda zdravo jeme vsetci, obycajne sladkosti a podobne doma ani nedrzime). Nenutim ich do nicoho, ale ani jedno dobrovolne nejedava maso, proste im nechuti, ale keby chceli, nezakazem im to. Co sa tvojho pripadu tyka, ako je na tom syn? Jemu chuti strava, ktoru mu pripravujes? Ak je spokojny on, tak by som to neriesila a veru by som skor usmernila priatela. Je sice pekne, ze sa o vas asi stara a ma rad aj tvojho syna, ale pokial vy mate zabehnute nejake zvyky a funguje to pre teba aj pre syna, tak celkom nerozumiem, co mu na tom vadi. Predpokladam, ze patri do tej skupiny ludi, ktora je proti uz len z principu.
Takze nejake hranice treba, k rozchodu sa vyjadrovat nebudem, je na tebe, do akej miery si ochotna tolerovat tie komentare/prisposobit sa.
Okey, veď aj ja sa nudím v robote a preto som tu... :D Ale tento vyšší level zábavy - zakladanie fiktívnych tém - to som ešte neskúšala. :D
@princeznadiana pokial je s tym maly OK a je spokojny tak neviem co riesis. Je to tvoje dieta - tvoje pravidla.
@princeznadiana pediatricke musite chodit. Ci nechodite na preventivky?
😂😂 "no aj tak ju nevyhodili , nechápem ako môže ešte stále pracovať keď ohrozila moje dieťa."😂😂
Tu sa asi fakt niekto strašne nudí.. že ?
dnes sa s tymi trollmi vreco roztrhlo, ci ako ??
@princeznadiana musis trosku popracovat na svojej fantazii a mat dopredu premysleny dej.
@tiumen hej hej..a akoze to funguje to stravovanie????? Ci tam tiez maju tety kucharky zakazane podavat stravu to co davaju ostatnym detickam? A Ked pojde do skoly? To obed bude smrrrrrrrrrrrrrrrrt 😎 😎
nuda??????? 🙂 😀 😀 😀
Tak, ako tak sledujem dnesny den ma napada len jedno: Mily drahy ucitelia SLJ. Poprosim vas nestrajkovat a tieto bludy, lebo aj tak vam vlada hovno prida na platoch, ale pekne sa vratit a naucit deti pisat slohy. Za mojich cias sme pisali: uvaha, opis, fejton...atd. A tam sme sa ucili ako ma byt pribeh alebo situacia postavena. Lebo toto je straaaaaaasna slabota 😀 😀
@lubkavargova1 ucitelia ucia, deti sa neucia 😀
@lubkavargova1 nieee, vyhodia všetky kuchárky aby neboli stravníci v školskej jedálni ohrození na živote 😆😆
@princeznadiana a v skolke ma aku stravu? Neviem si prefstavit, ze serviruju vegansku stravu ( som od detstva kvazi vegetarianka ;), od dospelosti uplne).
@princeznadiana dalsia, co sa nudi? To dieta nienje veganom, to si urobila z neho ty a len do casu, kym sa nevzburi a to, co si si dovolila k ucitelke je riadne cez, matky ako ty, by sa mali odstahovat na samotu
@lubkavargova1 mili drahi ucitelia 😉
@zuzana76 cert to ber...pointa zostava...dnes po tolkych temach je to suma-fuk..ale aspon sa nova adminka nenudi 😀
A ked mu od mala nedava mlieko...no do prdele, na com to dieta vyrastalo???? Lebo potom ani materske mliecko. To je tiez zivocisneho povodu 🙂 🙂
toto si snáď srandu autorka témy robí, nie? aby 4ročné dieťa bolo vegánom? mamička asi z hrušky padla mám taký pocit. To je vek kedy dieťa potrebuje všetko. To znamená aj mlieko, aj vajíčka aj sladké, ovšem všetko s mierou.
@princeznadiana, nechem byt zla, ale jeho je prd do toho. A uz vobec nema co riesit sladkosti, kt. nie su zdrave. Keby si ho krmila bordelom a povie ti, ze bolo by lepsie keby si mu davala zdravu stravu tak to beriem, ale kazit ho, nedala by som si do toho kecat. Pokial ma dostatok bielkovin zo strukovin atd., ja si nemyslim, ze by mal mat zly krvny obraz alebo nieco.
@princeznadiana áno, rozíď sa s nechápavým človekom, to bude najlepšie, ale nechápem, ako si môžeš myslieť, že všetci na MK sme nechápaví a nevieme, že píšeš sprostosti a táto témička je ďalšia z dnešných vymyslenín, tak želám príjemné vymýšľanie a rob si prdel z plastelíny 🙄 😅
@princeznadiana, ja ta chapem, ze ta tie cukriky nastvali, ale predstav si matku, kt, dieta nesmie lepok a v zkolke ho po tajme je a nikto s tym nic nespravi, tak bud rada, ze on cukriky moze, len mu ich nedavas, s tym sa musis vyrovnat, taka je realita
@beatex, preco by dieta nemohlo byt veganom? Nevravim mozno je to tema vymyslena, ale je presvedcena o blahodarnych ucinkoch tak chce pre svoje dieta len to naj. Ak si myslis ze je mlieko a zivocisna strava zdrava tak to tak nie je. Zial ked je na nu clovek nauceny a mu chuti, tazko sa jej vzda.
@princeznadiana co pediatricka, pri prehliadkach a krvnom obraze to ma dieta vsetko v poriadku? Ak nieje to na zamyslenie ak ano treba na priatela pomaly, ukazat mu sladkosti ktore moze tvojmu synovi davat, popripade typ kde co kupujes a pomaly bude ochutnavat aj tvoje jedla bez masa aby vedel ze je to ok.