Stretnutia s novým objavom aj s malým 2 týždne po rozvode

mandolina_1988
8. nov 2021

Ahojte , myslíte si že je v poriadku keď sa moja kamarátka dva týždňe po rozvode ( rozvod bol o názorových nezhodách a povahových odlišnostiach a podobne ) stretávala so svojím novým objavom ( čo jej prajem ) a brala si na tieto stretnutia aj malého ? Malý má dva aj pol roka , jeho biologický otec sa vždy o neho vzorne staral , majú spolu pekný vzťah , on ľúbi malého , malý podľa toho čo som videla tak ho ľúbi tiež .... je to trošku voči nemu nefér si myslím , že tak skoro sa už rieši ,,iný ´´ tato ... nevravím keby sa kamoška s novým objavom stretávala bez malého ... ale hneď do toho ťahať malého , no neviem .... hlavne ona býva stále ešte s exmanželom a jeho to psychicky dosť ubíja , až mi je ho ľúto ... a ona si nedá vysvetliť , že je aj jej dieťa a ona sa rozhodne s kým sa stretávať bude a s kým nie a podobne ... Díky za názory

panelacikova
8. nov 2021

@mandolina_1988 matka má pravdu. je to jej vec, či si vezme na stretnutie aj dieťa alebo nie. rovno ti napíšem, že 2,5 ročné dieťa si prd zapamätá nejakého "uja". tatom ho určite nevolá, neverím tomu, že by toto ten chlap chcel, ani tomu, žeby to robila matka dieťaťa... osobne som názoru, že teba je do toho nič. čo sa týka rozchodu v rámci jej vzťahu, tiež je ťa do toho veľké hnedé. ak dala ona jasne otcovi svojho dieťaťa najavo, že s ním nechce žiť, ba dokonca, že má nejakú "známosť", on sa môže aj potrhať. je to čisto ICH vec a ich životy. niekedy je lepšie starať sa sama o seba 🙂

zuzanka.zuzu
8. nov 2021

@mandolina_1988 a ty čo riešiš za komošku? máš málo svojich problémov či práveže veľa tak ti treba riešiť iných?

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@panelacikova áno aj nie ... sama nemám deti , tak možno napíšem odveci ... ale jedna vec je dať jasne najavo že s ním nechce žiť ale vec druhá je to , že to dieťa bude tak trochu zmetené v rámci tohto alebo sa mýlim ? Matka by tiež mala v sebe kúsok férovosti v tomto smere alebo nie ?

simca06022011
8. nov 2021

preco by malo byt dieta zmetene? cim?

lesana25
8. nov 2021

Skôr si ty nový objav toho otecka a na vaše stretka ho neberie, hm? Inak by si sa ako vzorná kamarátka do toho nekafrala.

makova333
8. nov 2021

@mandolina_1988 len, ze asi nebudes naj kamoska na svete. Tot vsjo k tejto teme.

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

absolutne neuveriťelné sú tieto vaše komenty ... preboha živého ... nemám slov ... namiesto toho aby ste sa vyjadrili k téme , tak osočujete mňa , ktorú to len zaujíma či je to ok alebo není ok ... dobre , každopádne díky ... 🙈

luccija
8. nov 2021

@mandolina_1988 nefér voči komu chlapovi či dieťaťu?je rozvedená asi kríza trvala už dlho, tak to je už len bodka...a dieťa? veď to nerozlišuje či to bude raz nový tato, takých ešte môže byť🙂Veď pred ním nesexuje neviem je to jej vec nestaraj sa do toho.

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

a som kamoška oboch , nie len jej

luccija
8. nov 2021

@mandolina_1988 keď napíšeme, že to nie je Ok tak čo spravíš a čo spraví kamarátka?veď je to jej vec, jej morálka, keď pomota hlavu synovi ona to bude raz riešiť.. .teraz sa s niekým stretla so synom, také malé dieťa nerozlišuje kto je kto

marca12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
8. nov 2021

@mandolina_1988 podľa mňa sa začni starať o seba a nie o druhých

marca12
8. nov 2021

@mandolina_1988 nebola si na tom stretku,nevies,co tam bolo. Ved je normalne stretavat sa aj s detmi a urcite s nim citlivo narabali a nevybafli nanho,ze toto je tvoj novy ocko.....

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@marca12 čo si týmto komentom urobila ty ? nesúdiš iných ?

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@marca12 ďakujem za konečne normálnu odpoveď

soldi
8. nov 2021

@mandolina_1988 Suhlasim s nazorom ze nic Ta do toho nie je.
Deti sa bezne stretavaju s kamaratmi svojich rodicov. Predpokladam ze pred malym nesexuju ani sa vasnivo na seba nevrhaju. Pre dieta je to proste maminkyn kamarat. V tomto veku viac riesit netreba.

panelacikova
8. nov 2021

@mandolina_1988 2,5-ročné dieťa nemá byť z čoho zmätené. priateľa svojej matky bude vnímať rovnako ako suseda, predavačku apod... a neverím tomu, že matka s novým objavom robí techtle-mechtle pred ním.

syslik81
8. nov 2021

tak ti poviem moja ma 7 a pol roka... aby som ju nemiatla a nepredstavovala novych ujov bola som sama 7 a pol roka... na rande som ist nemohla lebo som ju nemala kam dat .. ked je v skole ja som v praci ... ale stalo sa ze som niekoho stretla a chodi s nami von .. a mala je z toho viac zmatena ako keby bola na muzov zvyknuta .. cely cas ma videla samu .. nik sa ma nedotkol neobjal nic ... a teraz nechape preco zrazu niekto je somnou .. ale vzala to dobre -vysvetlila som jej to a snad bude vsetko dobre aj do buducnosti ... je normalne ked ide s niekym von .. pre dieta je to len ujo - kamarat a nie druhy tata a podobne .. dieta ma otca aj matku ... a lepsie ak si zvykne ze mamina uz nieje len s ocinom ako by mal byt zmateny preco je len sama ..

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@soldi ďakujem

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@panelacikova ďakujem

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@syslik81 ďakujem

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
8. nov 2021

a poviem este takto-az budes mat deti pochopis.. kazda matka sa svojim sposobom obetujeme detom -dame im prve aj posledne a my ideme az na druhu kolaj ..ale obcas musime byt sebecke .. isto kamaratka robi to co si mysli ze je dobre .. nemiesaj sa jej do toho - tvoj nazor nieje objektivny .. nechaj ich zit svoje zivoty neries ich hadky ... sama ich budes mat dost az budes mama

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

@nikolka1986 zase úplne nasilu vtipne ale budiž :D prajem pekný večer

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

a ešte na upresnenie ... ja sa do toho nejdem miešať v rámci ich dvoch .. úprimne ma zaujíma len názor ... možno raz budem musieť riešiť to isté , dúfam že nie ... k čomu je potom toto fórum keď nie o normálnych otázkach a normálnych odpovediach ...

sissy27
8. nov 2021

@mandolina_1988 akože dieťa sa nesmie stretávať s kamarátmi svojich rodičov? Veď hádam pred ním nesexujú a nevyšetrujú si navzájom mandle. Za mňa pokiaľ sa to zaobíde bez prílišných intímností, tak je úplne v poriadku stretnúť sa s Karolom rovnako ako so Silviou. Určite po dvoch týždňoch neriešia osvojenie a nový partner aspoň vie hneď do čoho ide a prípadne si to môže rýchlejšie rozmyslieť, či chce vzťah s rozvedenou matkou alebo nie.

mandolina_1988
autor
8. nov 2021

všade čítam ( áno len čítam ) že v rámci ,,tretej´´ osoby vo vztahu na to treba ísť trošku opatrnejšie ... áno súhlasím že neviem čo sa na tom stretku dialo , ale logicky by to malo byť čím ďalej tým viac intenzívnejšie ... preto sa hlavne pýtam , súhlasím že je ok ked sa zena po rozvode stretáva s niekým iným , hádam nebude sama keď spozná niekoho a je to uplne v poriadku ... len ak to nabere rychly spad a do dvoch mesiacov príde aj na tie intimnosti ( typu pusa , objatie ) a podobne a maly to bude vidieť ... kedy sa vytvára tá citová vazba ked si dieta uvedomuje kto je jeho skutočný tato a kto je mamin priaťel ? samozrejme berme do uvahy že obaja sa o neho starajú ... tak si bude myslieť že ma vlastne dvoch otcov ? toto ma zaujíma hlavne ...

sense
8. nov 2021

Zrejme ho nemá kde nechať tak ho berie zo sebou, na stretnutí si nebola tak nevieš ako. Prebiehalo... Kľudne si mohli dat len kávu a po kecať ako kamarati... žiadny normálny dospelý sa nebude muchlovat pred dieťaťom. A to ze je to len 2 týždne po rozvode a nech je, zrejme to nefungovalo dlhšie, lebo súdy nekonajú tak rýchlo že dnes po das žiadosť a zajtra si rozvedená, a zrejme im to nefungovalo dlhšie v manželstve... Okrem toho 2,5r dieťa si toho ešte moc na pamätá... Ale veľmi dobre vie kto je táto, nie vždy je to ten kto dieťa splodi ale kto sa on stará, čiže ak sa Bio otec naozaj o dieťa staral a stará tak to dieťa vie ze je jeho otec.

kate211
8. nov 2021

@mandolina_1988 Poznam taky pripad. Po rozchode novy partner do tyzdna (bohvie ako dlho predtym) o ktorom pravy otecko nevedel. Ked sa to dozvedel, prestal javit o svoje dieta zaujem na dlhych 20 rokov. "Novy" otecko poslal zenu s deckom do prdele po mesiaci, zena prosila ci sa moze vratit k tomu predchadzajucemu, ale bohuzial. So spolocnym dietatom sa zacali stretavat po 20 rokoch a maju pekne vztahy dodnes. Zeny a nahle zmeny oteckov tak ako im to vyhovuje normalne rozhodne niesu.

maximilie
8. nov 2021

@mandolina_1988 tak si si už názory vypočula a vieš, že ťa do toho nič nie je. Zas keby chodila na to rande bez dieťaťa, možno by vám s jej exmanzelom vadilo, že si chodí užívať 2tyzdne po rozvode a zanedbáva malého. Podla mna je rozdiel, keď strieda chlapov každé 3mesiace a pre dieťa nie je práve ten najlepší vzor a je iné, keď s dotyčným to pravdepodobne myslí vážne a chce, aby nový partner ju bral aj s jej dieťaťom automaticky.
Väčšinou tieto veci zvyknú dopadnúť tak, ze nakoniec ty skončíš ako najhoršia, preto sa naozaj snaž byť nestranna. Ak ti ho je ľúto, tak mu bud oporou, choďte niekam do prírody, na drink,.... tým, že budeš nadávať na svoju kamošku, mu asi veľmi nepomôžeš.