Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?
áno, stretla. aby som zistila, či je to naozaj pravda. ideálne niekde absolútne blízko miesta, kde býva. je možné, že nemal doteraz dôvod podávať o rozvod ani on, ani ona. jednoducho sa odcudzili a žije si každý svoj život. toto zistíš jedine osobným stretnutím. rozvod môže trvať od podania po realizáciu aj 6 mesiacov. to je dosť dlhá doba na to, aby si prípadne toho chlapa naťahovala. jednoducho buď je to pravda alebo lož. ak je to pravda a padnete si do oka, on bude riešiť rozvod a budete sa stretávať. škoda stratiť pekné mesiace pre predsudky.
Nie. Pravda môže byt úplne iná. Nech si najskôr ukončí jedno a potom začne druhe
@panelacikova za dva roky mohol byť už 3x rozvedený, ak sa mu do toho nechce, tak nech ostane s manželkou, očividne na to dôvod má.
Pre autorku: podľa toho čo od toho očakávaš. Ak jednorazový sex a je ti jedno s kým, tak smelo do toho. Ak vzťah, tak je to strata času.
Niečo cez dva roky sa rozvádzajú? Kašli na neho. Keby chcel, už je rozvedený.
@sissy27 mám na to iný názor a osobne poznám taký pár, kde chlap mal rozbehnutý (ale nie ukončený rozvod) a šli do toho... odlúčený s bývalou bol cez 3 roky. rozvod prebehol relatívne rýchlo a dnes tvorí s tou novou babou perfektný pár.
@tosomja veď ale ona nepíše, že sa rozvádzajú viac ako dva roky. ale že sú od seba viac ako dva roky. to je rozdiel.
@panelacikova aký? Ja v tom rozdiel nevidím. Neklape, odídem, podám na rozvod a nie čakám na zázrak dva roky.
@panelacikova tento sa neunúval za dva roky ani len podať o rozvod. Minimálne to svedčí o tom, že všetko zásadné mu bude trvať dlho, lebo sa nevie rozkývať a nechce prevziať zodpovednosť za nič - takže ak slečna by rada prsteň, svadbu, dom, deti, tak tu to bude na dlhé lakte… alebo to odlúčenie v preklade znamená len toľko, že išla na dva týždne s mamou a deťmi na dovolenku 😂
Načo si komplikovať život so ženáčom, keď je dosť slobodných?
@sissy27 ale veď v poriadku 🙂 ja poznám výnimku, ktorá potvrdzuje pravidlo. nie každý "ženáč", navyše odlúčený od ženy, cíti potrebu okamžite podávať o rozvod. chlap, kým sa rozhýbe... sú preňho dôležitejšie veci, možno práca, koníčky... potom sa mu stane, že stretne niekoho, kedy si uvedomí "dočerta, veď ja som stále ženatý" a podá o rozvod, lebo dovtedy mu to nejak ani nedoplo, mal už iný život, so ženou sa už absolútne nestretával.... to je prípad tých, čo poznám ja. akože súhlasím, vo väčšine prípadov môže byť za tým niečo iné. ale ak sa nestretne, nezistí 🙂
@panelacikova väčšinou je za tým len to, že s manželkou to nie je až také hrozné len trochu nuda alebo nechuť deliť majetky a platiť výživné.
Bohvie či si nehľadá takto na zoznamkach bokovky.. a žena mu doma vari a deťom utiera sople..
Bola by som na tvojom mieste opatrná, stretni sa snim a ako baby píšu, stretla by som sa snim niekde v blízkosti jeho domova 🙂
Tak nech sa najskôr "papierovo" rozvedie a potom sa môžete stretavat
Nestretla by som sa s nim. Ved nie je posledny chlap na svete. Ale ja som nemala nudzu o napadnikov.Zoznamky som neriesila. O takeho “ papierovo “ zenateho by som ani nezakopla. Este ste sa netretli tak nemas co stratit. Ten cas co ste si pisali namotavacky .. to nie je realita . Mozes si povedat ze som pysna namyslena alebo moc sebavedoma ( som len tak zdravo) ale zena ktora je spokojna sama so sebou je magnet pre muzov. Uvedom si ze si zasluzis nieco lepsie. Minimalne vztah s clovekom co mà minulost vyriesenu a pravne vysporiadanu. Neboj sa selektovat nemusis davat sancu kazdemu co mà ok gramatiku. Sustred sa na tie dolezitejsie veci. Nemal “ cas” 2roky poziadat o rozvod no urobit si profil na zoznamke to vedel na to mal cas aj chut, Jeho zena Mozno ani netuši ze mà len “ papierove” manzelstvo.
Určite...papierovo ženatý alebo nešťastne ženatý alebo omylom ženatý. Co všetko sú chlapi schopní nakecat za sex grátis. Držím palce.Tu určite budeš výnimka s ktorou sa neskôr ožení a zase podvedie.
A ty si vydatá, zadaná, ci slobodná?
Hneď som si spomenula na storku s vojakom na misi 🙂..
@panelacikova ja tiez poznam par, co boli odluceni dva roky aj snovymi partnermi, ale nijak extra sa im rozvadzat nechcelo, vychadzali spolu dobre, sice ziadne kamaratatva, ale klasika kvoli dietatu vsetko ok. A viem na milion, ze sa k sebe uz nikdy neplanovali vratit, kedze v tom hrala rolu aj opacna sexualna orientacia jedneho z manzelov, ale proste rozvadzat sa im nechcelo a trvalo im to.
Ech, tito “papierovo” zenati.
Akonahle by vysiel s touto info, ze je vlastne stale zenaty, zmiernila by som kontakt. Pre vlastne dobro, nech sa este viac nenamotam, nez sa to nejak vyriesi.
(Ak sa chces s nim stretnut, namotana trochu uz si. Alebo velmi.)
Ak sa nerozvedie a nevysporiada si majetok, vzdy je vyssie riziko, ze ty budes ta z trojuholnika, co nakoniec “utrie”.
Su vztahy, kde oficialne kazdy zije s inym partnerom akoby v manzelskom vztahu, ale formalne su stale manzelia ti dvaja. Kvoli majetku zvycajne.
(Uz ani kvoli detom nie, lebo tie su trebars uz dospele. Majetok a jeho problematicke delenie, to byva najsilnejsie puto.).
Mozno ta bude casom smerovat k suhlasu s takymto zitim.
Su muzi, co ziju oddelene s manzelkou, ale kdesi tam cit k manzelke je. Len prave hlboko potlaceny vzajomnymi krivdami, alebo jej tvrdohlavym odmietanim vziat ho naspat po nevere a jeho hrdostou sa doprosovat, atd. A ten zrazu pri nejakej prilezitosti vykukne a ty “musis pochopit”, ze tomu chcu dat este jednu sancu.
Najlepsi muz, z hladiska zaciatku vztahu, je slobodny, bez zavazkov. Alebo aspon s vysporiadanou minulostou (napr. teda aspon rozvedeny a s podelenymi majetkami. S detmi je to narocnejsie, lebo to nie je vec.).
Akakolvek ina forma jeho nedoriesenej minulosti zvysuje riziko, ze ty budes ta, co ostane nakoniec sklamana a oklamana. Napr. aj preto, ze v realite len on tvrdi, ze ziju oddelene.
Bolo by zaujímavé zistiť ci manželka vôbec vie, že už dva roky spolu nežijú.
Ach, tieto zoznamkove typy, vacsina je "takmerrozvedena", pritom manzelka im vari, perie, stara sa o deti a domacnost a ani len netusi, ze panko si zatial vypisuje na zoznamke.
Ved stretnut sa s nim mozes a mozes prist aj na to, ze to nie je nic pre teba. Trvat v takomto pripade na rozvode, je podla mna uplne zbytocne, kedze ho zatial vobec nepoznas
no aby si nebola prekvapená keď časom zistíš, že to nie je tak ako napísal. Chudák chlap, nežije so ženou. Tak prečo sa nerozviedol? Najskôr ukončím jeden vzťah a potom sa púšťam do ďalšieho.
nestretla by som sa. ano, su rozne vynimky, ale ukoncenie vztahu je vec dolezita, ktoru neurobil. obavala by som sa, ze je nerozhodny alebo ze odsuva dolezite veci na neskor. ak si vazne hlada inu zenu na zoznamenie, potom nie je dovod, aby nevyriesil rozvod. nedoverovala by som mu, lebo mi to pride ako zadne vratka.
@dennissa16 Ja som slobodná, nemám žiaden vzťah.
Som rovnakého názoru, tiež sa mi nezdá, že je stále ženatý, aj keď sú také typy, že to jednoducho odkladajú.
Ma deti? Aby si potom nezakladala temy ala " Financovanie syna z predosleho manzelstva" - mimochodom velmi poucne citanie, doporucujem vsetkym, ktore uvazuju o vztahu so zenatym so zavazkami.
@kp7333 Má jedno dieťa, prváka. Ja som sa len chcela poradiť, lebo hneď ako mi povedal, že je ešte "papierovo" ženatý mi blikla kontrolka.
ja osobne by som nesla do takeho vztahu.
Ak má tak malého syna, vykašli sa na to. Skomplikuješ si život...
Ja nie. Maximálne by mohol byť kamarát.
Ak ti nevadí, že budeš len milenka tak choď do toho.