Dobré ráno prajem, rada by som vám napísala moju situaciu momentálnu ktorá sa vlečie somnou už rok a pol a neviem sa z nej dostať. Bola by som rada za vaše názory ale nie odsudzujúce ale skôr od žien ktoré to niekedy zažili a vedia poradiť. Spoznala som sa pred cca 2 rokmi s istým mužom, iskrilo to už od začiatku, zoznámila nás jedna spoločná kamarátka - je to jej kamarát nevideli sa dlho lebo bol dlho v zahranicí. No on sa vlastne vrátil zo zahraničia asi mesiac predtym ako sme sa spoznali. Ale idem k podstate. Dozvedela som sa že je ženaty a tym padom som dala od neho ruky preč. Som velmi zásadová. On sa o mna snažil chcel ma dostať. No len potom po tom cca pol roku sme sa stretli a iskrilo to ešte viac, boli sme na oslave našej kamarátky a tam sa stalo viete čo. Ale nemala som výčitky lebo ja som slobodná. Zobrala som to tak že stalo sa, užili sme si to a ďalej sa to nebude opakovať. No len to som si myslela len ja. Pokračovalo to, stretávali sme sa častejsie dokonca mi vravel že ma miluje a takto si ma pekne motkal. Nepýtala som sa moc na situáciu s jeho manželkou, nechcela som o nej vedieť nič lebo mi to začalo ubližovať. Máme obaja nad 30r., ale vtedy som sa fakt cítila ako nejaká zamilovaná pubertiačka. Chcela som ho aj som si myslela že spolu budeme, prezili sme rôzne zážitky boli sme na výletoch a tak. No ale on sa mi priznal že on ju neopustí. Maju spolu aj dcéru tá je ale už školáčka. Ja neviem či som stratila nejakú empatiu alebo city, ale cítim k nemu ani sama neviem čo a chcela by som sa z tejto situacie dostať ale nejde to. Napíšem ešte kludne v komentároch ak by boli nejaké situácie nepresné alebo som to napísala zle. Ďakujem vam za rady a prosím bez odcudzovania. Kto sa do takej situácie nedostal, nepochopí
Nestrat najlepšie roky!Veď Ti povedal, že neodíde budeš čakať a čakať, že zmení názor?samozrejme, že je to krásne poblaznenie SMS ky, výlety, tajné stretnutia.Stopni to, lebo sa budeš trápiť roky
on si potreboval vrznúť s niekým iným ako so zákonitou manželkou, podarilo sa. Ak by si to nebola ty, bola by to iná.
Neviem, akú radu čakáš, alebo čo ti nie je jasné? Ty si preňho sexuálny objekt, nič viac nič menej. Si tá, s ktorou nemusí riešiť bežné starosti ako platenie účtov, hypo, starostlivosť o dieťa, svokrine narodeniny a podobne, takže v tvojej spoločnosti je mu svojim spôsobom dobre. Niečo ako keď ideš na dovolenku a neriešiš robotu. Ale na druhej strane si uvedomuje, že kvôli sexu sa mu neoplatí stratiť roky budované zázemie, rozvádzať sa, deliť sa o majetok, proste nestojíš za viac ako za sex a možno sem tam nejakú kávu, večeru, malý darček či rýchly výlet.
Tak buď sa uspokojíš s aktuálnym statusom "milenka ženatého muža" alebo ti to je málo, tak to ukončíš a posunieš sa ďalej.
Aku radu prosim ta chces? Je zenaty, povedal ti, ze zenu neopusti..Proste si mu nejaky cas posluzila ako matrac a je len na tebe, ci to budes takto akceptovat aj dalej a prides o par rokov zivota alebo ci mas aspon trochu rozumu a pouzijes ho, to znamena prerusis s nim akekolvek kontakty, nebudes sa s nim stretavat, casom ta to cele prejde a najdes si niekoho slobodneho..Viac moznosti tam uz nie je, hlavne necakaj a nedufaj, ze sa s nou rozvedie, ked ti jasne povedal, ze to neurobi - tu by si mala byt rada, ze bol k tebe uprimny a nie je ako kopec inych zenatych nevernikov, ze ti bude teraz 8 rokov slubovat, ze sa rozvedie a ty budes ako krava na to cakat..On ti narovinu povedal, ze zenu neopusti, tak uz je len na tebe a tvojom uvazeni, ci chces dalej figurovat len ako milenka zenateho muza alebo sa spamatas a pojdes dalej zivotom bez neho..
je to na tebe....ale jasne ti povedal že ženu neopustí....takže neklam samu seba snami že možno raz budete spolu.....ber váš "vzťah" reálne - len spolu spíte(z jeho strany v tom nie je nič viac, ak ťa aj má rá,d tak nie natoľko, aby opustil svoju ženu, čiže sa zmier s tým že je to len o sexe a nie je to budúcnosť.....alebo ruky preč a budúcnosť hľadať inde....
Niektore typy zien su proste nepoucitelne --- NELEZ DO KAPUSTY, KTORU VLASTNI NIEKTO DRUHY 🤦♀️
Zablokuj si ho vsade.. a nekontaktuj sa s nim. Ublizujes si zvytocne lebo stale cakas ze bude s tebou normalne... ale po pravde chcela by si takeho chlapa, ktory podvadzal svoju zenu s tebou? Po case by zacal podvadzat aj teba.. vykasli sa na to a skus sa zoznamit s niekym novym. Jasne, nikto nebude ako on ale mozes najst aspon niekoho, pri kom zabudes.. a ktovie 🙂
so ženou má rodinu, s tebou sex (a možno má takých ako ty viac), a teraz napíš otázku čo sa vlastne chceš opýtať?
"Som velmi zásadová." 😂 ten bol dobry, daj este jeden
tuna radu nenajdes.. kedze na tejto stranke si votrelec zena kt je nocnou morou kadej vydatej zenskej kt ta budu len urazat ... stalo sa .. je to chyba vas oboch , odid zo "vztahu" rychlo - pretrhaj akykolvek kontakt s nim neozyvaj sa mu zablokuj ho a najdi si muza co ta bude milovat a bude volny ... to ze ta tento miluje moze byt pravda tak ako vela zien tak aj muzov su vo vztahu bez lasky len preto,ze su tam deti a menit to nebudu .. uzila si si poucila sa a zivot ide dalej.. on si najde dalsiu milenku a ta sem napise dalsi podobny pribeh ... to je zivot
Teraz sa vži do situácie, že si na tej druhej strane - si jeho manželka a máš s ním dieťa zistíš, že si narazil slobodnú pipinu, ktorú rád šuká. Veď to sa ti reálne za pár rokov môže stať. Polož si otázku ako sa budeš cítiť?
@syslik81 ale veď jej nebudeme písať, že počkaj buď trpezlivá a možno zmení rozhodnutie.Nikto ju neuráža, ale reálne jej píšeme, že bude vždy tá druhá a čakať na telefonát, kým sa uvolni.Bude len milenka, ak to chce nech pokracuje.Len nemá 22 rokov, aby mala čas strácať čas v 30 tke by už mohla rozmyslat nad usadením a časom možno deti, takto sa bude nadejat ešte rok, že ho zlomí, rok sa bude liečiť zo zlomeného srdca a čakať, že sa ozve...veď komu by sa nepáčilo mať rodinu, dieťa a niekde na telefóne vždy usmiatu prívetivu sexuchtivu kamošku😀vek má na to, aby rozumne považovala čo dalej
motaj sa dalej v tom kruhu.. on ti bude hovorit aka si uzasna, ako ta miluje...doma trtka aj manzelku, chodia spolu na vylety, oslavy, dovolenky. VZDY budes ta, ktora je len na sex. ok, obcas ti nieco kupi, aby si ta znova udobril a takto stratis najlepsie roky svojho zivota, kedy by si mohla spoznat niekoho normalneho. Nie hajzla. Lebo tym on je.
Viem presne, aké komentáre tu chceš čítať. Že: "Áno, aj ja som bola so ženatým, tiež mi hovoril, že manželku neopustí, ale nakoniec ju opustil, zobrali sme sa, máme krásnu a šťastnú rodinu a veľmi sa milujeme." No, ale bohužiaľ, reálny život vyzerá ináč a toto Ti tu nenapíše nikto, lebo to nikto nezažil. Lebo takto proste tieto príbehy v reálnom živote nekončia.
Ináč, nechápem dosť dobre, že Ty sa chceš z tejto situácie dostať, ale nejde to??? No tak sa z nej asi dostať nechceš. Nie je totiž nič ľahšie, ako sa z tejto situácie dostať.
Mne sa najviac paci ako pises ze si zasadova a trtkala si s nim jedna radost. Ja ti prajem len jedno aby sa ti toto raz v zivote nevratilo.
Aj keby manželku opustil a bol by s tebou. Fakt by si to chcela? Keď zahýba jej, zahybal by aj tebe. Chcelo by sa ti neustále myslieť, kde je a s kým je? Možno by ho už ani nebavilo s tebou spávať, keď by ťa už mal doma istú☺️ Zamysli sa, či takýto chlap stojí vôbec za povšimnutie.
A čo chceš počuť? Namotala si sa na ženatého, rozum sa nasťahoval dolu do nohaviciek, on ti jasne povedal, že ženu neopustí, v podstate si mu len na sex. Chceš čakať? Na co? Kým sa o vás nedozvie žena, nespraví škandál a on, keďže asi predsa len nechce vymeniť domáce pohodlie, tak bude sekať dobrotu a tebe ostanú oči pre plač nad vlastnou hlúposťou? Alebo kým nedostaneš v tom, a bud ta pošle na interrupciu alebo ostaneš sama s deckom? Alebo že moooozno sa rozvedie, vezme si ta a o chvíľu budeš aj ty ta podvadzana? Alebo chceš reálne z toho von? Naozaj neviem, čo z toho vlastne chceš. Bud teda za sadová, ak si to stále myslíš, že taká, si a veľmi dobre vies, ako z toho von
Vzťah založený na klamstve nemôže fungovať. A teraz to klape len preto, že neriešite spolu reálny život, ste v mileneckej bubline, riešite len pekné veci. A realita bežného života, účty, pokazený bojler, zatekajuca strecha, myši v pivnici.... To schladí vášeň. Povedal ti čo bolo treba, aby si rozhodila nôžky. A povie ti, čo bude treba keď ho omrzíš. Ale máte ešte nádej, žena ti ho možno zbali sama a vyloží ti ho pred dverami. A keď bude mať dobrého advokáta, bude pánko platiť také výživné, že na darčeky a výlety mu veľa peniažkov neostane. Ale budete mať jeden druhého a vášeň až potom to bude skutočne iskriť.
každá žena, ktorá sa peleší so ženatým mužom, skôr či neskôr za to zaplatí. Nemôžeš si stavať svoje šťastie na nešťastí iných.. Ty zásadová...
@pavucikvet práveže ten chlap má malé plus rovno povedal, že sa nerozvedie
najviac sa mi paci poznamka
Som velmi zásadová
😀
Nemali ste výčitky, lebo vy ste slobodná...hm, výrok hodný nobelovej ceny. A čo tak mať výčitky, lebo ona je vydatá? Mimochodom, za muža s ktorým vy spávate? Bože drahý. Neboli sme v tej situácii, tak nepochopíme... Ďalší výrok na vytesanie do kameňa. Každá bola, je či bude v situácii, kedy proste príde niečo "zakázané", niečo, čo sa proste nerobí. Nie sme zvieratá, ale ľudia. Riadime sa rozumom, nie pudmi. Teda mali by sme. Toto sú skúšky života. Je na nás, ako v nich obstojíme. Ale, všetko sa vracia ako bumerang. Dobré či zlé.
V takejto trapnej situacii by som teda nechcela byt....aby ma zenaty chlap co zenu neopusti nikdy vyuzil na tr...ie 😯😯😯😯 sak to je jasne ako facka....ach jaj sa zobud dokym ti neuletel cas a najdi si daco nezadane
no len sa všetky nepotentite.... veď autorka je slobodná, nech si robí čo chce a s kým chce predsa. chudák muž, ten asi nenesie ani štipku viny. a aby sa niečo podobné raz nestalo aj vám, že skrátka sa zamilujete. nikdy nehovorte nikdy 🙄
a autorke - ak si skutočná: von z toho jedine tak, že prerušíš všetky kontakty s ním. absolútne. vrátanie soc.sietí, telefón, blokácie, atď. vymažeš celú minulosť s ním, vrátane fotografií, správ, komunikácie. nechaj ho žene, keď ona je taká sprostá, že mu dodnes na neveru neprišla, nech si chuja užíva aj naďalej...
@katkabg poznam hviezdy, co takuto situaciu povazuju za splneni divci sen...dostanu outletovu kabelku od korsa, junak posle caju do trojhviezdy v Egypte (caja pojde s mamou) a ked sa jej bude chciet konecne zbavit, zaplati jej kozy....prisaham, ze takuto naozaj poznam, doteraz si mysli, ake stastie ju v zivote stretlo
@panelacikova ved jasne, aj absolutne zufalu chuderu bez stipky sebaucty moze zo seba slobodne spravit, ved o co ide, nie je to jej chyba, ze mu susku otrcila...to vesmir tak zariadil