Stretávanie sa s deťmi po rozvode

zelenazaba111
21. máj 2020

Som čerstvo po rozvode kvôli exmanželke a jej podvádzaniu. Priznala sa mi až po tom čo som odišiel, ale klamala a povedala že len dvakrát a pritom to boli 3 roky. No môj problém je že sa nedokážem stretávať s deťmi, vždy som veľmi smutný a nechcem aby to videli a trpeli. Čo mám robiť? Veľmi mi chýbajú.

amelia000
21. máj 2020

@zelenazaba111 stretnut sa s nimi

kristiii
21. máj 2020

@zelenazaba111 nehnevaj sa, ale čo tak začať myslieť viac na deti ako na seba? Myslíš že oni nie sú smutné, keď sa im tatko vyhýba?

matabb73
21. máj 2020

Ak to nezvládaš, tak si nájdi psychológa. Prečo by deti nemohli vidieť, že si smutný? Aj to patrí k životu.

majah212
21. máj 2020

@zelenazaba111 stretávať sa s deťmi a rozprávať sa s nimi. Je v poriadku,keď si smutný a je správne sa o tom rozprávať s deťmi (nie o manželke a podobne reči,ale o tom čo cítis,že ich stále ľúbiš atď. Naši sa tiež rozviedli a otec vždy keď sme od neho odchádzali z víkendu plakal.

daganov
21. máj 2020

@zelenazaba111 čo majú tvoje deti s vaším rozvodom? Prestal si byť manžel, nie otec, nechápem, na čo si tu vôbec spomínal jej neveru a či bola dva krát, alebo tri roky to je hádam jedno, nevera nie je menšia alebo väčšia, vždy to je nevera. Chápem, že si smutný, chcel si svoje deti vychovávať v úplnej rodine, no nepodarilo sa. Ale nestretávať sa s nimi? Myslíš, že oni nebudú smutné, keď sa nebudú stretávať s otcom? Sú určite nešťastné z rozvodu, keď nebudú vídať otca, budú nešťastné ešte viac. Mysli viac na ne, ako na seba, ak to nezvládaš, smer psychológ.

zelenazaba111
autor
21. máj 2020

@majah212 presne to robim aj ja. Ale viem ze keby ma videli plakat tak by zrpeli viac ako musia. Moje deti su velmi citlive. Ona si tam dva tyzdne po mojom odchode dala milenca a ja viem ze deti ju maju radi, preto sa citia vinne ze nemaju doma otca a on je sam

mondolina
21. máj 2020

@zelenazaba111
Prestaň sa ľutovať, doma si poplač do vankúša a pred deťmi sa vzchop.

zelenazaba111
autor
21. máj 2020

@mondolina deti to citia, aj ked to hram tak su na mne zavesene cely den

mondolina
21. máj 2020

@zelenazaba111
Všetko chce len čas.

daganov
21. máj 2020

@zelenazaba111 inými slovami väčší priestor dávaš smútku nešťastnej vydatej ženy ako svojím deťom.

kristiii
21. máj 2020

@daganov presne a nešťastnú lásku hádzať na ex a odserú si to v prvom rade deti

simca06022011
21. máj 2020

No mam tu v blizkosti takyto pripad, chlap schudol hadam 30kg, nechapem absolutne ako sa jeden muz dokaze takto spustit. S detmi ked bol tak len psí vyraz (ja to tak volam.. dobreze sa nerozreval)...
A rada? Mozno je to prilis cerstve, ale ak nie, tak ja na tvojom mieste urcite urcite vyhladam pomoc. Minimalne sa vyrozpravat a od nejakeho odbornika pocut nazor ako sa k rozvodu postavit. Podla mna city k byvalej nie su prec, nevies sa s tym vysporiadat. Plus lutujes deti. A tym im vlastne skodis. Nerpenasaj na deti vase problemy so zenou, ak s nimi nevies byt napr. doma, tak im urob program, kde sa zabavate alebo vezmite aj starych rodicov, inu rodinu, kamaratov atd... deti su na tebe zavesene, lebo su s tebou malo.. my sme sa tiez od otca ani nepohli, ked sme u neho boli, a to vobec nebol nestastny z rozvodu ;) Detom davaj pocitit, ze si tu pre nich, ale ze vsetko je v poriadku, s mamou ste si proste nerozumeli a hotovo. Otca doma sice nemaju, ale maju ho. Co si ona robi, ti moze byt fuk, neviem na co to rozoberas.

whatever1
21. máj 2020

@zelenazaba111 Dopraj si čas ak ti treba. Ľahko sa hovorí ze vzchop sa... Emócie nie sú napovel. Ak máš pocit se ta roztrhne od žiaľu keď ich zbadas tak radšej počkaj. Vidno ze ti veľmi chýbajú a ze ich miluješ a ze ta to trápi. Ex povedz ze si chorý a dopraj si ešte par dni, možno týždňov. Ak sa to ani potom nezlepší tak možno by bolo na mieste navštíviť psychológa. Deti si zvyknú, tak isto aj ty, uvidíš bude dobre, chce to len čas... Deti sú stále tvoje aj navždy budú nech sa deje čokoľvek. Drzim palce!

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nairia
22. máj 2020

a nemyslis si, ze su na tebe zavesene cely den preto, lebo im chybas a snazia sa uzit si ta aspon na ten cas, ktory s tebou maju? a nie preto, ze si smutny... ved to je ok, ale nebud baba... je normalne ked detom povies, ze ti chybaju a si rad, ze si s nimi... kolki otcovia rozvedeni by boli stastni za moznost stretavat sa so svojimi detmi a nemozu, lebo manzelka/parnterka po rozchode ich komplet odstrihava alebo stretnutia zakazuje... a ty mozes, ale nechces, lebo sa ti tisnu slzicky do ociek... hlavu hore a sup sa nechat obvesavat detmi, ked ste spolu...

marca12
22. máj 2020

@zelenazaba111 je to tazke,ale casom si zvyknes a hlavne sa nelutuj. Ty si si uz vsugeroval,ze deti su smutne a trpia. Nastav sa tak,ze vy ako manzelia ste nevedeli fungovat,preto ste sa rozhodli ostat dobrymi rodicmi. Ked tam pojdes s tym,ze sa ides lutovat a davas to poctit nepriamo aj detom,tak budu trpiet. Ak si sa lutoval aj pocas manzelstva ani sa necudujem,ze hladala chlapa inde. Hlavu hore a zi pre buducnost a nie minulost.
Doma si poplac,ale pred detmi sa vzchop. Malo by ti ist o ich stastie a stastne budu,ak nebudu vidiet truchliaceho otca