Ženy bola u nás na týždeň svokra. To bol asi najdlhší čas, čo u nás bola. Nebudem rozpisovať že my dve nemáme dobrý vzťah, proste sme si nesadli hneď od začiatku, a tak je to celé roky. Ale k veci, od kedy prišla každý deň ma bolela hlava dva dni do zadu začalo aj podbruško a kríže, včera som trošku zakrvacala, neskôr už nič. MS mi skončila pred týždňom. No dnes ako od nás odišla, sa cítim ako vymenená a nič ma nebolí. Akoby som ožila. Myslíte že to bolo všetko zo stresu? Aj to krvácanie? Nikdy nič také mimo cyklu nemám. Keď sa o tom bavím s manželom, on to nejak nechce riešiť a povie mi, však vydrž tých pár dní. Ale mne reálne, ten zlý vzťah zjavne dobre nerobí 🙈
Nikdy by som nedovolila, aby u nas bola svokra tyzden🙂
Podľa mňa to je len v hlave 👌🏽
Mohla to byt ovulacia, ale aj iny zdravotny problem. Isla by som sa dat prezriet gynekologov Ono moze byt aj to, ze mas nejaky polyp alebo myom, ani o tom nevies, ale v strese sa to ozve.
Môže to byť zdravotný problém ako píšu vyššie, ale aj stres. Treba odsledovať či sa to bude opakovať, keď budeš v kľude. Ak je to druhe t.j. stres zo svokry, tak to bude iba v hlave. Záleží ako často chodí, ak iba párkrát do roka, tak vydrž. Aj keď nie ste kamošky, ste dospelé ženy a viete sa snáď správať k sebe normálne. Má právo byť so svojím synom a vnúčatami akeď u vás bola týždeň predpokladám, že nebýva pár minút od vás v susednom meste. Ako by si sa cítila, keby tvoj muž povie o tvojej mame, že zo stretnutia s ňou má zápchu, nonstop vracia a bolí ho hlava? Nebolo by to príjemné, že? Ak je to ozaj také hrozné, tak nabudúce vezmi svoju mamu, alebo kamošku na wellness ... So svokrou budeš z týždňa iba polovicu a hotovo.
Aj si niečo spravila pre lepšie vzťahy? Máš rada chlapa, ktorého vychovala, to je dobrý dôvod byť trochu srdečná k nej. 💕
Áno stres... dokáže zázraky 😂
Narušená psychika a psychické pohodlie dokáže spôsobovať fyzické problémy. Takže áno, verím tomu.
Psychika dokáže narobiť divy s telom človeka. Potom nefunguje telo tak ako má.
Ja si myslím, že áno. Ja mám ten problem, že po takom dlhom čase s mojou trpim nespavosťou. Spracovavam v hlave celu návštevu a všetko, čo povedala. Snažím sa nevytvárať konflikty a rešpektovať ju, nie je zla, je len svojská, ale vie aj nechtiac rečami ublížiť. Trva mi to asi týždeň s bolesťami hlavy a potom som v pohode.
Dúfam že nebudem mať raz taký vplyv na nevestu 🤣🤣🤣.
😁 no áno, zdá sa ze svokra ta ničí. Neuveriteľné aká je psychika silná.