Stres zo svokry

13. máj 2023

Ženy bola u nás na týždeň svokra. To bol asi najdlhší čas, čo u nás bola. Nebudem rozpisovať že my dve nemáme dobrý vzťah, proste sme si nesadli hneď od začiatku, a tak je to celé roky. Ale k veci, od kedy prišla každý deň ma bolela hlava dva dni do zadu začalo aj podbruško a kríže, včera som trošku zakrvacala, neskôr už nič. MS mi skončila pred týždňom. No dnes ako od nás odišla, sa cítim ako vymenená a nič ma nebolí. Akoby som ožila. Myslíte že to bolo všetko zo stresu? Aj to krvácanie? Nikdy nič také mimo cyklu nemám. Keď sa o tom bavím s manželom, on to nejak nechce riešiť a povie mi, však vydrž tých pár dní. Ale mne reálne, ten zlý vzťah zjavne dobre nerobí 🙈

mirkava
13. máj 2023

😁 no áno, zdá sa ze svokra ta ničí. Neuveriteľné aká je psychika silná.

vamajka
13. máj 2023

Nikdy by som nedovolila, aby u nas bola svokra tyzden🙂

ninusa221
13. máj 2023

Podľa mňa to je len v hlave 👌🏽

marianarem
14. máj 2023

Mohla to byt ovulacia, ale aj iny zdravotny problem. Isla by som sa dat prezriet gynekologov Ono moze byt aj to, ze mas nejaky polyp alebo myom, ani o tom nevies, ale v strese sa to ozve.

klarolinne
14. máj 2023

Môže to byť zdravotný problém ako píšu vyššie, ale aj stres. Treba odsledovať či sa to bude opakovať, keď budeš v kľude. Ak je to druhe t.j. stres zo svokry, tak to bude iba v hlave. Záleží ako často chodí, ak iba párkrát do roka, tak vydrž. Aj keď nie ste kamošky, ste dospelé ženy a viete sa snáď správať k sebe normálne. Má právo byť so svojím synom a vnúčatami akeď u vás bola týždeň predpokladám, že nebýva pár minút od vás v susednom meste. Ako by si sa cítila, keby tvoj muž povie o tvojej mame, že zo stretnutia s ňou má zápchu, nonstop vracia a bolí ho hlava? Nebolo by to príjemné, že? Ak je to ozaj také hrozné, tak nabudúce vezmi svoju mamu, alebo kamošku na wellness ... So svokrou budeš z týždňa iba polovicu a hotovo.

janinah
14. máj 2023

Krvácanie nemáš zo svokry ani zo stresu.Ak sa inak prestaviš v hlave.tak zvládneš aj tie návštevy.
@vamajka a rovnako tvoj muž nech nedovolí.aby u vás bola týždeň tvoja mama....rovno obe mamy vyhnať od dveri...ach.ženy...

ahhola
14. máj 2023

Aj si niečo spravila pre lepšie vzťahy? Máš rada chlapa, ktorého vychovala, to je dobrý dôvod byť trochu srdečná k nej. 💕

daniela2202
15. máj 2023

Áno stres... dokáže zázraky 😂

stanulienkat
15. máj 2023

Narušená psychika a psychické pohodlie dokáže spôsobovať fyzické problémy. Takže áno, verím tomu.

misinka0611
15. máj 2023

Psychika dokáže narobiť divy s telom človeka. Potom nefunguje telo tak ako má.

orangiiina
15. máj 2023

Ja si myslím, že áno. Ja mám ten problem, že po takom dlhom čase s mojou trpim nespavosťou. Spracovavam v hlave celu návštevu a všetko, čo povedala. Snažím sa nevytvárať konflikty a rešpektovať ju, nie je zla, je len svojská, ale vie aj nechtiac rečami ublížiť. Trva mi to asi týždeň s bolesťami hlavy a potom som v pohode.

kamatopo
15. máj 2023

Dúfam že nebudem mať raz taký vplyv na nevestu 🤣🤣🤣.

vamajka
15. máj 2023

@janinah nie je svokra ako svokra a ty tu moju nepoznas tak nemudruj. Nebyt mojej mami nemame to co mame a svokra to je ina kapitola. Aj manzel povedal, ze keby mal niekoho z rodiny zobrat na dovolenku tak jedine moju mamu