Stres z matky

reile19525
Včera o 11:45

Ahojte potrebujem poradiť.S manželom sme bývali 8 rokov bolo to na nevydržali hádky útoky na manzela a mušlí sme s manželom byt ticho lebo sme nemali ešte vtedy s jedným dieťaťom kam ísť.Uz 4 rok byvame sami vzali sme si hypo a kúpili dom.Mam problém s mamou mám 33 rokov som matka 3 detí.Problem je ten ze mam stres s matky.Ajnked nebyvame spolu a po všetko vola nám cez messenge staršiemu synovi volal nonstop celý deň ak nedvíhal už bol problém. Najnovšie nám volala ja som pisala zo synom úlohy zhoršil sa v učení tak som nanho zdvihla hlas ze si bude musieť vymazať s mobilu všetky hry kým sa nezlepší,zacqlq namna vrieskat ze co ho tyram.Tak som jej povedala nenervuj ma ešte aj ty a položila som.Zacala posielať zvukové nahravku ze len ona môže kričať na môjho syna ona je jeho babka aj mama.Nereagovala som na manzela nadavala je chronický chorí a kričala v tej nahrávke ze mu praje aby sa mu choroba zhoršila proste praje mu smrť.Syn nahrávku počul ja som sa rozplakala,bez toho aby som mu niečo povedala zablokoval ju nafb.Mam sa vyhráža ak jej syn nezavolal tak ze sa opije pride k nám a ze uvidím ona je psychicky chorá na každého len zjape a chce aby bolo ako ona chce.Moj problém he ten ze mam z nej stresy.Uz asi tretí deň busenie srdca ,krce v bruchu, hnacka.Bojjm sa ze s tých stresov ochoriem.Viem ze keby prišla a naštve ma tak ja dostanem take nervy ze uz sa nekontrolujem a neviem ako by to dopadlo,nechcem pred deťmi krik hádky a už nie pre manželom,ten jej ešte nič nepovedal len koli mne ale už prisahal ak sa mu tu ukáže tak ju vyhodím Bojim sa aby som ju niekde nestretla lebo ona taky cirkus urobí nekontroluje sa.Mam jej dosť ničí mi život ak keď nebývam pri nej ale neviem jej to povedať do očí.Vzdy je to dookola nadáva nám potom jej nedviham,potom je zrazu kľudná vždy dosiahne ze jej znova odpustime a ja aby nebol cirkus tak to vždy nechám tak.Ale teraz to už strašne prehnala hlavne tými narazkami na manzela a ze si.privlastnuje môjho synaAko sa zbavit tych stresov stále na to myslím ze ak sa jej naozaj už nezavolame co urobí ci sem fakt pride opita a bude vystrajat.Mam jej uz dosť nechcem s ňou nič mať mam pocit ze sa jej nedá zbaviť lebo je dobierka a akoby si vunitila aby sme ju mali radi.Ona si aj o mojich detoch myslí že ju.maju radšej ako mňa a manzela.Je pravda ze pre 10 rukami mi zomrel brat mal vtedy 15 rokov,ale aj s ním aj keď je brat mŕtvy vydiera ma ze som za dcéru ze nevidím že jej zomrel syn posiela mi fotku ako lezi v truhle a dáva tu fotku aj na sociálne siete len aby ju každý ľutoval.Na otca zas žiarli strašne a odolná chce aby som robila to co ona chce januz neviem viem ze by sa jej trebalo liečiť ale ona si neprizná chodí k psychiatrovi ale tablety berie ako sa jej chce radšej si dá alkohol.Mam jej uz naozaj dosť ale už nechcem povoliť chcem uz odnej mať pokoj a mať pokojný život s manželom a deťmi tie stavy zo stresu ma ničia nemám na nič náladu nič ma nebaví k psychiatrovi po pri deťoch nemám čas ísť a zas tabletky brať nechcem keď sa musím venovať deťom neviem čo robiť.

januska12323
Včera o 11:51

Zablokovať všade u všetkých členov rodiny a nech si volá na lamparen, to ti ešte nenapadlo? Ona je psychicky chorá, s takým človekom sa nemôžeš baviť ako so zdravým. Ak príde a bude robiť bordel volaj políciu, načo by si ju púšťala dnu?

crazy_cat_lady
Včera o 11:55

ani som to cele nedocitala, vysvetlit, zablokovat. ked pride a bude robit bordel, zavolat policiu. mama nemama..

gejb
Včera o 11:58

@reile19525
Spýtala by som sa jej chce skončiť v CPZ alebo na psychiatrii. Odstrihnut ju. Preco ste tak neurobili uz dávno nerozumiem...Synovi to tiež neprospieva...ak príde zavolať políciu a mozno potrebuje aj tu psychiatriu.

michaela329
Včera o 12:01

Tu jedine prestať s kontaktom, ona vás šikanuje

0silvia0
Včera o 14:31

@reile19525 narcisticka matka, odstrihnut zo zivota.

rozculena
Včera o 17:37

ak by prišla opitá a robila by bordel,tak zavolaj policajtov a povedz,že je psychiatrický pacient.My sme takto volali na suseda,prišla aj záchranka a odvtedy sme ho nevideli,či ho dali niekam na liečenie alebo čo....on drogoval

cacianka
Včera o 23:16

Máš niekoľko možností.
Otcovi povedz aby jej dohovorili, strážil ju, zobral k lekárovi a strážil užívanie liekov.
Povedať jej že nebudete akceptovať jej výčiny , nebudete jej dvihat ☎️, všetky mobily a siete jej smerom zablokujete. a pre istotu aj inej rodine poviete čo sa deje) dialo, prečo ju musíte odstrihnúť. Aby nikomu z vás sa nemohla dovolať, napísať správy a odkazy na fcb a iných sieťach.
Ak by aj tak prišla, neotvorite, zvonček vypnete, ak bude vyvádzať zavoláte políciu.
Ak máš tie hlasové správy, nemaz ich, všetky sms a čo sa dá zálohuj, vytlac. Potrebuješ dôkazy. Lebo potrebuješ podať návrh na súd vo veci zákaz priblíženia, kontaktovaní a, akéhokoľvek styku.
Toto musíte urobiť pre zdravie a psychiku vás všetkých, teba aj detí.
Ak máte svedkov jej vychádzania, popros ich o napísanie čestného vyhlásenia, čoho boli svedkom ako matka vyvádzala, a ak by bolo treba popros ich aby išli svedčiť na súd. Ona sa aj na súde predvedie a vysoko pravdepodobne súd rozhodne vo váš prospech.
Asi potrebuješ aj ty odbornú pomoc, nejakú psychologičku, aby ti pomohla zosilnieť, nabrať kľud, odvahu a upratať myšlienky, aby si zvládla chrániť deti, seba.
Takisto môžeš ísť na upsvar za koliznou ktorú ti pridelia, aby si konzultovala tieto rodinné problémy, môžu vám pomôcť, poradiť či právnika alebo psychologickú pomoc, budú o vás vopred vedieť, keby ste museli riešiť súd. Lebo stať sa môže aj to, že matka podá návrh na súd, že jej musíte umožniť stretávanie s vnúčatami, ona bude vo výhode prvého podania, a až potom budete musieť urgentne zháňať to všetko čo ti spomínam. Predbehnete ju a riešte.
Myslím že som ti napísala všetko potrebné, je na tebe a mužovi čo urobíte, aby ste mali kľud
Matka nematka, pokiaľ sa nedá dokopy a nebude v kľude, čo asi ako psychiatrický pacient nechce, musíte sa brániť vy, aj vopred.
Želám veľa síl.