Stres je pre mňa utrpenie

18. feb 2023

Ahojte. Kedysi som to tak neprižívala intenzívne, ako teraz. Niekedy mi stačilo si dat čaj s medovky, niekedy sprchu , niekedy mi stačilo sa riadne vyplakať, inokedy zase sa zabaliť do periny a pustiť si nejaký serial.. teraz ? Prežila som velmi ťažké obdobie, čo mi to aj sposobilo moje problémy a keď som sa nejak dostala zo zleho obdobia, tak mi to prešlo, naučila som sa mať rada, spoznala som ludi , naucila som sa komunikovať a žiť a užívať si zivot.. nasla som si novu lasku ktoru neskutocne milujem mam pracu,.. ale zase prežívam stres a nie je to len tak hocijaký, zle mi je, preháňa ma, vsade kam idem, vobec neviem prečo ma to vsetko tak stresuje, co mi vytvara strach alebo z coho mam stres .. som šťastná, mam uzasne deti, rodinu , toho najúžasnejšieho partnera, ale bojujem so stresom, nie je to sice kazdy deň, ale ked mám niekde ist , uz aj cestou do prace sa mi to stalo, ale zatial iba raz .. ale ked ideme na vylet som ako nemožná matka žena, je mi zle, prehana ma idu na mňa mdloby, .. no je to hrozne ... doslova pre mna utrpenie.. a dnes prezivam to iste , a to idem len na ples s priateľom.. niekedy sa az hanbim aka som nemožná... preco sa mi toto deje .. tak sa strasne moc teším, ale aj strach lebo uz viem , že vzdy pride stres.. cely tyzden mi bolo dobre a teraz toto ... viem ze nie som jedina a prisaham Bohu ja nikomu tieto stavy neprajem.. je to strašné..

deti95060810
18. feb 2023

daj si predpísať od obv. magnézium - Magnosolv.... to je bombááááá. ukľudní aj koňa. Vlastná skúsenosť.
Ak by to ani nepomohlo, tak potom Neurol a podobné oblbováky - len pozor, môže vzniknúť závislosť.
Ak pôjdeš k psych. tak ten ti z fleku predpíše AD - máš depresie, úzkosti...
Ešte buď rada že nemáš problém so spánkom - to je ďalší obrovský problém....

reanda
18. feb 2023

tak sa strasne moc netes.. a nebudes prezivat ani strasny stres.. moc sa nechavas ovladat emociami.. trenuj si klud.. co ti sposobuje stres? da sa to vylucit zo zivota? ak ano, tak to vyluc.. ak ta stresuje praca, najdi si inu, kde budes mat viac pokoja.. stresuje ta chodit na vylety? no tak na ne nechod, ved to nie je povinnost.. odpocivaj a uzivaj si inym sposobom, pri ktorom stres nebudes citit.. postupne sa kludu naucis a budes zvladat bez nervov aj to, co ti teraz nervy sposobuje..
niekedy by clovek chcel prezivat stale nejaku radost, velke stastie, pozitivne emocie, ale to cloveka svojim sposobom tiez stresuje, je to unavne.. treba sa proste ukludnit

mk1111111111
18. feb 2023

No, to mas z toho, ze sa Ti uz parkrat stalo, ze si musela surne na wc a z toho si teraz v strese, ze sa Ti to znova stane .musis zamestnat mysel niecim inym, nepojde to naraz, ale postupne sa to naucis. Pred odchodom chod na wc, cestu prezijes, ked pridete na ples, tak sa poobzeraj po pritomnych, rozoberaj v hlave saty a ucesy pritomnych, v duchu mozes aj poohovarat potom sa rozpravaj s priatelom a spolusediacimi a uvidis, ze aj zabudnes, ze Ti na Wc treba. To je to zamestnanie mysle. Postupne sa naucis a stresy opadnu.

pipistrel13
19. feb 2023

nemas stres,ale uzkosti,ktore mozu byt vyvolane dlhodobym nespracovanym stresom..
terapie,ak si s tym sama nevies rady,niekde maju povod a u teba je uz spustacom asi vsetko...
drz sa

tinulik28
19. feb 2023

Daj si skontrolovať štítnu žľazu ona ti môže robiť takéto problémy

luccija
19. feb 2023

Uz si ho podvedome vyrabas sama.Uzkostna porucha mozes mat tetaniu zvysenu nervovo svalovu cinnost prehnane reagujes na dobre aj zle.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzzuzi909
20. feb 2023

Sama na seba vytvaras tlak, skus sa naucit mat niektore veci v pazi, ked nieco ta zacne stresovat, tak sa nadychni a napocitaj do desat, mne napriklad aj pomarancovy olej pomaha aby som sa uvolnila a nejako nestresovala, aby proste ma to neochromilo.

nika501
6. aug 2023

Ahoj, už sa ti zlepšil tvoj stav?

denisaaairdacova
9. feb 2024

Dobrý chcem sa spýtať keď máte dlhodobý stres , môžete v tomqj schudnúť ?