Stres a nízke sebavedomie. Ako sa odhodlať na stretko?

3. jan 2022

Uz dlhsiu dobu som sama bez partnera . Dost som bola znicena ked sme sa rozisli s mojim EX po 7 rok.
Neviem ani preco ale mam trosku stres sa s niekym novym stretnut ( rande ) po dlhsej dobe . Moj Ex bol moj prvy.
Mam z toho trosku stres a asi aj nizke sebavedomie.
Mate nejake rady pls jak sa odhodlat ? A ist na stretko…

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denkatn
3. jan 2022

musis sa prekonat, hovor si, ze aj vela inych ludi to spravi a kolki ludia boli na rande ktore nevyslo? miliony! a kolki nejde na rande zo strachu a radsej budu doma sediet a lutovat sa ? tiez mozno miliony... tak robis dobre. nech to dopadne akokolvek, ty nemusis od toho nic ocakavat, skratka si povedz, ze si splnis tvoju ulohu pri hladani partnera tym ze tam pojdes. drzim palce. ak mas stres. povedz si, ze nie je to az take dolezite, je to len mala uloha na ceste zivotom a tu vybavis a hotovo.!! drzim palce.

ciola
3. jan 2022

Tak to si myslim, ze je take normalne po takej dobe byt aj v strese. Pekne sa oblec, namaluj 🙂 Myslim, ze by ta ten dotycny nechcel pozvat na rande, keby si sa mu nepacila 🙂

weronka31
3. jan 2022

Treba si povedat, ze ak nejde o zivot, tak nejde o nic! Neber to ako ulohu, ani vyzvu, ale ako hru a zabavu... bud uvolnena, uzivaj si svoju slobodu a chod sa tam len zabavit 🙂 a ked to dopadne na prd, tak sa aspon na rande dobre najes alebo vypijes, zasmejes sa na tom a ides dalej... chlapov je vela ajajaaaaj! Kolko zlych rande som zazila a teraz sa na tom kolkokrat smejeme s babami pri pohari vinka 🙂

miusa00
3. jan 2022

Tiez som to tak mala a absolvovala som viacero takych stretnuti, proste sa premoct a ist a povedat si, ze sa nic nemoze stat, len mozes ziskat, nie stratit a popripade kazdym dalsim takym stretnutim to bude lepsie

savanna
3. jan 2022

Poviem ti, prihlas sa na nejaku online zoznamku a stretnes tam tolko uchylov, debilkov, alkoholikov, chlapov s IQ 50, ktori nedokazu zosmolit dve suvisle vety...hned sa ti zvysi sebavedomie o 100%.

zanka777
3. jan 2022

@savanna 😂😂😂👌

savanna
3. jan 2022

@zanka777 bohuzial, hovorim zo skusenosti 😁

marsmykkok
3. jan 2022

Ber to ako výzvu s že to nie je súd o tom či ťa zabijú alebo nie. Ak to nevyjde ideš ďalej, nič zlé sa nestane, ak vyjde bude to fajn.