Stratila som 5 rokov života

28. máj 2023

Z môjho pohľadu 5 najkrajších rokov čo sa týka krásy, mladosti, veľmi som sa trápila, trápenie v osobnom živote, no možno som sa až príliš utapala v žiali. A teraz si to vyčítam, že som o to prišla, lebo som bola hlúpa. Porovnávala som sa s ostatnými ženami a uverila, že sú v niečom lepšie ako ja, nebola to pravda, ale úplne som zdeptala samu seba. Teraz si hovorím ako sa mohla byť tak veľmi zaslepena, tak veľmi hlúpa. Môže za to aj moja mama a manžel manipulátor, zdeptali ma. 😢

dilino
28. máj 2023

A manipulátorovy si dala zbohom.

dzulli1980
28. máj 2023

Tak sa teraz zameraj na to, aby si takouto sebaľútosťou nestratila ďalších 20 rokov života.

selest
28. máj 2023

Tak teraz nestrat dalsich 5 rozmyslanim a trapenim sa nad tym ako si stratila 5 rokov..

kittykat22
28. máj 2023

nechala si si nabulikat ze 18 rokov je najkrajsi vek? ze v 22 rokoch si stavnata a zrela a po 25 je tvoj zivot v troskach. Zivot je taky aky si ho spravis. Az ked je naplneny fajn vztahmi, rodinou - pokial ju chces, zijes ho tak ako sa ti paci, tak za nieco skutocne stoji. A je jedno ci mas 22 alebo 42. Krasa ani vek zivotne stastie netvoria.

pralinka25
28. máj 2023

nestratila si nic. bola to cenna lekcia do zivota ktora ta niekam posunie. je na tebe kam.
a k tomu ze je niekto lepsi. vies co? je. vzdy sa najde niekto v niecom lepsi. ale to je dobre pretoze ta moze inspirovat ,naucit. ale zaroven tak mas aj ty nieco v com si lepsia ty.
moj syn mal v ziackej krasny citat: nemusis byt lepsi ako niekto iny, dolezite je ze si lepsi ako si bol vcera.

anonymanonym
28. máj 2023

Ked som bola mladucka mala som frajera. Obcas hadka. Obcas mraky. Trapila som sa tym. Utapala som sa v tom, sebalutovala som sa. A zobrala som si z toho ponaucenie. Kym nejde o zivot, nic mi nestoji za to, aby som stracala cas trapenim sa. Je ok mat obcas zlu naladu a zle dni. Nie je ok nechat sa vtiahnut do uplnej temnoty. A ci to obdobie lutujem? Nelutujem. Lebo teraz vzdy ked mam tendenciu sklznut kvoli niecomu do "depky" spomeniem si na to, co vsetko som mohla vtedy zazit, co vsetko mi mozno uniklo a ja som sa zatial trapila vlastne pre nic. Pre nieco co teraz vnimam naozaj ako nic. A uvedomim si, ze o rok, dva budem aj moje aktualne trapenie vnimat s nadhladom, odstupom ako nic. Skus to tak brat aj ty. Nelutovat co bolo, ale zobrat si z toho nieco. Nestratila si 5 rokov, ziskala si 5 rokov skusenosti.

autor
29. máj 2023

@dilino on dal mne, príliš som sa priečila a vždy ho prekukla keď klamal, takže ho to nebavilo a utekal aj sám.

autor
29. máj 2023

@kittykat22 ja premýšľam, že som stratila roky medzi 33-38.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. máj 2023

@kittykat22 no veď hej začínam 😀 ale kde som už mohla byť ľutujem 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
29. máj 2023

Prepac, za svoj zivot mozes ty sama, nikto iny. Mamu, aj manzela si mohla kedykolvek poslat do prdele. Teraz budes dalsich 5 rokov plakat, ze si stratila 5 rokov vraj kvoli niekomu? A o dalsich 5 rokov budes zase oplakavat preplakanych stratenych 5 rokov?
Inak nechapem, ako sa niekto tlaci silou mocou do manzelstva, potom sa stazuje na manzela manipulatora a to, ze z manzelstva nie je tak lahke odist, ako z chodenia.
Pouc sa a prevezmi zodpovednost za svoj zivot, rozhoduj sa sama a nevyhovaraj sa, ze to ini ti pokazili zivot. Ak ti niekto kazi zivot, vyhod ich co najskor zo zivota a necakaj na zazrak.

stanulienkat
29. máj 2023

Ber to pozitívne... Čo je to päť rokov oproti tomu, keby si žila v marazme ďalšich 20- 30 rokov? Co by dalo mnoho žien za 5 rokov, ktore stratili celý život s alkoholikom, s tyranom a ktoré v tom žili celý život? Máš krásny vek, nájdi mladého milenca a chod zit...

kittykat22
29. máj 2023

lutost za tym co bolo ti nic neprinesie. Za to, kazdy moment kedy nieco pre seba spravis tu a teraz, sa pocita. Nemusis ani vykradnut banku alebo skocit s padakom. Staci nejake mensie kroky ktore ti pojdu k dusevnej pohode. Bola by si prekvapena, kolko ludi si na sklonku zivota uvedomi, ze zili zivot aky nikdy nechceli. Alebo si to uvedomili davno predtym a nic s tym nespravili. Dobre robis, ze chces od zivota viac.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buxus24
7. jún 2023

Je to minulosť.Tak si to cítila tak si tak urobila.Uz to neries.Ries prítomnosť a co je teraz