Stratil som svoju rodinu

mantgx
2. feb 2021

Dobry vecer.viem ze som sem asi nepatry ked chlap.piše ale som bezradny.sklamal som a ublizil.a psychycky znicil moju priatelku ktoru nadobsetko milujem.opis mojho problemu je ze som dost nervavy clovek ktoreho rozhodia niekedy aj malickosti a v danej chvili ti neviem ovladat a odnesli si to vzdy moji najblizsi.zial neubedomoval som si to vobec vzdy ked som vybuchol a ublizil mojej partnerke tak som sa ospravedlnil a bolo to ok.omyl.to som si iba ja.myslel.zial.opak je pravdou.nechcel som je ublizit pretoze ju nadovsetko milujem a je to ta najkrajsia bytost ktoru som v zivote stetol.je dokonala neskutocne sikovna mila vzdy bola usmiata kym som jej ja nezobral usmev z tvare.jedine co chcem sa zmenit koli.nej a vratit jej usmev na tvar pretoze ju nadovsetko.milujem.prosim.odpust misttetol

lilyianka
2. feb 2021

@mantgx nejak nie je z tvojho príspevku jasné, že za prvé teda čo vlastne tuna očakávaš poradiť, z druhé ako si jej ublížil, či len tým,že si mal nervy,alebo ako o fyzické, psychické týranie.
Jediná rada,odborník

kristina2015
2. feb 2021

Koľko promile máš v sebe na úvod

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
2. feb 2021

ak jej chceš vrátiť úsmev na tvár tak najlepšie bude keď jej popraješ všetko dobre a necháš ju odísť... Ty sa totižto zmeníš len ťažko - s tak výbušnou povahou.... 😉

kristina2015
2. feb 2021

Už tu nie je profil už neexistuje asi išiel spať 😁

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina2015
2. feb 2021

@beata_k Spomínal že má s tým problém možné je všetko 😁

thewitch
2. feb 2021

Hm, aj keď zrušil účet je obdivuhodné že sa s tým priznal. Ale ako píšete, ktovie koľko mal v sebe 🙂

esti58
2. feb 2021

@mantgx
Ihned jej napis tento svoj cely text alebo skrateny co si sem napisal a odosli.Ak ta miluje mala by ti hocico odpisat.Bud dobre alebo zle,hlavne ze zareaguje.Velmi dobre a tuho rozmyslaj,aj keby den aj noc co urobis druhy krat aby ti kladne zareagovala.Mozno ti hned nebude odpisovat,daj jej cas.Na tvoje trapenie ihned zabudni,urob si caj, pozri si vesely film.Ja sa teraz pomodlim aj za teba aj za nu.Otce nas,Zdravas,Slava Otcu.

jankapepe
2. feb 2021

@mantgx ak ju miluješ daj jej slobodu a neplet sa jej viac do života.
Tak ako uvazujes ty, uvazuje človek ktorý miluje seba viac ako toho druhého!

abcmajacba
3. feb 2021

@mantgx ja by som to riešila v nejakej poradni pre vzťahy.

jasomzabka
3. feb 2021

@mantgx PSYCHIATER!

esti58
4. feb 2021

Vy vsetky styri,preco ste na tejto stranke?Robite tu zle.Uz to viac nikdy nerobte.Idem sa za vas pomodlit aby ste sa polepsili.A za neho aby mu niekto iny pomohol.😪