Dobrý deň. Píšem sem preto, lebo sa potrebujem posťažovať. Mám 35 rokov( za 4 mesiace 36). Pred mesiacom som sa rozišiel so ženou s ktorou som bol zasnúbený, nazval by som ju horšie, ale to sem asi nepatrí. Dlhodobo ma podvádzala a prešlo by to aj do manželstva. Takže som opäť slobodný, bezdetný a s nervami v koncoch. Chcem sa, len opýtať je ešte nejaká nádej, že si dokážem založiť rodinu alebo som už na to starý a hodiť flintu do žita. Ďakujem za všetky odpovede.
@peter3654 tvoje obavy sú na mieste, ale nevesaj hlavu.....si slobodný a dostal si šancu mať to po čom tuzis- verná žena a deti. Pri tej bývalej by si sa dočkal len problémov, sklamania, straty rokov. Nechaj teraz lásku tak.....všetko príde. Nemáš 50 rokov aby si sa trapil- môjho muža som spoznala keď mal 34 rokov.
@peter3654 určite nájdeš tu pravú😉S mojim som sa stretla keď mal 35 preto ti píšem.
A to som išla na pohovor do práce kde tiež robil, nehľadala som vzťah ani on ale iskra prešla hneď v ten deň. A sme spolu 5 rokov a máme 1,5 ročnú dcéru, nestrácaj nádej, láska si ťa nájde samo uvidíš to a nie, nie si starý, si zrelý muž a nájdi si teraz hoby čo ťa bude baviť aby si došiel na iné myslienky. Držím ti palce😊
Ak si fajn muz, tak vacsina slobodnych 30tiek moze doma buchat sampus, ze sa do placu uvolnil muz suci na zenenie a potrhaju sa o teba 🙂 ak si nahovno muz, a preto ta podvadzala, popracuj na sebe, a nejaka sa potom najde.
Vies kolko je super báb 30+, ktore si myslia, ze nenajdu dobreho muža?
Nie su nicim divne, len jednoducho nenasli toho spravneho.
@peter3654 určite nie si starý na založenie rodiny, nezufal. Chápem ze je to teraz ťažké a možno sa ti zda nemožna predstava, ze zasa máš s niekym začínat odznova ale si pomerne mlady chlap. Hlavu hore, cas ktorý si sám si užívaj všetko co ti život prináša a ver, že všetko zle je na niečo dobré. Kazdy rozchod, bolesť a zrada ta posunie ďalej.
Moja sestra ked mala 23 zacala chodit s 35 rocnym. Uz su spolu 4 roky a je im spolu fajn
Určite netreba strácať nádej. Kamarátka (25r.) sa dala dokopy s 39 ročným mužom 🙂 naozaj ten vzťah je funkčný, plánujú deti. Čiže len vydržať a láska, tá pravá, príde 🙂 všetko dobré
Ty si stary??? Všetko chce svoj cas neboj.... Len sa neponáhľaj lebo dopadnes tak akoby si nechcel.....
@peter3654 ahoj, v prvom rade dobre, že si sa jej zbavil. A nie, nie si starý. Môj brat mal tiež smolu na baby a v 37 rokoch sa zoznámil s o 14 rokov mladšou, ale tak vyspelou, že si úplne rozumejú, názory a všetko rovnaké, rok na to svadba a už majú dvoch synov a rok bývajú v dome. Čiže nádej nestrácaj, dobre bude!
To je normalna bezna faza po rozvjode ze sa takto citis. Treba si tym prejst. Venuj sa sebe a konickom a ked to nebudes cakat, tak stretnes nejaku zenu ktora uvita vernejo chlapa. Pokiall nemas ine vady - gamblerstvo, bitkar, atd, tak ta caka pekna buducnost.
@peter3654 pred 3 tyzdnami sa vydavala svagrina. pred rokom bola sama,nestastna,po nevydarenych vztahoch,teraz je vydata a okolo vianoc sa im narodi dieta. ona 40 a on 45 rokov🙂
@peter3654 ahoj, viem, že sa teraz cítiš takto, ale to je normálne, po čase to prejde, hovorím z vlastnej skúsenosti a teraz mám už 3 rok partnera, ktorý je o 13 rokov starší a je to super
Neboj, kto chce...a bude mať šťastie, podarí sa mu. Ja som sa s mužom zoznámila v 38, obaja tesne pred 39 , teraz sme už 5 rokov manželia a doma dva drobce.
Ujo spoznal dievča v 37, v 39 svadba a v 40tke sa stal otcom. Známa spoznala muža v 38, on mal 47. Majú teraz 1,5rocne dieťa.
Si čerstvo po rozchode nechaj to tak 🙂 užívaj si že si sám. Uprac si hlavu porozmýšľaj čo by sa dalo urobiť nabudúce lepšie a zahoď to za hlavu. Ono to aj tak príde až v správny čas 🙂
@peter3654 s tym podvadzanim, to je tvoja chyba. Nabuduce ked ta zena podvedie tak si povedz ... fool me once shame on you, fool me twice shame on me
Si v najlepších rokoch, máš život ešte stále pred sebou. Bud rad, ze si si nepokazil život s bývalou. Negatívne myšlienky hod za hlavu.
Mohol si dať hneď aj profilovú fotku nikdy nevieš,,,láska prichádza nečakane 😉
Môj manžel mal 39 keď sme spolu začali chodiť .. dnes má 44 spolu máme dve deti 🙂 len na dodatok ja mám 28 😉 držím palce
Vidim tu jeden problém - ak chces mat deti musis si najst partnerku vo vhodnom veku nie starú korčuľu blizko 40tky. 🤣🤣🤣 Ale zas ani nie je vhodne aby medzi partnermi boli veľké vekové rozdiely. Cize teraz, popripade ďalšie 2-3 roky je vhodná doba intenzívne hľadať partnerku. Hlavne si “nenaraz” starsiu ako ty. Mohol by tam byt velky problem otehotnieť a potom z toho len budes zas frustrovaný.
@peter3654 Ahoj. Určite nie si starý, dievča si nájdeš. A keby aj nie, vždy lepšie samému ako mať za ženu to, čo si mal vo vzťahu predtým. Ver mi.
Mám 2 pekne nezadane kamošky, jedna 30, Druhá 35 rokov...tiež hľadajú muža 🙂
A ty co si šiši? Sa vôbec netráp, si v najlepších rokoch!!! vieš koľko ja poznám žien 30+ co by vraždili na chlapa voľného v tvojom veku
....
Aj ženy po 30 sú stále single, mam ešte aj nejaké kamarátky aslobodne, nezadane a už majú aj vyše 35. Ja som sa s mojim manželom stretla, keď mal 37a ja som vtedy mala 30. Sme spolu 6 rokov, z toho 3,5 už manželia a už máme 2 dcérky. Držím palce.
@peter3654 podľa mňa vôbec nie si starý, kopec ľudí má aj o desať rokov mladšieho partnera, čiže si nájdeš nejakú 25 ročnú a času na rodinu ostane kopec. U chlapov to s deťmi až tak nesuri.