Stratil som nádej na založenie rodiny

peter3654
4. okt 2020

Dobrý deň. Píšem sem preto, lebo sa potrebujem posťažovať. Mám 35 rokov( za 4 mesiace 36). Pred mesiacom som sa rozišiel so ženou s ktorou som bol zasnúbený, nazval by som ju horšie, ale to sem asi nepatrí. Dlhodobo ma podvádzala a prešlo by to aj do manželstva. Takže som opäť slobodný, bezdetný a s nervami v koncoch. Chcem sa, len opýtať je ešte nejaká nádej, že si dokážem založiť rodinu alebo som už na to starý a hodiť flintu do žita. Ďakujem za všetky odpovede.

ajka0207
4. okt 2020

@peter3654 podľa mňa vôbec nie si starý, kopec ľudí má aj o desať rokov mladšieho partnera, čiže si nájdeš nejakú 25 ročnú a času na rodinu ostane kopec. U chlapov to s deťmi až tak nesuri.

katarinka89
4. okt 2020

@peter3654 tvoje obavy sú na mieste, ale nevesaj hlavu.....si slobodný a dostal si šancu mať to po čom tuzis- verná žena a deti. Pri tej bývalej by si sa dočkal len problémov, sklamania, straty rokov. Nechaj teraz lásku tak.....všetko príde. Nemáš 50 rokov aby si sa trapil- môjho muža som spoznala keď mal 34 rokov.

suikatka1
4. okt 2020

@peter3654 určite nájdeš tu pravú😉S mojim som sa stretla keď mal 35 preto ti píšem.
A to som išla na pohovor do práce kde tiež robil, nehľadala som vzťah ani on ale iskra prešla hneď v ten deň. A sme spolu 5 rokov a máme 1,5 ročnú dcéru, nestrácaj nádej, láska si ťa nájde samo uvidíš to a nie, nie si starý, si zrelý muž a nájdi si teraz hoby čo ťa bude baviť aby si došiel na iné myslienky. Držím ti palce😊

dkethe
4. okt 2020

Ak si fajn muz, tak vacsina slobodnych 30tiek moze doma buchat sampus, ze sa do placu uvolnil muz suci na zenenie a potrhaju sa o teba 🙂 ak si nahovno muz, a preto ta podvadzala, popracuj na sebe, a nejaka sa potom najde.

lienka737
4. okt 2020

Vies kolko je super báb 30+, ktore si myslia, ze nenajdu dobreho muža?
Nie su nicim divne, len jednoducho nenasli toho spravneho.

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
4. okt 2020

@peter3654 určite nie si starý na založenie rodiny, nezufal. Chápem ze je to teraz ťažké a možno sa ti zda nemožna predstava, ze zasa máš s niekym začínat odznova ale si pomerne mlady chlap. Hlavu hore, cas ktorý si sám si užívaj všetko co ti život prináša a ver, že všetko zle je na niečo dobré. Kazdy rozchod, bolesť a zrada ta posunie ďalej.

lululucy
4. okt 2020

Moja sestra ked mala 23 zacala chodit s 35 rocnym. Uz su spolu 4 roky a je im spolu fajn

saskia_98
4. okt 2020

@peter3654 moj ujo ma tento rok 40, jeho priatelka 26 a teraz este len otehotnela. Vobec nevesaj hlavu.

regi95
4. okt 2020

Určite netreba strácať nádej. Kamarátka (25r.) sa dala dokopy s 39 ročným mužom 🙂 naozaj ten vzťah je funkčný, plánujú deti. Čiže len vydržať a láska, tá pravá, príde 🙂 všetko dobré

denden77
4. okt 2020

@peter3654 hlavne sa neopustaj.. to nie je prave pritazlive 😉 good luck 🍀

0silvia0
4. okt 2020

@peter3654 urobil si dobre, ze si sa rozisiel so zenou, ktora nevie byt verna. Moj manzel sa zenil ako 38 rocny, zoznamili sme sa ked mal 36 rokov, ja som mala 25. Sme spolu 20 rokov a mame 2 deti. Takze nadej stracat nemusis...

jeliz59
4. okt 2020

@peter3654 hmm tiež má to zaujíma či mám ešte šancu v živote....daj vedieť ako sa ti darí....🤭

cica8
4. okt 2020

Ty si stary??? Všetko chce svoj cas neboj.... Len sa neponáhľaj lebo dopadnes tak akoby si nechcel.....

keithy
4. okt 2020

@peter3654 ahoj, v prvom rade dobre, že si sa jej zbavil. A nie, nie si starý. Môj brat mal tiež smolu na baby a v 37 rokoch sa zoznámil s o 14 rokov mladšou, ale tak vyspelou, že si úplne rozumejú, názory a všetko rovnaké, rok na to svadba a už majú dvoch synov a rok bývajú v dome. Čiže nádej nestrácaj, dobre bude!

arianna25
4. okt 2020

To je normalna bezna faza po rozvjode ze sa takto citis. Treba si tym prejst. Venuj sa sebe a konickom a ked to nebudes cakat, tak stretnes nejaku zenu ktora uvita vernejo chlapa. Pokiall nemas ine vady - gamblerstvo, bitkar, atd, tak ta caka pekna buducnost.

janetinka27
4. okt 2020

@peter3654 pred 3 tyzdnami sa vydavala svagrina. pred rokom bola sama,nestastna,po nevydarenych vztahoch,teraz je vydata a okolo vianoc sa im narodi dieta. ona 40 a on 45 rokov🙂

lagunka0000
4. okt 2020

@peter3654 ahoj, viem, že sa teraz cítiš takto, ale to je normálne, po čase to prejde, hovorím z vlastnej skúsenosti a teraz mám už 3 rok partnera, ktorý je o 13 rokov starší a je to super

vilma7
4. okt 2020

Neboj, kto chce...a bude mať šťastie, podarí sa mu. Ja som sa s mužom zoznámila v 38, obaja tesne pred 39 , teraz sme už 5 rokov manželia a doma dva drobce.

bafka
4. okt 2020

Ujo spoznal dievča v 37, v 39 svadba a v 40tke sa stal otcom. Známa spoznala muža v 38, on mal 47. Majú teraz 1,5rocne dieťa.

suzie26
4. okt 2020

Si čerstvo po rozchode nechaj to tak 🙂 užívaj si že si sám. Uprac si hlavu porozmýšľaj čo by sa dalo urobiť nabudúce lepšie a zahoď to za hlavu. Ono to aj tak príde až v správny čas 🙂

kittykat22
4. okt 2020

@peter3654 s tym podvadzanim, to je tvoja chyba. Nabuduce ked ta zena podvedie tak si povedz ... fool me once shame on you, fool me twice shame on me

vierkainka
4. okt 2020

Si v najlepších rokoch, máš život ešte stále pred sebou. Bud rad, ze si si nepokazil život s bývalou. Negatívne myšlienky hod za hlavu.

robertoo1
4. okt 2020

Mohol si dať hneď aj profilovú fotku nikdy nevieš,,,láska prichádza nečakane 😉

jami33
4. okt 2020

Môj manžel mal 39 keď sme spolu začali chodiť .. dnes má 44 spolu máme dve deti 🙂 len na dodatok ja mám 28 😉 držím palce

extempore
4. okt 2020

Vidim tu jeden problém - ak chces mat deti musis si najst partnerku vo vhodnom veku nie starú korčuľu blizko 40tky. 🤣🤣🤣 Ale zas ani nie je vhodne aby medzi partnermi boli veľké vekové rozdiely. Cize teraz, popripade ďalšie 2-3 roky je vhodná doba intenzívne hľadať partnerku. Hlavne si “nenaraz” starsiu ako ty. Mohol by tam byt velky problem otehotnieť a potom z toho len budes zas frustrovaný.

monika2012
4. okt 2020

@peter3654 Ahoj. Určite nie si starý, dievča si nájdeš. A keby aj nie, vždy lepšie samému ako mať za ženu to, čo si mal vo vzťahu predtým. Ver mi.

marcellka32
4. okt 2020

Mám 2 pekne nezadane kamošky, jedna 30, Druhá 35 rokov...tiež hľadajú muža 🙂

pseudomonas87
4. okt 2020

A ty co si šiši? Sa vôbec netráp, si v najlepších rokoch!!! vieš koľko ja poznám žien 30+ co by vraždili na chlapa voľného v tvojom veku
....

gerfinka
4. okt 2020

Aj ženy po 30 sú stále single, mam ešte aj nejaké kamarátky aslobodne, nezadane a už majú aj vyše 35. Ja som sa s mojim manželom stretla, keď mal 37a ja som vtedy mala 30. Sme spolu 6 rokov, z toho 3,5 už manželia a už máme 2 dcérky. Držím palce.