Stojí aj váš manžel dlhšie pred zdrkadlom ako vy?

mayca20
8. jan 2013

Mate podobne skusenosti? som 7mes po porode, som rada, ze stiham malu, domacnost, psa, proste celu domacnost. manzel mi pomaha ako vie, ale to je vecne chudnutie ma ubija, aj ked este k tomu vidim seba ako vyzeram a nemam cas ist do fitka alebo cvicit vecer ked mame kupkanie a uspavanie, ked mala spinka konecne, som rada, ze som rada...

monda17
8. jan 2013

taky tak 😀

princeznicka3
8. jan 2013

moj muz zije v takej deziluzii aky je uchvatny ze az sranda z neho...to jeho fintenie ma az rozosmeje ked mam nervy....akoze neni nejaky narcis ale tak potrpi si chlapec....mala je po nom,vecne vyparadena aj zaspava v satkach tak si vezmi aka krasotina je moj manzel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale aj tak som ja ta krajsia polovickA 😉

lucinocka
8. jan 2013

detto..skusam cvicit cez den ale malokedy sa podari, vecer som tak schopna jedine na gauc 😢 😢

katka1981
8. jan 2013

moj byvaly frajer bol taky, ze v zadnom vrecku nohavic nosil hreben a za ten cas co sme boli pocas dna spolu (nezili sme spolu), tak si ofinu precesal aspon 3x. Ja mam dlhe vlasy a cesem sa max 1x denne, kedysi mozno viac, kym som nemala malu, najviac v puberte 😀 Ale on bol celkovo magor, aj nechty si nechaval dlhe na palcoch 😀 Ze nic nestihas pri babatku, to je noromalne, keby si sa venovala viac sebe ako babatku, tak si divna. Neboj raz budes mat cas na vsetko.

cmulinko
8. jan 2013

moj sice stoji pred zrkadlom dlhsie ako ja,ale za rovnaku dobu stiham toho porobit na sebe podstatne viac...on sa holi na tvari a ja stiham okosit komplet cele telo za rovnaky cas 😀 .....vdaka tomu,ze mna cakaju 3 deti pred kupelnou zoradene vedla seba podla narodenia a manzela necaka vonku ani pes 😀

baklik
8. jan 2013

nie a to by som ani nezniesla, keby sa staral o svoj vzhlad a pretrcal sa pred zrkadlom viac ako ja 😀
samozrejme, paci sa mi, ked sa muz o seba stara, nie je zanedbany, ale vsetko smierou 😉

atreyu
8. jan 2013

Moj byvaly bol taky 😀 nie su ti vasi muzikovia v znameni vahy?

j.a.n.e.7
8. jan 2013

Môj je Váha a je pravý opak 🙂 Ešte doteraz má odo mňa denný pánsky krém, čo som mu darovala počas randenia (5 rokov sme manželia) a ten používa nanajvýš tak na herpesy (inak, ja som to vyskúšala tiež a fakt to zabralo)...... Ale tak stačí mi, že je čistý...hoci jemne navoňaný je ešte príťažlivejší....

kika1111
8. jan 2013

môj trávi pred zrkadlom tiež dosť času..ako náhle zacíti, že na obočí (alebo na brade) má jeden chlpok o milimeter dlhší, už je pred zrkadlom a neodíde, kým si nezarovná celé obočie... a sám o sebe hovorí, že je narcis.. 😀

nika251
8. jan 2013

Mayca, to sa trosku časom zrovna. Mala bude väčšia, manžel bude môct trošku inač pomôcť. A časom najdeš pár minút aj na seba. U nás sa to zlepšilo asi po roku, kedy som manžela už vedela poslať s malym von a ja som mala chvilu pre seba. Alebo som ich zavrela v jednej izbe, nech čitaju... a ja som trošku cvičila. Teraz sa nad tym zbytočne trápiš. Malá je ešte na teba moc upnuťá ale časom bude vedieť ostať aj s dakým iným na hodinku- dve. A keď prestaneš kojiť alebo kŕmiť každých pár hodín, nájde sa tam medzierka v čase, ktorú využiješ pre seba- napr. v lete večer som ja chodievala behať. Bola to pol hodina ale bola som SAMAAA :D . To stačilo na to, aby sa váha zlepšila. Alebo keď bol starší ešte taký malý ako tvoja- chodila som kočíkať s kamarátkou. Bolo to skvelé - pokecali sme, posťažovali, proste mala som spoločnosť. Kg som začala riešiť až ked som mala viac času 🙂.... a riešim doteraz :D :D

monyz
8. jan 2013

ach jaaaaaaaaj, to poznam, moj muz bol vzdy dlhsie pred zrkadlom ako ja, dokonca este aj v obchode ked nakupujeme oblecenie, ma vacsi problem ako ja....vybera aj tri hodiny kym najde to co jemu sekne. Kolko krat prejde popri zrkadielku, neexist aby sa v sebe nepokochal. On sam sa netaji tym ze je narcis a riadny metrosexual. No mne to nejako speci neprekaza, len nech sa o seba stara, ja ked nabehnem po materskej na vsetko to co mam naplanovane, som zvedava ako sa bude ksichtit 😀 Ale aby som len nenadlahcovala. Pokial tato jeho "zahladenost do seba" neovplyvnuje nejako vazne nas vztah, ozaj z toho nerobim haloooo. Paci sa mi ked je chlap pekne upraveny, obleceny a vonavy....Pokial by som videla ze kasle na cele okolie a stara sa len o seba, uz by som to riesila.

lea641981
8. jan 2013

moj syn 😀 😀 😀 😀

pickwick
8. jan 2013

@mayca20 moj manzel je podobny typ 😝 mame doma stacionarny bicykel,ja som rada ak pri 2 detoch sadnem na to,2x do tyzdna a on si to zobere este aj pred zrkadlo a tam sa kocha 😀 ,takisto pri obliekani,stoji dlhsie pred zrkadlom ako ja,kym ja obleciem 2 deti a seba,este cakame na neho 😵

ajsenz
8. jan 2013

môj taký nie je..ale zas je pravda že keď cvičil - má boxovacie vrece a dvíha ho a robí také cviky tak sa kukal do zrkadla..ale to vraj preto aby videl aké svaly zaťažuje ale potom som pochopila že mal pravdu 😀
Jediné čo robí pred zrkadlom je holenie, úmývanie zubov, strihanie vlasov a keď si čistí pearcing v obočí ..on si ani vlasy nedá nagélovať a kde aby som na neho navliekla červenú alebo nebodaj ružovú farbu 😀 myslím že keby mám takého fintiča nevydržala by som s ním

fiffinkaa
8. jan 2013

moj manžel je tiež váha..a vôbec nie..to ja mu musím povedať ohol sa už konečne..hehe..inak by chodil ak rumcajs, hehe :D

blueberry21
8. jan 2013

atreyu tak to musím zareagovať 😀 😀 😀 aj ja mám takú skúsenosť s vahami , bože to sú narcisi 😀 a vobec nevyzerajú dobre 😀