Dobry mamicky, uplnou nahodou som nasla konverazciu mojho manzela s byvalou kolegynou... troska steklivejsiu ako by si clovek predstavoval. Narobila som z toho velke haloooo dokonca manzel aj vyfasoval ☹ , ako by ste riesili dalej vas vztah? alebo by ste to neriesili vobec? verili by ste mu este?
no co s takym chudakom co ma doma zenu,male dieta a robi toto tvrdo na neho nebat sa............................
No podľa toho aké ti dal vyjadrenie k tomu.. Netreba hneď robiť paniku. Niektorí muži si radi niečo dokazujú a popritom by sa k ničomu viac neodvážili. Ty poznáš svojho muža, musiš vedieť čoho je schopný..
ty vieš lepšie ako my aký je tvoj manžel a čo bolo v tej debate... či stojí za to mu odpustiť alebo bude lepšie ísť od seba... či je toto jediný problém vášho vzťahu alebo tá povestná posledná kvapka... z toho čo si napísala, sa podľa mňa nestalo nič, z čoho by bolo treba robiť drámu, ale napísala si to tak diplomaticky, že netušíme, či jej napísal len že má krásne nohy alebo spomínal na to, ako ju minulý piatok pretiahol na kopírke... hranice šteklivosti (a iných vecí) sú u každého niekde inde...
ale inak platí, že ak ťa bude chcieť podviesť, tak to spraví aj keď mu budeš stáť 24hodín denne za zadkom a nebude si musieť okolo toho vypisovať kraviny...
Podľa mňa si to riešila perfektne-priamočiaro 😠 . Ak on ľutuje a ty nevieš o ničom inom, okrem tej konverzácie, nerýp sa v tom zbytočne. Niekedy si proste človek rád zaflirtuje, či už muž alebo - a to ruku na srdce, - aj žena, nie? Treba však poznať hranice a tie si mu predsa bravúrne vymedzila 😉 . A či dôverovať? Na to len staré známe : "Dôveruj, ale preveruj!" - pravdaže maximálne nenápadne. Hoci ja som môjmu mužovi nič také nenašla, to ešte neznamená, že sa nič také nedeje. Taký je život, stať sa môže kadečo, ale kým si prišla len na toto, buď v pohode 😉 😉 😉
No flirtovanie v súkromí (čo net správy či FB je) znamená, že mi ten človek je minimálne sympatický ak nie viac. No neznamená to ani, že by to mohlo viesť až k nevere. So mnou chlapi bežne flirtujú a aj v mailoch niekedy aj preženú moju hranicu srandy. Oni si chcú proste ešte skúsiť aké to je a či by teoreticky boli schopní nejakej popliesť hlavu. Pracujem v čisto chlapskom kolektíve 3ž a 150m takže mi aj čo to povedia a priznajú ako to je. Kebyže zvolím taktiku a budem za dostupnú, polovica chlapov by sa stiahlo do svojej ulity. No ale druhá polovica je schopná bez problémov 😀 takže ty musíš vedieť čo máš doma a dať mu najavo, že sa ti to nepáči. Môjmu mužovi by sa asi tiež nepáčilo kebyže vie ako rada občas hodím dvojzmyselnú poznámku v práci. Ale ja to poviem pred viacerými, aby to niekto nebral ako osobnú sympatiu ale ako srandu. 🙂
Dalsia vymyslena tema na rozprudenie debaty 🙄
Škoda, že nepíšeš konkrétnejšie, čo tam bolo "šteklivé", lebo napríklad my sa s kolegami v kuse bavíme šteklivo, ale myslíme to čiste zo srandy a občas sú to veru riadne drsné vtípky. 🙂 Nemusí za tým byť nič zlé.
každý rád flirtuje, aj ked si to neprizná my žiarlime, ale niekdedy robíme to isté 😝 😝 😝
Ty biješ muža?dobré 😀
ja som verila, a doverovala, kym som tiez nenatrafila na humusacke veci ako pokec, sexzoznamka, atd...
Sme dalej spolu /zatial/, a neverim mu. No da sa s tym zit. Zalezi od Teba, aky nahodis pristup. Ak sa potrebujes porozpravat, napis IP.
čo je šteklivá debata ,ja mám pocit ,že každá debata dospelých ,ktorý sa poznajú sa zvrhne na sexuálny pontón ....pokiaľ je to zo srandy alebo na provokáciu zo srandy a nie doslovne návrhy ,nie je čo riešiť ..to by sme sa museli fackať asi všetci vzájomne....
Taka komunikacia nemusi znamenat vobec nic... preto netreba liezt do rozhovoru, ktory nam nepatri 🙂 Lebo ta komunikacia moze vyzniet kadejako, ked nepozname kontext...oni sa mozno na niecom zarehotali, teba to bude skriet...kto ti za to moze? 🙂 🙂 Kto je zvedavy...zosedivie, ci ako sa hovori? 🙂
Nooo. Veď si vyriešila. Veru nehodí sa to, koketovať. Myslím, že si dobre urobila. Som si to tu úplne zle prečítala. No neviem, asi facku nie. Ťažko povedať, nevieme aký je on, ako presne znela sms a nevieme, či aj ty nepreháňaš. V každom pripade, si to tak cítila a tak je to dobre. Manžel by si mal uvedomiť.